kopciuszek2107
Fanka BB :)
Ale mi slinka leci

A mnie boli z jednaj strony tak jak by jajnik,pytalam gina o ten bol i powiedzial ze prawdopodobnie sie kosci miedniczne rozchodza

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
spruboj na siedząco .. tzn mnie tak mój masuje .. i zawsze pomaga.. albo po prostu wykładam sie na łoże i ... prostuje kości![]()
my zjedlismy na kolacje sapagetti, ufarbowalalm sobie klaczki bo juz mi siwizna zaczynala ostro swiecic..
i czekam az lozyska sie wchlonia w moje wlosy:-)
ja tez..Ty mi nie mów nic o siwych włosach... tak osiwiałam w tej ciąży, coś okropnego!!!
Ale nadal nie mam wózka :-( wiem który, ale nie ma w moim sklepie. Może uda się sprowadzić (tam jest taniej niż w sieci - choć naprawdę nie wiem jak to możliwe - dlatego tak kupuję)
Wiecie az mi zal ze juz tego brzuszka nie mam ze niczego juz pod skora nie czuje ,nawet nie mialam czasu aby sie pozegnac hahahahhaTak jakos smutno mi czasami ....no ale jak powacham to swoje malenstwo ,i sie popatrze na niego to az nie moge uwierzyc ze juz jest z nami !