reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

a ja juz widzialam zdjecia na NK!!! moja maz powiedzial ze to najpiekniejsze dziewczynki na swiecie !! ale tym tytylem beda mogly sie cieszyc jeszcze tylko z miesiac z hakiem :) skubany wierzy w nasza Agatke :)

normalnie az zadzwonilam do mojej mamy powiedziec jej ze dziewczynki sa juz w domu !!! u mnie to wszyscy tym zyli od samego poczatku !!

Heh nom milo nasm strsznie:) Pozdrow koniecznie mezulka i mame :tak:

Jutka - ale cudowne wieści. Masz już obie Księżniczki w domku. Tak się cieszę. Ucałuj je koniecznie od Nas wszystkich :-):tak:

Ucaluje od stop do glow:-)

reklama
Czesc kochane!
Przepraszam, ze sie nie dozywalam, ale mam takie zamieszanie, ze szok! Mea dziekuje za smska, nie mam nic na koncie dlatego nie odp:zawstydzona/y:
Ja znow bylam w szpitalu, zeby byc blizej dziewczynek i zaczelam karmic piersia;)
12.11 wyszalm do domku z Nastusia, a Amelcia niestety musiala zostac:-( Wiec mialam podzielone zycie miedzy szpital i dom.
Bylo ciezko - szczegolnie zostawic Amelcie w szpitalu. Dzieki Bogu tydzien pozniej juz moglam zabrac mala do domku i teraz jestesmy juz wszyscy razem:-)
Dziewczyny sa cudowne i zajmuja 100% mojej uwagi. Myslama, ze nie doczekam sie kiedy wrocimy do domu, ale wreszcie to nastapilo!:tak: Jestem mega szczesliwa:-):-):-):-):-)
Witaj w domu !
Super ,że jesteście już cała rodzinką razem :tak::-)

Karowa podobno odwiesiła zakaz teraz -mieli ciężarna z grypa, drugi ,ktorym jestem zainteresowana jest w Otwocku-zakaz jest poniewaz maja dwie chore osoby:szok:
Posta pisałam w związku z tym,że dziewczyny miały nadzieje,że do porodów rodzinnych wpuszczają...a z doświadczenia wiem,że ani do jednego ani do drugiego jak był/jest zakaz nie wpuszczali absolutnie:no:

Ale rozumiem, że na dzień dzisiejszy na Karowej, Żelaznej, Inflanckiej czy w Bielańskim mogę rodzić z M?

Karowa podobno odwiesiła zakaz teraz -mieli ciężarna z grypa, drugi ,ktorym jestem zainteresowana jest w Otwocku-zakaz jest poniewaz maja dwie chore osoby:szok:
Posta pisałam w związku z tym,że dziewczyny miały nadzieje,że do porodów rodzinnych wpuszczają...a z doświadczenia wiem,że ani do jednego ani do drugiego jak był/jest zakaz nie wpuszczali absolutnie:no:
Odradzam Otwock, ale to moje prywatne zdanie po latach mieszkania tam :tak:

Czesc kochane!
Przepraszam, ze sie nie dozywalam, ale mam takie zamieszanie, ze szok! Mea dziekuje za smska, nie mam nic na koncie dlatego nie odp:zawstydzona/y:
Ja znow bylam w szpitalu, zeby byc blizej dziewczynek i zaczelam karmic piersia;)
12.11 wyszalm do domku z Nastusia, a Amelcia niestety musiala zostac:-( Wiec mialam podzielone zycie miedzy szpital i dom.
Bylo ciezko - szczegolnie zostawic Amelcie w szpitalu. Dzieki Bogu tydzien pozniej juz moglam zabrac mala do domku i teraz jestesmy juz wszyscy razem:-)
Dziewczyny sa cudowne i zajmuja 100% mojej uwagi. Myslama, ze nie doczekam sie kiedy wrocimy do domu, ale wreszcie to nastapilo!:tak: Jestem mega szczesliwa:-):-):-):-):-)
Kochana strasznie się cieszę! Widziałam fotki dziewczynek na NK - są przecudne!!!!

a ja juz widzialam zdjecia na NK!!! moja maz powiedzial ze to najpiekniejsze dziewczynki na swiecie !! ale tym tytylem beda mogly sie cieszyc jeszcze tylko z miesiac z hakiem :) skubany wierzy w nasza Agatke :)

normalnie az zadzwonilam do mojej mamy powiedziec jej ze dziewczynki sa juz w domu !!! u mnie to wszyscy tym zyli od samego poczatku !!
U mnie też mama bardzo to przeżywała i bardzo dopinguje dziewczynkom:tak:

reklama
No to teraz ja mogę opisać co tam u mnie się działo od wieczorka. Luknęliśmy sobie z Moim fajny filmik i mieliśmy miłe chwile łóżeczkowe. Rozbroił mnie pewnym textem, że aż mi włosy na głowie dęba stanęły - aż nie wiem czy wypada to tu pisać, ale że zastanawiam się czy to możliwe(???) to napiszę. Podobno palcem wyczuł głęboko wiadomo gdzie, główkę Małej, że twarda i się ruszała. Ginka mówiła, że główka Małej jest nisko usadowiona, ale żeby aż tak?! Przecież normalnie w czasie stosunku to on tam wkłada co innego.

Postanowiłam sobie dziś też liczyć skurcze Braxtona bo mnie nawiedziły. I byłam wpierw w szoku bo były regularne co 10min i trwały minutę (3 lub 4 serie), ale potem się już rozregulowały. Występowały, ale kiedy chciały. Mocno bolesne nie były, ale wyczuwalne. Jakby mnie pompowali i potem spuszczali ze mnie powietrze:p

Do góry