Chérie
Mama Danielka
a odstawisz i bedzie jak z cherie![]()
noo... Fenio jest bardzo zdradliwy

ciekawe co mi lekarz jutro powie...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a odstawisz i bedzie jak z cherie![]()
oki to najwyzej na gadulcu mi napisz.. bo dzisiaj stąd chyba zniknę na całe popoludnie..
mamy pare spraw do załatwienia.. a że mnie ciekawi co tam Ci nagadala ta połozna.. to musialabym szukac postu .. a szukanie pewnie zajęło by mi kolejne pół dnia
bo nadrabiac lubie dopiero rano jak se sama siedze i sie mi nudzi..![]()
monia no masz rację, to moje gadanie wynika ze zniecierpliwienia. Poczekam do 1 grudnia i wtedy się zgłoszę do szpitala. Ale może do tego czasu się rozpakuję, mocno na to liczę.
Cherie jeśli Daffi dzisiaj urodzi, to zgłaszam się do Ciebie o przepowiedzenie terminu![]()
Ale pewnie już by pisała.a no sie nie pokazała..
może chociaż ona bo na Natalke sie nei doczekamy![]()
monia no masz rację, to moje gadanie wynika ze zniecierpliwienia. Poczekam do 1 grudnia i wtedy się zgłoszę do szpitala. Ale może do tego czasu się rozpakuję, mocno na to liczę.
Cherie jeśli Daffi dzisiaj urodzi, to zgłaszam się do Ciebie o przepowiedzenie terminu![]()
a tak poza tym to się chcę wyżalić, bo dopadło mnie jakieś przeziębienie - zatoki zatkane, głowa boli, gardło boli, sapię jak stara lokomotywa bo ciężko mi oddychaćspać w nocy nie mogłam.
leczę się narazie gorącymi herbatami z sokiem malinowym i dużą dawką cytryny.
jutro wizyta, ciekawe jak tam mój Maluch się sprawuje. no i ogromnie się cieszę, bo dotrwałam do 37 tygodnia!![]()
Kasia a mi jak przepowiadasz?![]()