reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Asia wlasnie - napisz jak twoj powrot do formy?
jak tam kg wygladaja?
Jak cialo wraca i samopoczucie psychiczne?
Jak znosisz nocki i kupki Filipka?
:)
Podziel sie pierwszymi dniami maciezynstwa.

reklama
:szok::szok::szok::szok::szok::szok:

W indonezyjskim szpitalu na świat przyszło dziecko, które w chwili narodzin ważyło 8,7 kg i miało 67 cm długości. Maluch był tak potężny, że konieczne było przeprowadzenie zabiegu cesarskiego cięcia.

:szok::szok::szok::szok::szok::szok:

o matko...niech mój już nie rośnie :-D
ale ta kobieta ( matka ) chorowala na cukrzyce ! wiec i dzidzia duza ahahhah

ja sobie właśnie zmierzyłam, chyba mam idealne ciśnienie :D 123/76 :cool2:, puls 102
czyli można kaffffffffke rypnąc :-)

powiedzialabym ze NA GRANICY !! gin za dopuszczalne cisnienie uznaje 140/80 z naciskiem na dolne !!! kawke bym sobie jednak darowala ale martwic nie ma sie czym ... chyba ze jedynie tym tetnem !! powyzej 100 ja sie juz lekko mecze :)

reklama
Asia wlasnie - napisz jak twoj powrot do formy?
jak tam kg wygladaja?
Jak cialo wraca i samopoczucie psychiczne?
Jak znosisz nocki i kupki Filipka?
:)
Podziel sie pierwszymi dniami maciezynstwa.

Ja juz smigam jak formula :) O cieciu juz dawno zapomialam ,jutro sciagniecie szwow.Nic mnie nie boli ,nic mnie nie ciagnie ....2 pierwsze dni po cc byly paskudne ....ale poznije juz z gorki :)
Kg ?? hymmm zeszlo juz ok 10,5 kg :) przy koncowce wazylam 73,5 kg ( przytylam 23,5 kg) teraz waze 63 kg .I z dnia na dzien waga leci w dol :) Jeszcze tylko aby pozbyc sie troche tej skory z brzucha ahahahha i z 3 kg jak zrzuce to juz bede wpelni szczesliwa bo moje 50 kg to bylo troche za malo !

Jeszcze sie czyszcze ale zwykle podpaski wystarczaja wiec nie musze nosic tych olbrzymich podkladow bleee !

Nocki znosze bardzo dobrze moje dziecie budzi sie srednia co 2 godziny na karmienie ,ale dzis w nocy wstalam tylko 3 razy do niego bo spal bardzo ladnie .
Jarek wstaje rowniez ( mamy dyzury ) wiec jestem wyspana i szczesliwa ( tylko smutno ze juz w brzuszku sie nic nie rusza )

ogolenie mysle ze porod przeszlam gladko i pierwsze dni z dzieckiem to sama rozkosz :)

Do góry