reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Kurna ale sie zle czuje!! jakos od poludnia ciagnie mnie brzuch i ogolnie jakos mi slabo....mama dala nam wczoraj caly obiad, tylko z rosolu zrobic pomidorowke-i normalnie nieam na to sily-wrzucilam talerz do mikroweli i sciamalam czysty rosiol-ale jak sie pry tym zmeczylam:-:)-:)-:)-(

hmm chyba dziś masz gorszy dzień, od rana źle się czujesz. Może prześpij sie troche, poleż, odpocznij

reklama
Kurna ale sie zle czuje!! jakos od poludnia ciagnie mnie brzuch i ogolnie jakos mi slabo....mama dala nam wczoraj caly obiad, tylko z rosolu zrobic pomidorowke-i normalnie nieam na to sily-wrzucilam talerz do mikroweli i sciamalam czysty rosiol-ale jak sie pry tym zmeczylam:-:)-:)-:)-(
Ja tez sie kiepsko czuje ale to przez pogode no i chyba prawa koncowki ciazy.
Jestem spiaca, zmeczona , leniwa. Powinnam pewnie wystawic nos z domu. troszke swiezego powietrza pewnie zrobiloby mi bardzo dobrze ale jakos nie mam na to sily. A wieczorem bede zla na siebie ze przesiedzialam jak kiszony ogoras w domu caly dzien. I to na sofie w jednym miejscu, w dresach.

My mieliśmy dziś wczorajszy rosół z ryżem, u nas taki zwyczaj, że obiad w pon. mamy z niedzieli. Nie zawsze cały bo jak w niedzielę mamy kluski to w pon. ziemniaki:-)

Jestem spiaca, zmeczona , leniwa. Powinnam pewnie wystawic nos z domu. troszke swiezego powietrza pewnie zrobiloby mi bardzo dobrze ale jakos nie mam na to sily. A wieczorem bede zla na siebie ze przesiedzialam jak kiszony ogoras w domu caly dzien. I to na sofie w jednym miejscu, w dresach.
ja mam dokladnie tak samo, tyle rzeczy mozna by zrobic, poruszac sieee
ale mam zolwie ruchy i zero checi ;)

Ja ostatnio powiedziałam sobie dość i nie chodzę w dresach, chyba, że jakaś remontowa robótka mała jest do zrobienia na moje siły. A tak to od razu mi lepiej jak mam dżinsy i ładną bluzeczkę:-) Makijaż i ułożone włosy to też podstawa.

reklama
Czyli jest nas 3:-)ty,ja i Eliza mamy wizyty w czwartek:-)

To bedzie zalezalo od was:tak:jesli bedziecie chcieli to w czym problem:eek:
:wściekła/y:

I ja idę w czwartek :tak::tak:, sprawdzić jak córka leży - bo jak pamiętacie co rusz zmienia swoją pozycje, a że dni moje w ciąży są policzone to jakby źle leżała czas będzie robić cesarkę :tak::tak:
I moje drogie to, że mieszkam na drugim końcu Polskie- nie znaczy, żeby o mnie zapominać ;-);-)

Do góry