luuuzna
Mama Alanka
No hej 
i co lepiej się czujesz? jakieś dalsze objawy czy nic się nie dzieje? Martwiłam się wczoraj
Ale rozumię, że zostałaś w domu, też bym nie chciała, żeby moje niemiłe położne w szpitalu widziały we mnie wariatkę i panikarę. A z ginem się umówiłaś?
Boli strasznie...a Aluś już nie dokazuje tak, jak chociażby przedwczoraj - kopie, ale mniej, jakby rzadziej...jutro wszystko gin powiem...
Co do lewego boku, to u mnie różnie - raz kopie tam, raz na prawym, a raz wypina się dupką na środku brzucha.
Spać nie możesz?
buziak Kochana
i co lepiej się czujesz? jakieś dalsze objawy czy nic się nie dzieje? Martwiłam się wczoraj
Ale rozumię, że zostałaś w domu, też bym nie chciała, żeby moje niemiłe położne w szpitalu widziały we mnie wariatkę i panikarę. A z ginem się umówiłaś?Boli strasznie...a Aluś już nie dokazuje tak, jak chociażby przedwczoraj - kopie, ale mniej, jakby rzadziej...jutro wszystko gin powiem...
Co do lewego boku, to u mnie różnie - raz kopie tam, raz na prawym, a raz wypina się dupką na środku brzucha.
Spać nie możesz?
buziak Kochana

mdlosci sa nadal do kibelka tez caly czas biegam... apetytu brak tylko pic mi sie na szczescie chce... cala noc prawie nie spalam czyli juz druga z rzedu a moj maz przy tym tak samo bo ciagle slyszal jak pojekiwałam... mala strasznie dokuczliwie kopie.. tak jeszcze nie robila nigdy!!! chyba sama sie boi przyjscia na swiat i moze zapiera sie nozkami przed tym