reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarówki ze Śląska

reklama
Witajcie,
należę do Waszego grona, miło mi Was wszystkie poznać.
Mieszkam w Gliwicach, czy jest ktoś może z Gliwic?

Witam
Dopisuję się do wątku. Jestem mamą 6 tygodniowego Maksa z Katowic więc mam jeszcze świeże informacje szpitalne jakby co :)
pozdrawiam

Witajcie:-)

Karolina- W jakim szpitalu rodziłaś? Jak sobie radzisz jako świeżo upieczona mama?

Ja rodziłam w kolejowym na Ligocie. Spędziłam tam prawie 3 tygodnie i mogę szczerze polecić. Poród, choć bolał jak jasna ch.... to jednak wspominam jako świetny. A teraz radze sobie tak sobie. Jeszcze oswajam się z tym wywróconym do góry nogami światem ale powoli wszystko sie normuję. Przekształciłam się już w zombi i mogę funkcjonować bez snu. A skarbek rośnie i dostarcza coraz więcej radości. Od kilku dni sie do nas uśmiecha:-).

jestem w 24 tygodniu, termin na 13.03, ale mówiąc szczerze już się nie mogę doczekać:)
póki co - wijemy gniazdko, kupujemy wyprawkę.
a propos - jakich firm wózki polecacie?

zamierzam rodzić w Chorzowie, moja lekarka tam pracuje, a jak wiadomo - zawsze lepiej za swoim lekarzem. A Wy gdzie planujecie? Na marcóweczki zajrzę z pewnością, ale teraz mam małe zamieszkanie remontowe w domu i brakuje czasu. Pozdrawiam weekendowo:)

Jezu dziewczyny nawet nie mowcie mi o remontach!! W ciagu pol roku przezyłam 2 remonty i wiecej NIE CHCE ! Mieszkanko mamy zrobione od podstaw i mam nadzieje ze przez najblizsze 10 lat nie trzeba bedize nic robic, no opróc\z pokoiku dla naszej Natali ale to sama przyjemnosc :-):-)

reklama
My ciągle coś robimy, ale to za moją przyczyną, lubię zmiany :) mój facet nie bardzo, poza tym mieszkanko małe, więc trzeba to jakoś logicznie rozplanować.O mebelkach dla Małego mogę zapomnieć - nie zmieszczą się:) Że Aguś będzie miała córkę doczytałam, a Ty Monia kogo oczekujesz? Nie sądziłam, że wybór imienia będzie tak trudny:)

Do góry