madziulanatasza
Fanka BB :)
A Ty sie ostatnio cos opuszczasz z tym BBPopraw sie
![]()
ej Madziula a Ty gdzie sie podziewasz co?????????????
Madziulanatasza a ty co taka zapracowana ty nas tu nie zawsztydzaj i zaglądaj do nas bo uznamy cię za matkę polkę![]()
Witam Was dziewczyny i obiecuję poprawę ,ostatnio sie zaczytałam i cięzko mi sie od ksiązki oderwać,ale nawet jak sie nie odzywam ,bo głupio tak wpaść by tylko -cześć powiedzieć to nawiedzam forum regularie

a jak miło mi ze wy za mną tęsknicie

tak ,tak malina się pracje w domu ,a nie na bb siedzi

J podwóch tygodniach zgrozy (czytaj chorego dziecka w domu) mam dziś 1 dzień luzu ciszy i spokoju,posporzatałam sobie pięknie i juz tylko pralki pilnuję ,bo pogoda dziadowska ,wieje i pada i tak z praniem i suszarkami tańcze (a mam 3 jedna w łazience ,jedna na podwórku i jedna mała rozkładana mobilna

Wxczoraj moja Kaudia wymyśliła sobie ,ze żle sie czuje i jej sie wymiotować chce(a w niedzielę wieczorem powiedziałaze wymiotowała) więc została w domu,ale cudem ozdrowiała około południa ,ot taka mała ściema

W sobotę dzieci nasze spały u babci,a my pstanowiliśmy z krzyśkiem zaszaleć ,i zamiast do biedronki do kamienia (20 km od domu)pojechaliśmy do szczecina do reala(100km od domu)pojechalismy póżno ,bo o 18 byliśmy w szczecinie dopiero ,ale fajnie było połazić po galaxy jak para nastolatków trzymająć sie za ręce ,normalnie czułam sie jak na randce
.Malina jak za tydzień też sie nam uda to wybierzemy sie wcześniej i cie w pracy nawiedzimy