madziulanatasza
Fanka BB :)
Ja w tym roku idę na wigilie do mamy więc luz
,ale w zeszłym na 12 osób szykowałam ,bo do nas siora m z rodziną przyjechała

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ze święty Mikołajem to ja się w tym roku jeszcze nie widziałam,to nie wiem czy za mną nadąża ,czy się spóźnia.Marta ,ja jestem za:-)
Anabuba ,nie dość ,ze do sadysty, to już po drodze miałaś przezyć co nie miara,ale co tam ja mam wyrwane 2 ósemki górne i 2 6 dolne ,bo w podstawówce taksie panicznie dentysty bałam,ze aż sie zepsuły całkiem i bolały jak szalone to do dentysty nie poszłam ,teraz załuję ,choć na szczęście i tak tych 6 nie widać
Dowikla wy to jesteście żwawe dziewczyny ,że wam sie w tę pogodę chce wyjść z domua wręcz dziewczynki cie zmuszają
Medeuska ja też dzieci wiecej po Klaudii nie chciałam ,a w pierwszym roku to panicznie,nasze pierwsze razy po porodzie to był mój ciągły stres czy aby na pewno nie zaszłam ,ale to mija ,a małe dzieci zaczynają rozczulać tym bardziej im twoje wieksze
As za tobą to nawet świety mikołaj nie nadąży ,była i juz jej nie ma
może Klaudia zaczyna miesiączkowac st ąd omdlenie![]()
Jak Ci ryczy z powodu nie ponoszenia na rekach to wcale nie przykucaj.BAETAKO a c ci tak zalezy aby M do wojska poszedl?
Wiem kasa? ON tez chce isc ?Jak tow yglada bo nie wiem?Mimo wszystko powodzenia zycze :-)
MALINKA ja uwielbiam swieta Jak sie tylko konscza to juz mysle jak to bedzie za rok ;-)Tylko najgorsze to to ze one tak szybko mijaja I jak dla mnei to zazwyczaj one wszystkie takie same Oczywiscie od kad jest Oliwka to sa inne
MADZIULANATASZA milo ci widziec
Poodkurzalam Teraz podlogi trza pomycI za obiad sie wziasc Zaraz Oliwke ide uspac bo juz marudzi
Zas niedanwo byla histeria ostra Nie wzielam jej na rece choc ona bardzo tego chcialA Ukuclam i ona sie przytulala i wrzeszczala Ja do niej mowialam ale ona w tych rykach nic nie zlyszala Pozniej ajks ei ze smokiem uspokoila Jak juz byla grzeczna to sie przytulilysmy I mowilam do niej Ale ile ona zrozumiala to nie wiem
Mowie wam jaka ona zlosc pokazuje Ewidentnie widac ze musi byc zawsze po jej mysli bo jak nei to ryk No macie racje chyba ten okres sie teraz zaczal Musze pic chyba jesczze wiecej melis niz pije teraz hihihih
Kochana ona potrafi zjeść tę największą pizzę sama jedna ,albo ponad pół blaszki takiej na cały piekarnik szarlotki .Dorotka ,to z niej mały nerwusik,sprawdza mamea mama z melisą za pan brart i sie nie da
As ,a gdzie ona 3 talerze zmieściła![]()