reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Beata niestety nie pomoge Ci

Madziulanatasza kochana ciesze sie razem z Toaba ze masz 1 dzien luziku:rofl2:

Malinka fajne prezenty:tak:Dobrze ze mi dalas do zrozumienia ze do Wigili juz tylko miesiac bo ja jakos o swietach BozoNarodzeniowych jeszcze nie mysle nawet nie wiem gdzie bedziemy je spedzali:eek:

Dowikla ja dpoiero teraz Laure przebralam z pizamki:-D sama musialam sie ubrac bo do pralni schodzilam:-D

ehhh Laura nie daje mi posiedziec juz marudzi
Ja ogarnelam ,pranie zrobilam.Termin z Laura mam na jutro rano

Marta ,ja jestem za:tak::-)
Anabuba ,nie dość ,ze do sadysty, to już po drodze miałaś przezyć co nie miara,ale co tam ja mam wyrwane 2 ósemki górne i 2 6 dolne ,bo w podstawówce taksie panicznie dentysty bałam,ze aż sie zepsuły całkiem i bolały jak szalone to do dentysty nie poszłam ,teraz załuję ,choć na szczęście i tak tych 6 nie widać:cool:
Dowikla wy to jesteście żwawe dziewczyny ,że wam sie w tę pogodę chce wyjść z domu:tak:a wręcz dziewczynki cie zmuszają:-D
Medeuska ja też dzieci wiecej po Klaudii nie chciałam ,a w pierwszym roku to panicznie,nasze pierwsze razy po porodzie to był mój ciągły stres czy aby na pewno nie zaszłam ,ale to mija ,a małe dzieci zaczynają rozczulać tym bardziej im twoje wieksze:tak:
As za tobą to nawet świety mikołaj nie nadąży ,była i juz jej nie ma:-D
może Klaudia zaczyna miesiączkowac st ąd omdlenie:tak:
No ze święty Mikołajem to ja się w tym roku jeszcze nie widziałam,to nie wiem czy za mną nadąża ,czy się spóźnia.:-D:-D:-D:-D:-D
Dziewczyny już wiem dlaczego Klaudia zemdlała.
Przeanalizowałam jej jadłospis.
W niedzielę na śniadanie robiłam zacierki na mleku.
My pojechaliśmy na proszony obiad ,a Klaudia została w domu i zjadła to co zostało.
W sumie wpałaszowała 3 głębokie talerze tej zacierki :szok::szok::szok::szok:
Mamy powtórkę z rozrywki z zeszłego września
MLEKO !!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ja już wymiękam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

BAETAKO a c ci tak zalezy aby M do wojska poszedl?
Wiem kasa? ON tez chce isc ?Jak tow yglada bo nie wiem?Mimo wszystko powodzenia zycze :-)
MALINKA ja uwielbiam swieta Jak sie tylko konscza to juz mysle jak to bedzie za rok ;-)Tylko najgorsze to to ze one tak szybko mijaja I jak dla mnei to zazwyczaj one wszystkie takie same Oczywiscie od kad jest Oliwka to sa inne :tak:
MADZIULANATASZA milo ci widziec :tak:

Poodkurzalam Teraz podlogi trza pomycI za obiad sie wziasc Zaraz Oliwke ide uspac bo juz marudzi

Zas niedanwo byla histeria ostra Nie wzielam jej na rece choc ona bardzo tego chcialA Ukuclam i ona sie przytulala i wrzeszczala Ja do niej mowialam ale ona w tych rykach nic nie zlyszala Pozniej ajks ei ze smokiem uspokoila Jak juz byla grzeczna to sie przytulilysmy I mowilam do niej Ale ile ona zrozumiala to nie wiem

Mowie wam jaka ona zlosc pokazuje Ewidentnie widac ze musi byc zawsze po jej mysli bo jak nei to ryk No macie racje chyba ten okres sie teraz zaczal Musze pic chyba jesczze wiecej melis niz pije teraz hihihih

AS dobrze ze sie wyjasnilo:tak:

Dorota napewno zrozumiala ale dzieci tak maja ze chca placzem i krzykiem wymuszac a myu mamusie musimy jakos sobie z tym radzic;-)A no i Dorota zapomnialam zapytac gdzie mieszkasz bo ogladalam zdjecia i poznaje jedna osobe z nich

A ja dla swietego spokoju wlaczylam Laurze bajke:sorry:
No i zapomnialam wczoraj napoisac ze foteczki z urodzinek super

BAETAKO a c ci tak zalezy aby M do wojska poszedl?
Wiem kasa? ON tez chce isc ?Jak tow yglada bo nie wiem?Mimo wszystko powodzenia zycze :-)
MALINKA ja uwielbiam swieta Jak sie tylko konscza to juz mysle jak to bedzie za rok ;-)Tylko najgorsze to to ze one tak szybko mijaja I jak dla mnei to zazwyczaj one wszystkie takie same Oczywiscie od kad jest Oliwka to sa inne :tak:
MADZIULANATASZA milo ci widziec :tak:

Poodkurzalam Teraz podlogi trza pomycI za obiad sie wziasc Zaraz Oliwke ide uspac bo juz marudzi

Zas niedanwo byla histeria ostra Nie wzielam jej na rece choc ona bardzo tego chcialA Ukuclam i ona sie przytulala i wrzeszczala Ja do niej mowialam ale ona w tych rykach nic nie zlyszala Pozniej ajks ei ze smokiem uspokoila Jak juz byla grzeczna to sie przytulilysmy I mowilam do niej Ale ile ona zrozumiala to nie wiem

Mowie wam jaka ona zlosc pokazuje Ewidentnie widac ze musi byc zawsze po jej mysli bo jak nei to ryk No macie racje chyba ten okres sie teraz zaczal Musze pic chyba jesczze wiecej melis niz pije teraz hihihih
Jak Ci ryczy z powodu nie ponoszenia na rekach to wcale nie przykucaj.
:no:
Udaj ,że jej nie widzisz.
Z początku histeria będzie ogromna a po jakiejś minucie jak zobaczy,że ty sobie śpiewasz,albo gazetę oglądasz to się zdziwi i odpuści.
Wtedy poczekaj ,aż się uspokoi i zajmie czymś innym.
Wtedy podejdź i pochwal ,że jest grzeczna.
Tłumacz jej,że takiego zachowania właśnie oczekujesz.
Zobaczysz,że po 2-3 dniach zapomni ,co to histeria na żądanie.:tak:

Dorotka ,to z niej mały nerwusik,sprawdza mame :tak:a mama z melisą za pan brart i sie nie da:tak:
As ,a gdzie ona 3 talerze zmieściła:szok:
Kochana ona potrafi zjeść tę największą pizzę sama jedna ,albo ponad pół blaszki takiej na cały piekarnik szarlotki .:szok::szok::-D:-D:-D
Jak jej coś posmakuje to nie ma zmiłuj :-D:-D:-D
Ginie w oczach w tempie błyskawicy i jeszcze się kłóci,że ktoś za dużo wziął :szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D
Jej rekord to np: 4 hot dogi z dodatkami jeden po drugim ,ale takie jak ja robię ,bo z żadnej budki jej nie smakują:-D:-D:-D:-D
10 pierogów to też nie problem :-D:-D:-D:-D,ale talerz zupy to na 3 posiłki podzieli jak nic :szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Taka z niej bestyjka :-D:-D:-D

Dziewczynki a mój dzień wygląda dziś tak:
rano z małym do szkoły,
z drodze powrotnej zakupy,
pranie wstawiłam i już powiesiłam,
drugie się pierze,
pieczarkowa w garnku już prawie dochodzi,
wodę w akwa podmieniłam,
obraz nieco powyszywałam,
forum nadrobiłam,
trochę z Wami popisałam,
w między czasie randkę z żelazkiem zaliczyłam,
spacer z psem też już był,:-D:-D:-D:-D
jeszcze mi zostało:
zaraz iść po małego,
potem na karate na 16.30
na 18 mam dogoterapię w fundacji,
odrobić lekcje z małą gadziną,
wieczorkiem znów randka z żelazkiem mnie czeka,
i do obrazu zasiądę :-D:-D:-D:-D
tyle mam w planach a co wyjdzie to się okaże.:-D:-D:-D

reklama
MADZIULANATASZA a gdzie ty mieszkasz?Bo ja do kamienia nie mam az tak bardzo daleko Wiec zastanawiam sie skad ty jestes :tak:
AS wpolczuje z tym mlekiem:-(

Co dokarpia To ja tez go nie lubialam Za dziecka to pamietam jak w wannie plywal Ale od kilku lat moja mama jak kupuje To prosi aby odrazu zabili I jak kiedys sama bede wigilie odprawiala To tez tak bede robila Wole ale Oliwka karpika w wannie nie widziala najpierw a pozniej na stole A tak to juz sie zabitego przynosi :tak:
Od jakies 2/3 lat lubie juz karpika hihihih
Sama kiedys pamietam jak raz zabilam karpia Nie pamietam ile mialam lat ale zabilam I od tego czasu to powiedzialam Ze to byl pierwszy i ostatni raz :-(

Oliwka zasnela Ide wziasc sie za podlogi i za gulasz ;-)

Do góry