madziara-kr
Fanka BB :)
tak jest to ujetea to te badania meza sa platne ???
O BECIKOWYM W TROJCE PRZEZ NAJBLIZSZA GODZINE !!! WARTO POSLUCHAC !!
ale ja nie korzystam z rodzinnego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak jest to ujetea to te badania meza sa platne ???
O BECIKOWYM W TROJCE PRZEZ NAJBLIZSZA GODZINE !!! WARTO POSLUCHAC !!
Ja namowilam wczoraj meza a dzwon prosze i sie dowiec jak chcesz rodzic ze mna hehe no i zadzwonil i sie zapytał u nas zadnych badan nie ma ...a ciuszki na porod trzeba kupic na dole u portiera w dniu porodu .... no wiec info mamy wrazie co hehe ;-)tam gdzie ide oplata jest szczwanie podpieta pod kosztyczyli szybkie badania meza, ciuszek dla niego i papu
porod bezplatnie ;-)
Martusia a gdzie chcesz rodzić? Olecko? Augustów? Bo ja sie Sejn i Suwałk bałam więc uciekłam do Olsztyna;-)
tak jest to ujeteobierana jest opłata od osoby towarzyszącej w wysokości 300 zł. W ramach tej kwoty, osoba towarzysząca ma zapewnione wymagane badania krwi, strój i posiłek.
ale ja nie korzystam z rodzinnego
No super po poprosu. Pisz do nich, że nie twoja wina, że ich dekoder się zrąbał idź i zrób awanture i coś powinno pomóc![]()
Tak robię właśnie. Choć parę razy już odstawiałam ten magnez, bo już tyle tego łykam i niestety skurcze wracały. No cóż teraz już chyba wolę to dalej łykać niż męczyć się z łydkami.
Ostatnio w sklepie gdzieś widziałam kawę z magnezem, ot dziwactwo nieprawdaż ?zanim wysiorbiesz kubek coffe to ten magnez\ pogna z nim do WC
)
Witam dziewczyny:-):-):-)
Jednak wczoraj miałam więcej chęci niż sił więc dopiero teraz piszę;-)
Nockę miałam dziś ciężką bo mały 2,5 h nie chciał spać...dobrze że tatuś w domu bo Hania też się budziła
I już od wczoraj walczę z nawałem pokarmu....co godzina zmiana kapusty na cyckach i po trochu odciąganie:-) Straszne jak tak wiszą dwa kamienie;-)
Postaram się opisać poród ale Arek właśniepojechał do położnej i załatwiać sprawy małego więc czekam na chwilę spokoju:-)
Czesc dziewczynki wstalam sobie pozmywalam bo caly zlew zaladowany a tabsy do zmywary mi sie skonczyly. Moj T na kurs wyslany a ja sobie w koncu zamowilam posciel lozeczko materacyk i komode bo przeciez juz czas najwyzszy a i pianki kubulkowe bo tak jak chyba Cherie o ile dobrze pamietam jestem fanka kubusia a najbardziej to tygryska hehe. Zjadlam sniadanie i tabsa, nadrobilam Was i zaraz trzeba sie ochlapac. dzis mnie czeka obcinanie paznokci nienawidze tego bo u nog to juz wyzwanie tne tak krotko ze moj sie smieje ze ja w ogole nie mam paznokci ale kiedys sobie zrobie tipsy co wczoraj byla mowa taki ladny french super mi sie podoba na lapkach))
bede w czerwiakowskiego/siemiradzkiegoco masz na mysli z rodzinnym ??
a w ktorym szpitalu bedziesz rodzic ze tak ladnie zakamuflowali koszty ??
ja sciemnialam z dawkami magnezu ale to sie przekladalo na skurcze nog i bole w klatce, dlatego teraz ladnie wcinam 3 x 2 !!! asmag forteMojemu tacie popsul sie dekoder i dali mu w zastepstwo drugi,jak tamten naprawi to ma oddac
Magnezem sie nie przedawkuje wiec mozesz smialo go lykac caly czas
Tak,jest nawet Cappucino z Magnezem
Jak fajnie ze jestes juz w domku:-)co do nawalu pokarmu to wszystko sie unormuje;-)
Czyli jednak zamowilas posciel?
Wszystkim Katarzynom rowniez zycze wszystkiego najlepszego;-)
Magnezem sie nie przedawkuje wiec mozesz smialo go lykac caly czas![]()
fakt, nie przedawkuje sie, ale.. mój dżin mi ostatnio powiedział że nadmiar witamin odkłada się w tkance, i to będą najcięższe kg do zrzucenia
brałam rano i wieczorem Aspargin, żelazo, i raz dziennie Falvit. Teraz każdą biore raz dziennie, oprócz tego duuużo pomidorków i zieleniny :]