reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Helloł Ciężarówy!!!!! Możecie mi składać gratulacje niecałą godzinę temu zostałam ciocią:-):-):-)-podobno facecik ale nie jestem pewna :zawstydzona/y::zawstydzona/y:gdzyz te wspaniala wiadomosc przekazal mi tesc-wiec 100%pewnosci niema;-);-);-);-) ale o 15 sie dowiem szczegółów:tak::tak::tak:

A tak poza tym witam sie popołudniem-ponarzekałabym ale wszystkie moje bolączki od rana juz wypisałyście:-D:-D:-D

żurawinka na poprawe siku powiadacie, hmm chyba sie zaopatrze.
Któraś kiedyś pisała że na poprawę morfologii dobry jest wywar z rodzynek, że się niby wrzątkiem rodzynki zalewa, to ma stać jeden dzień /?/ i się pije po trochu - pewnie dużo żelazka w tym jest

no wlasnie... czasem mam takie wrazenie ze bedziemy razem "gasic swiatlo " :p :)

eee ty masz termin 2 tyg przedemna wiec nie masz sie co martwic ... ja tu jestem od swiatla :)

Helloł Ciężarówy!!!!! Możecie mi składać gratulacje niecałą godzinę temu zostałam ciocią:-):-):-)-podobno facecik ale nie jestem pewna :zawstydzona/y::zawstydzona/y:gdzyz te wspaniala wiadomosc przekazal mi tesc-wiec 100%pewnosci niema;-);-);-);-) ale o 15 sie dowiem szczegółów:tak::tak::tak:

A tak poza tym witam sie popołudniem-ponarzekałabym ale wszystkie moje bolączki od rana juz wypisałyście:-D:-D:-D

gratuluje ciociu !!! ta szfagierka co miala w rydach byc ?? dobrze pamietam ?? dowiedz sie jakie wrazenia!!

ja nie zaskocze za to moja corka caly czas mnie zaskakuje... robi wielkie zamieszanie i teraz siedzi cicho i znow sie czai... mozna na glowe dostac!

Moj się dawno nie czai odkąd zrozumiał, że jest pepkiem świata swoich rodziców:-D I teraz chyba robi wszystko, żeby zwrocić swoją uwagę...a wcale nie musi:laugh2:
Wierci główką mi, że boje się, że zaraz wyleci sam...

Nie za 10? A kiedy?

nowamagdak i nie kładę się, tylko aktywna chce być, co by młodemu pomóc w tej drodze:-D

reklama
Do góry