madziara-kr
Fanka BB :)
a Ty jak sie masz?bry wieczór
streści mi któraś co się działo przez cały dzień?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a Ty jak sie masz?bry wieczór
streści mi któraś co się działo przez cały dzień?
To że przenosze byłam pewna od początku
Teraz tylko sie boje, bo mały 3 tyg temu miał wagę 3600-3800, że chce jak mamusia ważyć 4,5 kg
Z tymi staraniami to pic na wodę. Mycie okien, podłóg, pranie, nawet pomoc przy składaniu mebli, sex, wino, gorący prysznic i nicccc!!1,5 palca rozwarcia, skurczy prawie nic
a Ty jak sie masz?
no to sie nie martw bo u mnie tez nic nie dziala... choc teraz od jakiegos czasu zaczynam czuc pobolweanie w dole brzucha i coraz bardziej intensywna wydzieline w postaci rozwodnionej.. takze moze cos sie rozkreca....
szykuje sie na nia juz jakis czas :-) ale jak sie przyczaila ...no jakoś się trzymam. trochę mnie przeziębienie rozkłada i czuję okropne kucie w dole oraz bolesne wypinanie się mojego synia, ale skurcze na poziomie 40-60 więc się dalej "męczę" w dwupaku
i przeklinam Fenoterol pod nosem
a Ty widzę masz niecne zamiary, żeby wygonić Emilkę![]()
szykuje sie na nia juz jakis czas :-) ale jak sie przyczaila ...
wszystko juz gotowe, rodzice czekaja to ona chce sie wczasowac dalej
yhm, też tak myślałam, że u mnie się rozkręca, galaretka ze mnie leci (ale bardzo malutko) a skurcze nie powodują rozwieraniastoi na opuszku, ale myślę, że skoro Mały szybko uporał się z szyjką, to może za jakiś tydzień, półtora...
no uparty, ma to po mamie. i zdanie zmienia jak tatuś![]()
taaaaaaaaaaa jak widze jakie uparte te dzidziole sa to jeszcze pewnie na forum stycznioweczek trzeba bedzie sie przeniesc ....no to powodzenia, może Tobie się uda![]()
hehe co to za swaty juzmoja julka i twoj syn beda musieli sie poznac!!! beda do siebie pasowac:-)