reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
ja jak pojechalam do sharmu to przezylam zemste faraona ... dziekuje na jakis czas mi starczy ... dlatego marzenia poczekaja !!

Ja nigdy zemsty nie przeżyłam, mimo iż zdażyło mi się nawet zjeść trochę miesa z sierścia (czy co to tam było) bleeee. chyba faraon mnie polubił i oszczędził ;-)

Ja nigdy zemsty nie przeżyłam, mimo iż zdażyło mi się nawet zjeść trochę miesa z sierścia (czy co to tam było) bleeee. chyba faraon mnie polubił i oszczędził ;-)

ja zjadlam owoce ... i przestalam sie dezynfekowac 70% wodka bo juz nie dalam rady !! i do 2 dni mnie rozwalilo !! dreszcze, odwodnienie, goraczka na wys 39st i 300$ wydane na "konsultacje lekarza" na szczescie mielismy dobre ubezpieczenie!!

Mam pytanie do dziewczyn które mają osobny pokój dla swojego maluszka; czy będziecie spały w tymże pokoiku same z dzieciątkiem, czy razem z mężem ? bo jeśli maluszki budza się średnio co 2-3 godzinki to faceci będą do pracy chodzić totalnie niewyspani, ale spac osobno to też niezbyt miła perspektywa....

reklama
wróciłam po dłuuugiej jak dla mnie nieobecności..
sie u mnie działo..niestety niezbyt dobrze..
wczoraj rano siedziałam sobie.. wstaje z fotela i jak mnie zakłuło w pipce to myslalam ze sie na miejscu posikam..
zgięło mnie w pół i tak stoje.. wołam Bartka.. kroku nie umiałam zrobić..to mnie chłopina przerzucił przez ramie jak worek ziemniaków ( no nie tak do słownie :-D) i polozyl na łóżku.. a ja na tym łóżku leże.. i noga ani drgnę..
momentalnie sie spociłam jak dzika świnia jakaś..
a ten mój kretyn ze cos mam mokro miedzy nogami i czy mi wody nie odeszły o_O
stwierdzilam jadziem do szpitala..
zaniosł mnie do łazienki .. umył ubral a ja cały czas zgięta w połowie bo sie wyprostowac nie umialam..
i prubowałam zejsc po schodach jednoczesnie mowiac ze jedziemy na Rydy..
co schodek to sie darłam w niebogłosy..
no i niestety w wodzisławkim szpitalu wylądowałam.. :-/
pobadali mnie no i tak..
szyjka się mi skróciła dość porzadnie..do tego sie zrobila miekka.. Nikola dalej Nikolą.. z baaaardzo nisko osadzoną główką..
ktg pokazywało skurcze.. o_O
zakaz seksu.. całkowite leżenie.. zero stresu.. magnez i no-spa w diecie..
no i leżeć, leżeć i jeszcze raz leżeć jesli chce chociaż do Świąt dotrwać w dwupaku..
tom sie dowiedziala..

dzisiaj wyszłam na własne żadanie.. byłam tam bez telefonu..mówiłam siermiendze Bartkowi żeby Wam napisał.. ale jak mi to powiedzial
'podczytałem co nie co i przy tylu ciężarnych bał sie w ogole odzywać.'
zrozum durnia jednego.. o_O
Dobrze, że jeszcze w dwupaku. Musisz się Kochana oszczędzać, ale będzie gites:-)

Do góry