bo fececi to sa DUPY !! i sami sie boja odezwac !! moj mi powiedzial ze nie chce z tym isc do kierownika bo jak to bedzie wygladalo ... no qrwa ... tak to bedzie wygladalo ze wszyscy zalatwia jak beda chcieli a on dostanie ochlapy !! a jak zonka zalatwi to sie da !!
A nie głupio mu przed kierownikiem i Tobą, że sam nie umiał załatwić tylko żona?
Witam się,
nadrobiłam więc coś od siebie napiszę. Wczoraj byłam odebrać wypis ze szpitala (ale pytania odnośnie za chwilę) i mimo, że też średnio umiem się stawiać poszłam na pocztę z żalami i chyba załatwiłam. Muszę teraz coś kupić przez internet większego i okaże się czy dostanę do domu czy awizo znowu się w skrzynce pojawi. Potem miałam spotkanie w architekt (ale nie wniosło tyle ile bym chciała) i jako niespodziankę M zabrał mnie do Janek. Zjadłam shoarmę, Stasiowi kupiłąm 3 pary spodni i w końcu (od rocznicy ślubu w lipcu) M zabrał mnie do Sephory żebym sobie jakiś zapach wybrała jako obiecany prezent. Wybrałam, ale cena mnie powaliła i stwierdziłam, że chcę tester przez allegro. Doznałam szoku

bo nie ma ich na allegro (a myślałam, że tam jest wszystko, Perfumy to LuluForever).
Wczoraj też szwagierka mnie wkurzyła przez telefon bo oświadczyła, że "jej się nie podoba bajka, którą daliśmy Stasiowi do oglądania i ona mu jej puszczać nie będzie"

Myślałam, że wyjdę z siebie i stanę obok (dodam, że sama jest młodziutka i nie ma dzieci). No i oczywiście dzwonię do M żeby jej powiedział do słuchu, że to nasze dziecko i to my decydujemy co mu wolno oglądać, a on jeszcze jej broni. Bo on też po części dupa, tzn. za dobre serce ma i nie walczy z ludźmi, nawet jak go wykorzystują, tylko w domu ze mną potrafi
A wracając do wypisu ze szpitala to mam do was dwie prośby:
1. co to znaczy zapis ktg REAKTYWNY?
2. macie jakiś link to sprawdzenia wymiarów dzidzi? chyba któraś kiedyś podawała taki co na podstawie wymiarów wagę podaję, martwię się bo do tej pory mały wydawał się być spory a z ostatniego usg (35hbd) wychodzi, że ma tylko 2050g (wasze w większości na takim etapie to chyba po 2700-2800g miały?)