dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
ANKA rozwin mi prosze co mialas na mysli z ta praca i placa :-)
Mialas na mysli to moje dzwonienie Ze dostane 10 zl za odbyte spotkanie
Czt jakbym jezdziela po domach ?I ze oni mowia i widac ze dobrze zarazbiaja I te wycieczki tam maja za punkty za granice Nie dosc ze za podpisana umowe maja kase To i jeszcze punkty I jeszcze kierownikiem mozna zostac :-) To pozniej jak ktos innym pod toba podpisze umowe to ty za niego masz kase
Ja narazie bede dzwonic bo to jest dobre w mojej sytuacji Ja chce sprobowac Dla mnie wazny jest kazdy grosz I lubie tez byc do czegos potrzebna Ale nie ukrywam ze chcialabym za jakis czas sprobowac swoich sil w domach klientow
I powiem wam ze taka perspektywa mnie nawet pociesza Bo zawsze to jakas kasa do dorobienia I moze nie bede bardzo dlugo szukala w przyszlosci pracy
Pozyjemy zobaczymy
LUNA jejku ale mialas wczoraj zakrecony dzien
Ae ty to tez taka babka zakrecona jestes co???????Oczywiscie w pozytywnym tego slowa znaczeniu 

Fajne zakupki A mala to dostanie wszystko na mikolaja Czy na gwiazdke jej tez cos z tego dasz ?
MALINKA fajna promocja U mnie nie ma tego sklepu :-(
Nadrobilam tyle ile moj zasrany net mi pokazal

Oliwka sunela o 12 Kolezanka byla Fajnei pogadalysmy sobie
Umowilysmy sie ze w planach mamy zrobic wspolnie mikolajki Ona ma 5 letnia corke Chce kupic kostium MIKOLAJA i moj G by sie przebral za mikolaja I powinno byc wesolo Oliwke tez to powinno zaiteresowac Zrobilinysmy to u nich I powinno byc milo Jakies zdjecia Cos dla nas do zjedzenia Posiedziec posmiac sie i pogadac JAK JA LUBIE TAKIE SPRAWY

G moze w poniedzialek pojedzie w delegacje w polsce
Nie byloby go tydzien zjechalby w sobote popoludniu a w niedziele wieczorem zas I tak podobno na 2 tygodnie Ale ma sie szefa zapytac czy za to kasy wiecej dostanie Bo jak nie to on powie ze chce tutaj zostac Bo szef zbiera chetnym na taka robote w delegacji
G sie mnie pytal i moze jechac ale jak wiecej kasy dostanie
Mialas na mysli to moje dzwonienie Ze dostane 10 zl za odbyte spotkanie
Czt jakbym jezdziela po domach ?I ze oni mowia i widac ze dobrze zarazbiaja I te wycieczki tam maja za punkty za granice Nie dosc ze za podpisana umowe maja kase To i jeszcze punkty I jeszcze kierownikiem mozna zostac :-) To pozniej jak ktos innym pod toba podpisze umowe to ty za niego masz kase

Ja narazie bede dzwonic bo to jest dobre w mojej sytuacji Ja chce sprobowac Dla mnie wazny jest kazdy grosz I lubie tez byc do czegos potrzebna Ale nie ukrywam ze chcialabym za jakis czas sprobowac swoich sil w domach klientow

I powiem wam ze taka perspektywa mnie nawet pociesza Bo zawsze to jakas kasa do dorobienia I moze nie bede bardzo dlugo szukala w przyszlosci pracy

Pozyjemy zobaczymy

LUNA jejku ale mialas wczoraj zakrecony dzien

MALINKA fajna promocja U mnie nie ma tego sklepu :-(
Nadrobilam tyle ile moj zasrany net mi pokazal

Oliwka sunela o 12 Kolezanka byla Fajnei pogadalysmy sobie

Umowilysmy sie ze w planach mamy zrobic wspolnie mikolajki Ona ma 5 letnia corke Chce kupic kostium MIKOLAJA i moj G by sie przebral za mikolaja I powinno byc wesolo Oliwke tez to powinno zaiteresowac Zrobilinysmy to u nich I powinno byc milo Jakies zdjecia Cos dla nas do zjedzenia Posiedziec posmiac sie i pogadac JAK JA LUBIE TAKIE SPRAWY

G moze w poniedzialek pojedzie w delegacje w polsce

G sie mnie pytal i moze jechac ale jak wiecej kasy dostanie