reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

a więc jestem juz po wizycie:

Mała rośnie jak zwykle zgodnie z tabela-ok.2500 :tak:
Wyniki badań super:-)
Szyjaka miekka -1cm.ale pesser super trzyma ,wiec powinniśmy dać rade :tak:Doktor określił,że super nie ejst ,ale też nie ejst najgorzej :tak:
leki i pesser odstawiamy za 2 tygodnie czyli w skonczonym 37tc., luteine i żelazo już teraz
no i planowany dzień urodzn Gabrysi 27grudnia:-)- tak mam umówione CC:-)...Ja sadze ,ze nie damy rady tyle wytrzymać,ale doktor jest dobrej myśli:tak: aaaaa no i miałam KTG i okazuje się,że bolesne braxtony które mam od niedawna ledwo a nawet prawie wcale się nie pisza na KTG,wiec ból brzucha w tym okresie ciązy okazał się normalny a niebolesne braxtony były groźniejsze niż to co dzieje się teraz :szok: W każdym razie doktor kazał jak zwykle, szybko reagowac jak sie zaczną regularne braxtony zeby nie otworzyły szyjki ani nie zaczeły akcji porodowej ,bo wiadomo,że najlepiej będzie dotrwać do końca:tak:

Swietne wiadomosci :) tak trzymajcie dziewczynki :)

reklama
oj rośnie rośnie :tak: i ja równięż-przez 2 tyg od ostatniej wizyty mam 2kg na plusie:szok::szok::szok:
nie to,że mnie to martwi, bo straszny ze mnie chudzielec i z kazdego kg sie ciesze,ale ostatnim razem w ciagu niecałych 2miesiecy przytylam tylko 1kg:szok: a teraz aż tyle :szok::-D
A ja nie wiem co sie dzieje... codziennie mam + 1 kg... oby to nie zatrucie jakies sie zakradalo...

no co Ty ?:szok: ciekawe o co chodzi z tą wagą :confused:
Poniewaz puchne mocno, lekarz powiedzial: mierzyc cisnienie i wage. Jesli ida w gore moze to byc poczatek zatrucia ciazowego. Jesli moja norma to 90/70 a teraz mam 110/80 to nie wiem, czy sie bac ale na razie sie nie boje ). Tylko ta waga cos pedzi w gore. Woda sie zatrzymuje w organizmie i dlatego tak to wyglada.

eliza gratuluję pomyślnych wiadomości po wizycie!
Gogana niefajnie z tym puchnięciem, ale musi być dobrze. A te regularne skurcze to chętnie od Ciebie wezmę, bo są mi potrzebne do przeprowadzenia cesarki:)

reklama
Do góry