reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A propos zakupów:sorry:;-):tak::-D:-D.
Dziś jak zabrałam Olka z przedszkola pojechaliśmy do Lidla,naładowałam cały wózek,wyłożyłam na taśmę,ja do wózka a torebki nie ma z kasą :no::szok:,dawaj szybko do auta po kasę,bo zapomniałam wziąć jak wysiadałam a jeszcze Jula siku wzięłam,żeby później ze sklepu nie wychodzić:zawstydzona/y::tak: ale gościu miał ubaw na kasie:tak::zawstydzona/y:.
No to rzeczywiście było zabawnie, tylko nie dla Ciebie, przynajmniej nie w tej chwili:tak:

kobietki pomocy bo juz mi łeb pęka od wymyślania Zuzia ma takie zadanie na liczbach rzymskich :
Przełoz jeden patyczek aby równość była prawdziwa

IV - I= VII TO JEST FAŁSZ
Sa 3 możliwości prawdziwe
niestety ja nic nie moge wymyślic Jak przełozyc ten cholerny patyczek :wściekła/y:
Asiu, no kuzwa tu musi byc blad, nie mozesz do kogos zadzwonic zeby porównac/sprawdzic

As to taka tablica
0023164831.jpg
no cos taka tylko cztery stenpelki i czerwona, no tom przepłaciła:no:

Ostatnia edycja:
reklama
witam wieczorowo;)
moje panny spia od 20.30:-)
jak ja uwielbiam taki spokoj:tak::tak:
popsrzatlam juz sobie,wiec na jutro mam spokoj.

sadyste zaliczylam i przezylam.poszlo szybko,chwila borowania bez zniczulenia,trcohe bolalo aledo przezycia.dobrze ze wzielam tez pantogram ze soba bo normalnie nie bylo widac ze cos w tym zebie sie dzieje,myslala ze moze to 7.okazalo sie ze zrobila mi sie dziura jak tunel.
zalozyla opatrunk i sie zaczlo.od poludnia jade na przeciwbolwych.chwilami boli mniej,ale byly momenty ze blo niefajnie.
nic mnie tak nie rozwala jak bol zeby no i chyba jeszcze katar.

dlatgeo chcialam dziewczyny polozyc jak najszybciej spac bo moj bol odreagowywalam na nich,a po co tak.

oglnie da sie wytrzymac,ale na picztaku tak mi promieniowala ze bolala mnie cala prawa strona od klow az po 8.teraz juz tylko na dole i czasami mnie swidruje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ale zaciskam zeby i trcohe lepiej.

zniezulenie nic by nie dalo bo ijakby puscilo i tak by bolalo od tego zatrcia.nie wydlubie sobiebo wtedy zab sie slabo zatruje i kolejnym razem bedzie to samo,a juz wole sie meczyc raz niz razy:eek:
wiem bo juz tak mialam.

no to sie pozalialm,ide poczytac

no to teraz się przywitam cześć laseczki:happy::happy::happy:
nocka no taka w miarw ok antek obudził się 2 razy koło 23 zanim ja zasnełam a potem do 7 rano spał ciągiem:tak::tak::tak::tak:
u nas w casto wczoraj była mega wyprzedaż firanek i kupiłam dzieciakom firankę w auta 2 metry za 6 zł nam do pokoju też 2 metry za 6 zł i zamówiłam na dziś kuchenną i w kubusia puchatka jak będą :tak:bo wiadomo najpierw rozprowadzają między swoimi a potem dla klientów:-p:-pa cena tych firn z autem przed przeceną to 45 zł za metr:szok:taką przecenę to ja rozumiem:tak:
za oknem mam piękne słonko i 10 stopni na plusie wiatru mocnego brak więc jak toniek się wyśpi to pewnie na spacer pójdziemy:tak::tak::tak::tak:

fajne przeceny.ja bym wykorzystala i ziecko by poszlo spac w wozku na dworze:-D

Krupniczek pychotka, szkoda tylko że nikt oprócz mnie go nie lubi:crazy::crazy::crazy:

ja nie cierpie krupniku:no::no::no::no::no:
ale wszyscy poza mna jedza wiec czasami goptuje

Anaconda wyjścia nie mam, leje jak z cebra, a MUSIAŁAM to załatwić jak najszybciej. Mała zostawała juznie raz jak była młodsza, ale dziś mi psikusa zrobiła, bo zawsze spi do min 9.30.
)

ja jak mieszkalam w centrum mrozow zarz nad sklepamito tez wyskakiwalam jak spala.teraz ja musze wysjc pranie powiesci czy cos totez mi sie nieraz z 15minut zejdzie i dziewczyny same w domu,albo tylko mala

JA TEŻ LUBIĘ:tak:
Witam sie z rana .chata ogarnięta,jest super:-D
MH CIASTO PYCHA( łoż z tym caps lokiem)
lUNA NIC MI NIE ZWIŚNIE SIE ĆWICZĘ I SMARUJE ,DLA MNIE 10 KG TO NIE JEST DUŻO TOŻ TO KILO W TYDZIEŃ PRAKTYCZNIE TO RAZ ,A JA JESTEM WYSOKA I MAM DUZA NADWAGĘ WIEC TO PIKUŚ:tak:
szlag mnie trafi ,znowu pisałam duza literą:zawstydzona/y:

czy wy naprawdę nie widziałyście tego obrazka ze szkoły polskiej z flaszkami???????

nie iwdzialysmy

dziewczyny wczoraj rozmawiałam z kierownikiem dekorcji i on mówił że w całej polsce w casto pod koniec roku sa wyprzedaże przed inwetaryzacyjne się one nazywaja i np w ubiegłym roku szafki łazienkowe były przecenione z 460 zł na 100 zł :szok:duże mieli przeceny mebli kuchennych dywanów wykładzin firan tapet zasłon farb i takich dupereli łazienkowo kuchennych typu koszyczki półeczki zawieszki o doniczki no i teraz mają np kiermasz świąteczny piękne lampki choinkowe ozdoby śieczniki świeczuszki choineczki itp niektóre naprawde tanio a najlepiej kupować koło 20 grudnia bo wtedy dużo taniej na kiermaszu świąecznym:tak:więc zobaczcie w swoich casto:tak:

moja bratwoa pracuje w casto na oswietleniu i sporo rzeczy po promocji mi kupila,ale teraz na zwolneiniu dla ciezarowke jest:-)

Witam po dwu dniowej przerwie :tak: nie nadrobię zaległości po pewnie żeście tyle naskrobały że bym siedziała do wieczora :-D komputer mi szwankuje i już mnie szlag z nim trafia :no: co chwilę jakieś wirusy ściąga i nic się nie da zrobić bo ojciec jakieś do dupy antywirusy ściąga :wściekła/y: a mówić do niego to jak grochem o ścianę :crazy: M pojechał na resztę badań a ja jak zwykle sama w domu z dzieckiem i wszystko na mojej głowie :no: ale tylko dwa prania muszę zrobić i położyć Kubka spać i będę miała wolne :tak: idę go przewinąć bo coś wali mi dzisiaj chyba na zęby :sorry: a już mi się lakcid skończył :no: ach jakoś trzeba będzie sobie poradzić :tak: zajrzę potem jak mi komputer da :tak:

oj kochana ja caly czas sama z dziecmi w domu iz zyje:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Kurcze, ja najbliżej mam w Bydgoszczy-za daleko. A przydałoby mi sie wymienić kran w łazience, kuchni i jakąś zajefajną wielką słuchawkę do prysznica.
A tak mi eise przypomnialo, dziewczyny, gdyby któraś znalazła gdzieś zawieszki na magnes, żeby na lodówkę powiesić ( tak jak na ręcznik). Kuźwa no szukam i znaleźć nie mogę. Teściowa gdzieś dostała ostatnią sztukę kieeeedyś i już też nie ma tam.

Oj współczuję, nie ma to jak zaśmiecony komp. A z tymi wirusami trza by było zrobić porządek bo mogą rozwalić dysk twardy.

ja mam wieszaczek na lodowce taki na klej-tzn taka gabka z keljem,zaden problem jakby trezba bylo odkelic

Cieszyłam się wczoraj jak przyjechała z koleżanką i rozmawiały ze mną .
Klaudia jej się chwaliła,że by zaspała do szkoły ,bo gadałyśmy o pierdołach prawie do 2 w nocy,ale mówiła z taką rozkoszą(choć miałam wyrzuty sumienia za to gadanie i godzinę rozmów) :szok:a Julita do Klaudii z takim tekstem :szok::szok::szok:
Dobrze masz,bo ja z rodzicami nie rozmawiam.....:no::no::no:
Mnie zatkało.
Zapytałam czemu?
A ona ,bo tak jakoś nie ma wspólnych tematów do obgadania :szok::szok::szok::szok:
Byłam w szoku.
Ja ze swoją młodą mogę godzinami gadać i temat zawsze jest:tak::tak::-D:-D:-D:-D
Od szkoły poprzez problemy aż do chłopaków ,ale zawsze coś się znajdzie.
Julita powiedziała,że na pomoc rodziców w tych sprawach liczyć nie może.:szok::szok::szok:

Co to dziecko zrobi,kiedy naprawdę problemy się pojawią?
Do kogo pójdzie po radę jeśli nie do rodziców?
Nawet nie chcę o tym myśleć.:no::no::eek::crazy::crazy:
Ech wygadałam się a Julity to mi szkoda i tyle,bo super dziewczynka jest.:tak::-)

dobrze miec taka mame jak Ty:tak::tak::tak::tak:
a moze zaproponuj kolezance corki ze moze przyjsc do ciebie jak bedzie miala jakis problem,zawsze lepiej do doroslego niz do rowiesnikow

A ja nie mam pojęcia jak ja okna umyję :eek::confused2:

jak dobrze zaplacisz to Ci umyje albo siostre podesle:-p:-p:-p:-p:-p:-p:rofl2::rofl2::rofl2:

Obiad już wymyśliłam, a tesciowa zaraz przyjdzie na kawe:szok:

a co jej sie stalo?????????czyzby po wczorajszych eskapadach zobaczyla w Tobie czlowieka????????????:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Mnie dziisja kolezanka wycignela na zakupki,bo cos chciala sobie kupic:tak:Ale tego nie bylo i ja kupilam sobie fajna posciel:tak::tak::tak:Juz sobie zmienilam i dzisiaj bede spala w nowej poscieli:-):tak:
Troche przebojow mialaysmy po drodze bo jechalysmy autobusem ale przynajmnie bylo smiesznie hehe:-D:-D:-D
M.in jak wyjezdzalam wozkiem z autobusu bo ktos wysiadal to spod wozka wyleciala mi siatka z ziemniakami:szok:Jak sie cofnelam zeby ja podniesz to sie rozerwala i ziemniaki sie wysypaly,wiec sie wkurzylam i wyrabalam je wszystkie i wsiadlam do autobusu :-D:-D:-DLudzie sie na mnie patrzylijak na czubka ale nawet nie mialam do czego tychy ziemniakow pozbierac i mi sie nie chcialo:-D:-D:-D

to tez mialsycie wesolo.ja jak jezdze do wawy z dziewczynami to tez zawsze mam jakies przeboje

zapomnialam sie pochwalic ze antybiotyk dziala i Weronice juz prawie zeszla chrypa:-):-):-):-):-)
jutro ostatnia dawka,ale jak bedzie pogoda to wezme ja na spacer po Pauline,bo dzis musialam p zerwca ze snu jak lecialam do sadysty,a ze w piatek maja najwiecej roboty to niech odespi

zeby jeszcze on sie mnie zalowal tak jak ja jego....:eek:

zaczynam miec powoli tego dosc najpeirw wszystko pozaznaczalam to mi zniknelo kiedy juz udalo mi sie odpisac to mnie wywaliło :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
za co???

tak wiec wam nie odpisze ;-);-);-):-p:-p:-p
tylko sie przywitam

zaczynam miec powoli tego dosc najpeirw wszystko pozaznaczalam to mi zniknelo kiedy juz udalo mi sie odpisac to mnie wywaliło :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
za co???

tak wiec wam nie odpisze ;-);-);-):-p:-p:-p
tylko sie przywitam

witaj Natali
mi jak sie tak krzaczy to otwieram BB w 2 oknach-w jednym czytam aw drugim odpisuje d razu bez cytatow:-)

reklama
Do góry