reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

dodałam swój stworzony Avatar, nie jest idealny, ale cóż:-D:-D:-D:-D

etam, fajny jest! ja zaraz zrobię swój tylko nie wiem czy będę umiała go wkleić :-(

witam dziewczyny moge sie do was przyłaczyc????

jasne, witamy!!!!

to czemu tej fotki jeszcze na forum nie ma:confused:

:zawstydzona/y:A bo ja to noga z kompa jestem ale małż jutro mi obiecał, że pomoże i zrobi ... będę go męczyć już od rana!

reklama
Cześć Dziewczyny! Nareszcie mogłam sobie usiąść i poczytać co u Was!
Cieszę się, ze wszystkie wizyty wypadły pozytywnie:-)

Też jestem po..
Wyniki badań wszystkie dobre, przezierność w porządku:-)
Zobaczyłam dzisiaj jak maluszek fika, niesamowite uczucie, śmiałam się z tych wszystkich fikołków
Widziałam jak Dzidzia "drapie" się po główce, widziałam zbliżenie rączki- malutkie, przesłodkie paluszki
Moje cudo ma już 6 cm:-)
Niestety nie mam zdjęcia, bo coś z drukarką nie tak.

Od jutra jestem na zwolnieniu, nareszcie odpocznę, doprowadzę mieszkanie do stanu używalności, muszę zabrać się za pisanie pracy dyplomowej, zawsze coś się znajdzie do roboty:-)

I ja też po wizycie:-)
taka jestem szczęśliwa, widziałam jak dzidziuś się rusza, wg usg jest to 10 tydzień CRL 28mm a termin porodu przesunął się z 27.06 na 24.06, czyli 3 dni do przodu, następny termin na 17 grudzien, będzie wtedy sprawdzać tą przezierność, no i jutro ide juz do pracy, bo uparłam się że juz dłużej nie wytrzymam w domu, wiec musze się szykować, pobódka 5.30, jak ja wstanę to niewiem:szok:

Gratuluję:-)ciesze się z dobrych wieści:tak:

witam dziewczyny moge sie do was przyłaczyc????

Jasne- wiatmy. Gratuluję dzidzi:-)

Cześć Dziewczyny! Nareszcie mogłam sobie usiąść i poczytać co u Was!
Cieszę się, ze wszystkie wizyty wypadły pozytywnie:-)

Też jestem po..
Wyniki badań wszystkie dobre, przezierność w porządku:-)
Zobaczyłam dzisiaj jak maluszek fika, niesamowite uczucie, śmiałam się z tych wszystkich fikołków
Widziałam jak Dzidzia "drapie" się po główce, widziałam zbliżenie rączki- malutkie, przesłodkie paluszki
Moje cudo ma już 6 cm:-)
Niestety nie mam zdjęcia, bo coś z drukarką nie tak.

Od jutra jestem na zwolnieniu, nareszcie odpocznę, doprowadzę mieszkanie do stanu używalności, muszę zabrać się za pisanie pracy dyplomowej, zawsze coś się znajdzie do roboty:-)

Cieszę się że wszystko ok:tak:i jaki już duży dzidziuś. Gratulacje.

reklama
Malwina91 :shocked2:ale masz już brzusio:szok::-D u mnie dopiero zaczyna byc coś widać:sorry:

A ja już się żegnam, bo strasznie śpiąca jestem:sorry: Spokojnej nocki Kochane:tak:

Do góry