reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
nie rozumiem jak wam te stopy puchna bo chyba nie rosna :eek:
ze o cztery rozmiary buty wieksze kupujecie ???
ja probowałam o rozmiar wieksze kupic ale ze wzgledu na spuchniete kostki nie chciały wejsc ale w palcach latały no bo kosci mi sie nie wydłuzyły no moze jeszcze podbicie spuchniete
wytłumaczy mi to ktos??

A wlasnie, ze rosna :). Nigdy przez tyle lat o tym nie slyszalam a w trakcie tej ciazy przegladajac strony internetowe kilka razy juz sie natknelam na ta informacje.
Oczywiscie nie rosna w doslownym tego slowa znaczeniu. Stawy luzuja i sciegna sie rozciagaja pod wplywem hormonow chyba - juz nie pametam. Jest to potrzebne aby kosci lonowe i miednica mogla sie rozsunac . Takze zebra sa wypychane na zewnatrz. Ogolnie cialo staje sie bardziej elastyczne aby pomiescic czlwieczka w srodku. Tak wiec i stopy moga sie tak rozklepac ,ze potrzebne sa buty o rozmiar wieksze . Pewnie jak dojdzie jeszcze opuchlizna to i dwa numery .
Wydaje mi sie jednak ,ze po porodzie wszystko wraca do normy. Jak znajde gdzies te opisy to wkleje link.

A wlasnie, ze rosna :). Nigdy przez tyle lat o tym nie slyszalam a w trakcie tej ciazy przegladajac strony internetowe kilka razy juz sie natknelam na ta informacje.
Oczywiscie nie rosna w doslownym tego slowa znaczeniu. Stawy luzuja i sciegna sie rozciagaja pod wplywem hormonow chyba - juz nie pametam. Jest to potrzebne aby kosci lonowe i miednica mogla sie rozsunac . Takze zebra sa wypychane na zewnatrz. Ogolnie cialo staje sie bardziej elastyczne aby pomiescic czlwieczka w srodku. Tak wiec i stopy moga sie tak rozklepac ,ze potrzebne sa buty o rozmiar wieksze . Pewnie jak dojdzie jeszcze opuchlizna to i dwa numery .
Wydaje mi sie jednak ,ze po porodzie wszystko wraca do normy. Jak znajde gdzies te opisy to wkleje link.

Rosną, rosną:tak:z Antkiem spuchły mi nogi, była to zima, w żadne buty sie nie mieściłam, kupiłam nowe zimowe buty, no i na drugi rok chciałam je nałożyć a noga w środku dosłownie pływała tyle moeijsca było, jakies 1,5 rozmiaru za duże.

kurde i glowa zaczyna bolec...
mam nadzieje ze to nie grypa...
misnie i stawy mnie nie bola...
moze tylko male przyziebienie...

ale mam stresa bo wczoraj bylam w przychodni na badaniach...;/

Natalko powalcz ile mozesz ale jak sie nie da karmic cycusiem to nie. Kto powiedzial ,ze wszystkie tu bedziemy karmiace , ze wszystkie silami natury urodza, ze wszytskie donosza ...:).
Roznie bywa wiec sie nie przejmuj. Nie ty jedna :)
A Lenka glodowac nie moze :)
Wstaw nowe fotki bo chcemy ja poogladac :)

Witam,

Ja dzisiaj przerabiam problemy z chodzeniem i siadaniem :confused2: potocznie spojenie tak mnie napiernicza, że dziś najbezpieczniejszą pozycją jest placek na łóżku :/

reklama
Doczytalam i juz sie prawie poryczalam!!:-:)-:)-( wszystkie wracaja z dobrymi wiesciami a ja..... DUPA.......... Dzidzia na USG wyszla 2tyg mlodsza, wazy tylko 2250g nawet jesli dotrwam do konca to nie dobije do 3000g.....
no i oczywiscie tablety wcinac, po ktorych jest mi zle i apetytu niemam:no::no::no:
juz myslalam ze dowiem sie czegos optymistycznego ale......

Do góry