Marta1981
Rodzyneczka
Częstować się jak Wasz osobisty MOD stawia;-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Częstować się jak Wasz osobisty MOD stawia;-)
![]()
![]()
Laura dzis pobila rekord w spaniu jak wczoraj zasnela o 19:30 tak dzis wstala o 10
Jak sie obudzilam to patrzalam czy oddycha
dzis napewno w poludnie nie pojdzie spac wiec wyruszam z nia na spacerek tak zeby sie zmeczyla i znow tak pieknie spala![]()
Oli spala poltorej godziny Obadalam jej uzebienie i czworka po prawej stronie idzie moze dzis juz bedzie c nami Najgorsze przed nami musi sie przebic Ona tak strasznie cierpli Bola ja te zabki Chyba VIBURCOL JEJ ZAPODAM
DZIEKI za gratki zabka Idziemy zjes zupke i na space A oli dalej wyje Biedna meczy sie niech te zeby juz wyjda![]()
My też amy cyfrowy polsat ,ae nie wiem kiedy mi sie umowa kończyMalina jak coś wynegocjujesz to sie chwal ,może i ja uderzę
MH tak samo jak powiedzmy pomidorowy ,tylko zamiast koncentratu dajesz musztardę i próbujesz do smaku
A propos zakupów;-)
.
Dziś jak zabrałam Olka z przedszkola pojechaliśmy do Lidla,naładowałam cały wózek,wyłożyłam na taśmę,ja do wózka a torebki nie ma z kasą,dawaj szybko do auta po kasę,bo zapomniałam wziąć jak wysiadałam a jeszcze Jula siku wzięłam,żeby później ze sklepu nie wychodzić
ale gościu miał ubaw na kasie
.
witam wieczorowo
moje panny spia od 20.30:-)
jak ja uwielbiam taki spokoj
popsrzatlam juz sobie,wiec na jutro mam spokoj.
sadyste zaliczylam i przezylam.poszlo szybko,chwila borowania bez zniczulenia,trcohe bolalo aledo przezycia.dobrze ze wzielam tez pantogram ze soba bo normalnie nie bylo widac ze cos w tym zebie sie dzieje,myslala ze moze to 7.okazalo sie ze zrobila mi sie dziura jak tunel.
zalozyla opatrunk i sie zaczlo.od poludnia jade na przeciwbolwych.chwilami boli mniej,ale byly momenty ze blo niefajnie.
nic mnie tak nie rozwala jak bol zeby no i chyba jeszcze katar.
dlatgeo chcialam dziewczyny polozyc jak najszybciej spac bo moj bol odreagowywalam na nich,a po co tak.
oglnie da sie wytrzymac,ale na picztaku tak mi promieniowala ze bolala mnie cala prawa strona od klow az po 8.teraz juz tylko na dole i czasami mnie swidruje
ale zaciskam zeby i trcohe lepiej.
zniezulenie nic by nie dalo bo ijakby puscilo i tak by bolalo od tego zatrcia.nie wydlubie sobiebo wtedy zab sie slabo zatruje i kolejnym razem bedzie to samo,a juz wole sie meczyc raz niz razy
wiem bo juz tak mialam.
no to sie pozalialm,ide poczytac
A dziękuję bardzo;-)no to kochana gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!
lpiej ci teraz nie podpadac![]()
hihi, zycie brutalne jest. tez tak mam czasemzaczynam miec powoli tego dosc najpeirw wszystko pozaznaczalam to mi zniknelo kiedy juz udalo mi sie odpisac to mnie wywaliło
za co???
tak wiec wam nie odpisze ;-);-);-)
tylko sie przywitam
no gratuluję kochanaCzęstować się jak Wasz osobisty MOD stawia;-)
![]()
![]()
A dziękuję bardzo;-)i już pewnie zauważyłyście,że tematów trochę ubyło
,połączyłam je,bo się dublowały
a SPAMy pousuwałam
.