reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Ja się od godz cholernie męczę. Bolesne skurcze Braxtona. Zwijam się z bólu. Wzięłam 2 Nospy..

A u mnie nic..żadnych skurczy no po prostu cisza...tylko mały sie rusza całkowicie na dole...no i ten śluz (wzmozony po spacerach) ale musze nogi zaciskać, żeby czasem nie rodzić teraz:-D

reklama
Mój synek tez jest malutki, ważne że prawidłowo się rozwija, duży nie musi być;) ah...,idę się położyć do wyrka..,znowu noc bez męża(jest w pracy), a mnie tak strasznie zgaga męczy że nie wyrobię normalnie...:wściekła/y:dzbanek cherbaty miętowej zaparzony - oby to cos pomogło.., dobrej nocy życzę!

Ale noc:confused2:
Spać człowiek nie może normalnie...mam chyba jakies zaburzenia - najpierw zasnąć nie mogę, a potem spać rano:sorry:

I tez noc bez faceta - jeszcze tylko dziś! I wraca na szczęście...
Współczuję Pauluś - jak się trzymasz kochana? Pewnie wspiera Cię rodzinka;-)
U mnie od wczoraj siostra pilnuje mnie, żebym czasem sama nie była jak zacznę rodzić:-D

NO I DZIŚ MÓJ TERMIN UPŁYWA:laugh2: Lubię być w mniejszościach procentowych, ale nie chcę rodzić w terminie:no::-D

Doczytalam i juz sie prawie poryczalam!!:-:)-:)-( wszystkie wracaja z dobrymi wiesciami a ja..... DUPA.......... Dzidzia na USG wyszla 2tyg mlodsza, wazy tylko 2250g nawet jesli dotrwam do konca to nie dobije do 3000g.....
no i oczywiscie tablety wcinac, po ktorych jest mi zle i apetytu niemam:no::no::no:
juz myslalam ze dowiem sie czegos optymistycznego ale......

Kochana nie martw się ja Ci mogę trochę oddać od Julci:-) ona taka duża nie musi być:-) a może jeszcze podskoczy sobie.. w sumie 2250 w 35 tyg patrzac na tabele ktora jest na innym watku to dobra waga dziecka! zreszta spojrz na mnie... moja julcia od 35 tyg do 38 tyg przytyla prawie kg bo 900g:szok: zaobserwowac mozna znaczna roznice... stad mnie teraz tak boli jak mała kopie bo ona jest bardzo silna!!
ja wierze w Twoja niunie a teraz zaczal sie okres najszybszego przyrostu w tkanke tłuszczowa...

Ja dziś znów dla odmiany przespałam prawie całą noc!:szok:
po wczorajszym badaniu straszne skurcze mnie łapały nawet nie mogłam chodzić więc po 22 poszłam spać bo myslalam ze oszaleje.. wzielam nospe i udalo sie... chyba gin mnie mocno zruszał bo powiedział wczoraj ze badanie bedzie troszke nie mile ze wzgledu ze musi dobrze zbadac szyjke i nie powiem ale troche bolalo...
ale dzis nowy dzien mam nadzieje ze bedzie lepszy od wczorajszego...
maz pojechal do pracy czekam na smsa od niego z nr tel do prezesa i zadzwonie jako zatroskana zona trójki dzieci która nie ma pieniedzy na chleb... postrasze troche dziada sądem pracy i zobacze co mi odpowie!!!

reklama
oo a ja mam pomysł by zrobic kolejne podium honorowe dla mamusiek typowo z grudnia:-) jest znowu co sie ścigac hihihi od 1 grudnia masowe rozpakowywanie hehe

Do góry