reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

oj brzuchol mi szaleje, ide lezec,
trzymaj sie Natalko, jestes juz w domku, na pewno z Lenka sobie zorgazniujecie wszystko
buziaki i zdrowka

kurde mi tez cos mala szaleje ... dopiero zjadlam obiad a ona oklada mi zoladek !!!

wpadlam na lepszy pomysł :-D
i nastawilam budzik..
to menda poburczal coś w stylu
'yhy, uhum' i nic.. :-(
a obiecał mi spacer.. :(

hahahaha dzwoni budzik po raz kolejny..hahaha
a on cos takiego..

'aniu stój stój..'
ja patrze na niego a on sie wychyla za lozko i gada
'a tu sie nie da zlaczyc nigdzie?'
ja sie pytam 'ale co?'
a on mi
'nie nic nic '
i z usmiechem jak jakis niedorozwój przewrócił sie na drugi bok i dalej śpi :-D

przy kolejnej drzemce mówi
'gdzie? jeszcze przyjdziesz to tez Ci powiem pffff'
a ja 'a do kogo mówisz?'
a on 'do Ciebie'
to ja 'nie rozumiem'
a on 'i co z tego?'
:-D

a ty sie juz przestan nad nim znecac bo nic ci to nie da poza tym ze chlop bedzie marudny !! przeciez oni sa jak dzieci - nie wyspi sie to potem jest nie do wytrzymania !!!

reklama
kurde mi tez cos mala szaleje ... dopiero zjadlam obiad a ona oklada mi zoladek !!!

a ty sie juz przestan nad nim znecac bo nic ci to nie da poza tym ze chlop bedzie marudny !! przeciez oni sa jak dzieci - nie wyspi sie to potem jest nie do wytrzymania !!!
on wiecznie jest marudny.. a tak to przynajmniej poza marudzeniem moge jeszcze sobie z nim pogadac..

ależ ile można spać.. o_O
jak go nie obudze to do jutra do 12 będzie spał..

A mój ma coś takiego ,że śpi w dzień a w nocy buszuje:confused2:
Jak się budze na 1 siusiu to dostaje opieprz:-D
Uwierzcie - nie jestem przekonująca dla innych:sorry: Ale w nocy niech mnie tylko coś wkurzy:-D Nie ten sam diabeł ze mnie :evil:

reklama
Do góry