reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

reklama
bo masz co innego na liscie a co innego na suwaku i potem nie wiem co wpisac ... bo wpisze ze termin na 6 grudnia i 41 tc ... i sie to rozjedzie :)

Ja wiem..sama do końca nie rozumię..ba nawet moja gin tego nie rozumię:-D Nie patrz na mój suwak...mi nikt nie umie określić precyzyjnie tygodnia ciąży (tylko tak teoretycznie, żeby bylo co do karty wpisać podają wg OM, a że z moimi miesiączkami było jak było, to tragedia...) więc jak urodzę to wpisz po prostu tydzień 40

Ja wiem..sama do końca nie rozumię..ba nawet moja gin tego nie rozumię:-D Nie patrz na mój suwak...mi nikt nie umie określić precyzyjnie tygodnia ciąży (tylko tak teoretycznie, żeby bylo co do karty wpisać podają wg OM, a że z moimi miesiączkami było jak było, to tragedia...) więc jak urodzę to wpisz po prostu tydzień 40

albo ci wpisze z OM na 27 listopada i luzik :)

hej Grudnióweczki :)

jestem Styczniową mamusią ale tak zaczełam się zastanawiać czy czasem nie dołącze do was bo wiele z was ma podobne suwaczki do mnie hihihih

Pozdrawiam :tak:

Witam się,
strasznie się cieszę, że Moka urodziła, w końcu się dziewczyna doczekała.
Ale wczorajszy dół mi pozostał i śmiem twierdzić, że się jeszcze nasilił :-(

Luuuzna u mnie mleka jest tyle z tym ze ona jest juz białe:-) hihihi jest tyle ze szok.... draznia mnie staniki a nie zawsze wloze do srodka ta wkladke laktacyjna i jak chce po chwili stanik przesunac bo mnie uwiera to mam caly cycek przyklejony do miseczki i nie powiem ale odrywanie boli i bardzo podraznia piers.. a boje sie ze po porodzie strace ten nawal... nasze cialo ludzkie bywa rozne i czasem bardzo uparte i zlosliwe.

Ja jeszcze tego nie doświadczyłam i zaczynam się zastanawiać, czy będę mieć mleko, bo na razie w ogóle piersi mi nie urosły :no:./

Mnie strasznie martwi brak apetytu od jakiegoś czasu. Zupełnie nic mi nie smakuje, choć odczuwam głód. Jem z rozsądku. Przez to moja waga też stoi w miejscu i lekarz mnie pewnie opeiprzy, no ale co ja mogę???

reklama
Do góry