reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam! jestem na chwilke bo zaraz jedziemy do siostry mojej. Impreza wczoraj taka sobie. wszyscy winkiem sie raczyli nawet faceci:szok:

witam się z nów jako pierwsza :-)
jak zwykle wszystkie jeszcze w wyrkach :-D:-D:-D:-D:-D

Oliwka zrobiła mi pobudke o 6.30,wskoczyła do nas do łózka i ześmy sobie pogawędziły,poprzytulały.

Oliwka zjadła już kaszę a teraz włączyła sobie gumisie cwaniara mała:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

M jak zwykle poszdł zrobić śniadanko :-p:-p:-p:-p:-p:-p
A tez robił dzisiaj śniadańko ale u nas to świeto wtedy:sorry:

Patrysia widac że Sewek dogaduje sie z pieskiem:tak::tak:

reklama
u mnie dziś cieplutko,jest 12C ale słonce się już schowało,bylismy na spacerze i po szczoteczkę do zebów :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ,Oliwka cały czas na nogach nie wzięłam wózka i dała radę :tak::tak::tak::tak: dopiero prawie przed samym domem mówiła że chce na ręce ale doszła do domu :-D:-D:-D:-D:-D

wciągnęła całą michę rosołu aż byłam w szoku :tak::tak::tak:

teraz lezy w łóżeczku ,mam nadzieję ze szybko usnie choc na to się raczej nie zapowiada bo zaczyna swój repartuar śpiewu :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

jak bedzie spała to ugotuje na jutro zupke dla Oliwki,a jak wstanie to zjemy drugie danie; ziemniaczki z mieskiem i sosikiem i mizeria :tak::tak::tak::tak::tak:
i pójdziemy na plac zabaw bo jej obiecałam :tak::tak::tak::tak:

Nie mam weny do odpisywanie Wybaczcie :-(
Poklocilam sie strasznie z G ale normalnie sasiedzi slyszeli nasza awanture Poszlo o wszystko co sie nazbieralo Normalnie jakbym miala cos pod reka wtedy ostrego to napewno bym to urzyla Mama z Jasiem wkroczyli bo serio ostro bylo Poklocilam sie z nimi Rycze od tego momentu Oczy i glowa mi pekaja Po klotni w wielkim placzu ubralam sie i wyszlam z domu Nie mialam gdzie isc Nie wiedzialam co robic Poszlam do kosciola Pozniej na lawce na rynku siedzialam
G wyszedl z Oliwka na dwor to mnie spotkal Poszlam z nimi Bo chcialam byc Z oLIWKA
G dalej mi dogadywal Mowie wam jakas masakra nie chce mi sie zyc Wyje caly czas Co to za zycie?Wiem mam corek ale ja sie nia zajmowac i sie cieszyc jak to wszystko mnie przerasta?

Witam laseczki
Ja wlasnie jestem w trakcie robie nia obiadku:-)Koncze smazyc watrobke-tyle jej mam ze chyba na trzy dni nam wystarczy:-);-)
Klaudia mi sie wczoraj troszke pochorowala,bo wieczorem miala troszke temperaturki,do tego nie chciala pic kaszki i jak kladlam Ja do wyrka to mi zwymiotowala:no::no::no:Tak jakos sie pokladala caly czas ale nie sadzilam ze tak zle sie czuje:no::no::no:Dzisiaj na szczescie juz jest lepiej:tak::tak::tak:Kaszle coraz mniej i juz ładnie jadła:tak::tak::tak:
Nie chcialo mi sie z Nimi wychodzic to ubralam Im kurtki i otworzyla balkon i bawili sie na balkonie;-):-D
Ja sobie poprasowalam,posprzatalam i wzielismy sie za Dominika pokoj z nowu:szok::-)
Przez ten brak laptopa popadam w jeszcze wiekszy pedantyzm:szok::szok::szok:
Ale najprawdopodniej jutro dam go do naprawy:tak::tak::tak:W sumie to jest jeszcze na gwarancji ale nie moge znalesc karty gwarancyjnej:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Wszystko mam oprocz tego:no::no::no:
A mam uszkodzony wolumin dysku-wyswietla mi sie jak mi sie wlacza urzadzenie do naprawy przy wlaczaniu
Lece poczytac co u Was

ciuszki :cool2::cool2:
przyjade jak znajde troche czasu :tak:;-)

fajnie ze o mnie myslalas :laugh2:
tak jezdze bez prawka - wkoncu m mi pozwolil wziac auto a ja korzystam - dla mnie wygodniej :-D
milego wypadu u Anki :tak:

no to oby dzieci Ci sie nie pochorowaly ;-)
a Ty do tesciowej :sorry:

jeeeeee
sernik to ja bym zjadla - podrzuc mi troche :-)

:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

a teraz zdjecia...
to juz prawie gotowa lazienka z wanna (oczywiscie przetestowana - pewnie dowikla pisala) :-D:-D:-D:-D
pb1903758469445.jpg

pb2104100149599.jpg

a to jak bylo kiedys a jak bedzie :-)
pb2103968742796.jpg

pb2104069089112.jpg

a to wc ;-) z polka bo wanna sie nie zmiescila i trzebabylo kombinowac :laugh2:
pb2805020392583.jpg

i nasz nowy czlonek rodziny z Sewkiem :laugh2:
pb2204735011783.jpg

pb2204765170446.jpg

jeszcze cosik :-D??
Kochana,jasne ze pisalam ze przetestowaliscie wanne;-):-D:-D:-D
Widac ze remont idzie mega szybko:tak::tak::tak:Super:-)A psiutek cudny,no mordeczke ma taka słodka ze szok:tak::tak::tak:
Jesli chodzi o moja Tesciowa to powiedzmy ze sie zmienila(odpukac)i popracuje jeszcze nad Nia hehe;-):-D:-D:-D

a to wogole dziecwzyny byla dziura jaka zrobili zeby kawalek wanny moglo przejsc :sorry2:
pb0903107161240.jpg
Ale najwazniejsze ze wanna weszla hehe:-)

No i nie mam reszty cytatow:szok::szok::szok::szok:

DOROTA
Nie zazdroszcze kłotni:no::no::no:mam nadzieje ze szybciutko sie pogodzicie

hej, melduję się w nedzielę:tak::tak::tak::tak: nie mam dzisiaj siły bo mnie żołądek męczy:-:)-:)-:)-(ale nie ma tego złego, może trochę schudnę:-D:-D:-D
u mnie pogoda niby ładna ale wieje jak diabli i siedzimy w domu, ja chyba nigdzie dzisiaj nie pójdę :no::no::no::no:
trochę poczytałam ale nic nie dało się zaznaczyć i nie widziałam wszystkich fotek Patrysi, ale z tych co udało mi się zobaczyć to remont szybko idzie:tak::tak::tak:fajnie
miłej niedzieli Wam zyczę

reklama
pati nic z tego :no::no::no::no::no::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ja już mam dość a dopiero połowę wyprasowałam:tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D
hehe umylabym Ci wzamain okna - pomysl nad tym :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
No to teraz pozostaje wam duzo spacerowac :tak:No i zachcianki masz HHMMM MOZE TY PATRYSIA W CIAZY JESTES ????????:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
A co do jezdzenia bez prawka Oj to bym cie i Twojego M lala :cool2:Uwazaj na to bo serio kiedys sobie zaszkodzisz takim jezdzeniem :eek:
Zdjecia ja nie widze neistety Ale to przez moj popiepszony net :wściekła/y:
AGNIESZKA I EMILY I ANKA milej zabawy:tak:

G zostal z mala w domu A ja poszlam z mama i jasiem do sklepu Musialam sie przewietrzyc Bo dzis Oliwka bez spaceru wiec i ja na spacerze nie bylam
Oli juz wykapana ale dlatego ze Kupke taka zrobila ze cala brudna Wiec ja G odrazu wykapal Ona od wczoraj robi Kupki ale ISTNA WODA musze jeszcze poobserwowac Bo ta kupa taka niefajna Normalnie woda Moze to na te zeby co jej 2 naraz wyszly?
Jasiu szykuje kolacje Mama kupila Adwokata Wiec posiedzimy rodzinnie i bardzo lubie adwokata :tak:
moze faktycznie przez te zabki :tak:
poobserwuj ja tak a jak nie przejdzie to idz do lekarza ;-)
Moja ninia przyszła na swiat 35 tyg i 5 dni :tak:
jak tak czytam to mnie kochana nie strasz bo remont nie skonczony :laugh2::no:
mi jutro wg ostatniej wizyty 31 tydzien idzie a Sewka urodzilam w 38 tyg :tak:
Srednio potrzebuję 4-5 godzin snu.
Dziś ostatecznie połozyłam się dobrze po 6 a wstałam 7.30 i naprawdę wyspana jestem.:-D:-D:-D:-D
Dziś z nerwów spać nie mogłam.
Miałam zaliczenie końcowe semestru z historii i WOS i po szkole mieliśmy z Nilem test predyspozycji do zaliczenia.
UWAGA!!!
Nil zdał test predyspozycji na psa dogoterapeutę.
Od dziś możemy pracować SAMODZIELNIE !!!!!!!
YUPPPPPIIIIIII:-):-):-):-):-):-D:-D:-D:-D

dla takiego psa polana pod blokiem nie wystarczy.:no::no:
Piesek cudny,nie chcę wróżyć,ale ta mieszanka to kolos pies -niestety nie na takie blokowe warunki.
On potrzebuje przestrzeni typu las,pole codziennie przynajmniej na 2 godziny biegania z gonitwą i zabawy socjalizacyjne przydało by się włączyć.:tak:
Wtedy pies będzie szczęsliwy.
Szczeniak załatwia się zawsze tuż po spaniu,po zabawie i po jedzeniu.
Warto przypilnować i albo wychodzić natychmiast,albo zastosować kuwetę w domu.
Można też kupić specjalne podkłady.
Nauka higieny i prawidłowa socjalizacja to dwa elementy,które są w tym momencie u takiego szczeniaka najważniejsze.:tak::-D:-D
gratulacje dla Nila - zuch!!!!!!
No wlasnie mamy jedna mniejsza polane a dalej za torami jest ogromniasta i juz m stwierdzil ze z Sewkiem non stop beda na niej siedziec wiec mam chetnych do wychodzenia ;-)
Patrysiu poczytaj co Cie czeka.
Mieszanka 2 ras to mega wyzwanie.:-D:-D:-D

Pytania nurtuj

Do góry