reklama
Claudia_sz5
Fanka BB :)
Oj tak... ja zamiary również wygórowane miałam, szczególnie ze do słodyczy mnie nie ciągnęło. Teraz również słodyczy raczej nie, ale jak mam chwilę... teraz wciągam kasztanki i żadna siła mnie przed tym nie powstrzyma ;-) A co do nerwów... Sama siebie nie poznaję, obrażam się o byle co, burczę albo po prostu płaczę po kątach żeby nikty nie widział....[/QUOTE]
no u mnie z jedzeniem słodyczy nie ma jak narazie żadnego problemu a szkoda
no u mnie z jedzeniem słodyczy nie ma jak narazie żadnego problemu a szkoda

Claudia_sz5
dzisiaj mój obiad to kalafior. mój mąż powtarza że mam się dobrze odżywiać. wytłumaczyłam mu że nie mam ochoty na mięso itp. więc przyjął moją argumentację
na moje to by nie podziłało on musi mieć mięcho i ziemniaki, reszta się nie liczy

tiffi1
U mnie poszliśmy na kompromis, ja zjadłam kalafiora, a mój mąż kalafiora i nóżki kurczaka. Ale pewnie wiecie jak to działa, jak ktoś z boku mówi odżywiaj się dobrze i chętnie uraczył by cię czymś czego akurat w tym momencie nienawidzisz.na moje to by nie podziłało on musi mieć mięcho i ziemniaki, reszta się nie liczy![]()
ah te zachcianki, a to wogole nie moge patrzec na jedzenie..z rana to najgorzej , nie mam mdości tyle , że nie chce mi się jeść ani patrzec na jedzonko , ale na obiad zjadam fasolkę, cakiem inaczej przechodze tą ciąże w porównaniu zotatnią
Emih chodzędo gina w Gdyni , ale jestem mieszkam hen hen w stronę pucka
Claudia_sz5
dziewczyny czy któraś z Was ma kolczyk w pępku?bo jestem ciekawa czy powinnam go już wyciągnąć?kurcze przedtem o tym nie myślałam a jestem do niego przywiązana
mam nadzieje, że później mój pępek niue będzie wyglądał jakby to przez niego przeszedł dzidziuś
mam nadzieje, że później mój pępek niue będzie wyglądał jakby to przez niego przeszedł dzidziuś
Claudia_sz5
no i czy już wklepujecie w siebie kremy przeciw rozstępom?
reklama
rybkabial
Dumna Mamusia
Nie wiem co mam robić dziewczyny.... Wszystko mi się posypało.... Z pięknego wspaniałego życia zostały tylko zgliszcza.... Dzisiaj już mój eks powiedział że będę samotną mamą bo jemu tatusiowanie się znudziło nie wiem co mam teraz robić jak się zachować

Wszystko mi się posypało.....

Wszystko mi się posypało.....