reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam i ja.M posłałam z Olkiem do przedszkola :-p:tak:a Julu jeszcze śpi.Mam jeszcze troszkę do wyjścia to posiedzę na BB.
Anaconda,zdrówka dla Majeczki:tak:,żeby tylko coś poważniejszego się nie przyczepiło do niej:no:.
Patrysia,w twoich postach aż bije radością - nareszcie własne gniazdko będziecie mieli;-):cool2::tak::tak:.
Lunka,ja przez pomysły Jula to kiedyś zawalu dostanę:confused2:.
M wrócił i pojechał na warsztat:tak:.

reklama
hej, wpadłam się wieczornie przywitać a już muszę zmykać kąpać małą i coś poprasować na jutro;-);-);-)

jak dobrze, ze jesteś:tak::tak::tak::tak:

super, ze Wam się układa, zmiana miejsca zrobiła dobrze waszemu zwiazkowi:tak::tak::tak:

bo w marketach promocje zawsze są podejrzane:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:już kilka razy się nadziałąm ale nie zawsze mogę się wrócić i kłócić bo często rachunek ogladam dopiero w domu a do sklepu mam daleko:no::no::no:ale kilka razy robiłam zwrot bo mi za dużo naliczyli złodzieje marketowi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

moi rodzice się pogodzili:-D:-D:-Dtata zawiózł mamę do tego szpitala aż mi ulżyo:tak::tak::tak: mama jutro ma operację, strasznie długa ta operacja bo od 8.30 do 15 planowo:szok: mam nadzieję, ze wszystko pójdzie dobrze bo to operacja na otwartm sercu i przez jakiś czas serce pracuje tylko dzięki maszynie:-:)-(trzymajcie kciuki

dobrej nocki dziewczyny;-)
to trzymamy kciuksy mocno mocno:tak::tak::tak:
Jest fajny konkurs z kaszek Nestle my już mamy takie cudo;-):tak:
Promocja - Misiowy domek
ale świetny kurcze a ja kupiłam ostatnio 3 kszki ale bez tego domku promocyjnego:-(
Dowiedziałam sie własnie że A. prawdopodobnie w delegacje bedzie je ździł. zn. on sie nie zgadza i mowi że sie zwolni jak trzeba bedzie jechać:zawstydzona/y::sorry2:Poza tym była na izbie przyjec bo w pracy jakas brama sie obaliła na niego i ma siny nos myslał że złamany ale nie;-)
I męcze sie żeby mozille ściągnąć ale chyba za tepa jestem zreszta nie moge sie połapać w windows vista:no::no:

Heh dobre z tym kijem:-D:-D:-D

Beata obrączke prawdopodobnie pod blokiem zgubiłam jak autko myłam:-(
o kurcze dobrze że nie złamał nosa:szok:
Witam:-):-)
Ja dzisiaj Maję do przedszkola wyszykowałam ale mąż przywiózł ją z powrotem do domu bo po drodze skarżyła się na ból brzuszka i mówiła że jej się zbiera na wymioty:sorry::sorry:
Tak więc siedzimy dzisiaj razem w domu:tak::tak:
A tak przy okazji mam pytanie do mam dzieci czteroletnich i większych: czy wasze maluchy też się skarzą na ból brzuszka?:sorry::sorry::sorry:
Miałam jechać dzisiaj po prezent mikołajkowy ale przełożyć muszę to na jutro bo przecież nie będę kupowała prezentu przy Mai:-D:-D
u mojej julki to norma miała nawet robione 3 razy badania bo często skarży się na ból brzuszka bdania nic nie wykazały i właściwie to nie wiedząskąd to się bierze:sorry:
wita,m dziewczeta
ja tylko na chwile
my juz po sniadanku wiec zaraz zmykamy na mieszkanie robic dalej...
bede sama z Sewkiem bo m na rano do roboty...

ale mamy juz skonczone wc i lazienke... - kafelkowanie sie zakonczylo... ale sie ciesze
wczoraj czyscilam z fug no i wanne mylam - szczerze to mi sie juz odechcialo jej mycia na dobre pare miesiecy :confused2::sorry::laugh2:

ja wczoraj polozylam gladz w duzym pokoju na scianach wiec mamy biale sciany jak narazie (a co chwile trzeba gladzic albo tynkowac te sciany bo sa tak krzywe ze konca nie widac) ale dzis zabieram sie za sufit i kuchnie...
m wczoraj kupil gladz wiec powinno starczyc :cool2:

ale ogolnie to jestem genialna tak sie ostatnio zabralam za szlifowanie scian oscelacyjna ze sie spalila... - dobrze ze kosztowala 30 zl bo to tescowa ale jakby tak kosztowala 200 zl to bylby problem bo chcielismy dac ja bo jest na gwarancji ale ja za duzo na glowie mam i nie wiem gdzie jest paragon - trzeba bedzie kupic nowa albo m ja zreperuje :laugh2:

dobra ja zmykam bo chce dzis to skonczyc
a w piatek - WKONCU przychodzi elektryk - na niego czekalismy odkad zaczal sie remont i wkoncu znalazl dla nas czas :sorry::tak:

milego dnia Wam zycze
kochana jak ja czytam o tym co ty robisz to mi się krew w żyłach mrozi:confused2::confused2::confused2:kochanan ja wiem ciąża to nie choroba wiem że bardzo chcecie być na swoim ale kochana pod twoim serduszkiem rośnie księżniczka ona potrzebuje posiedzieć tam jeszcze troskę wiesz o tym świetnie no i kochana ty musisz trochę odpocząć czeka cię poród potem połóg a wiesz że to większy wysiłek jak maraton:tak:no to tyle kadzenia mam nadzieję że się nie pogniewasz :tak:no i cieszę się bo widzę że święta spędziecie na swoim:tak::tak::tak:
witam kochane:happy:
nadrobiłam jupiiiiiiii:-D:-D:-D
u nas nocka ok antonio jedna pobudka o 23.45 3 łyki wody i spał do 7:tak::tak::tak:
dzieciaki rysują zagłłądę świata:szok:antonio dzielnie im asystuje a że malują na kartonach na podłodze to i on tam w rogu coś dorysuje:-D
za oknem deszcz i lekki wiatr ale dziś już GRUDZIEŃ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cześć, pozaznaczałam sobie cytaty a tu żadnego nie ma:szok::szok::szok::szok::szok:

dzisiaj siedzę jak na szpilkach do piętnastej, mam nadzieję, ze wszystko pójdzie ok z tą operacją (Natalineczka moja mama ma wymienianą zastawkę serca)

Marta ale Twój mały ma pomysły:szok::szok::szok::szok: narazie to niby jeszcze nic ale jak będzie starszy to aż strach pomysleć co mu może wpasć do głowy:szok:

Dorota powodzenia dzisiaj z telefonami, mam nadzieję, ze na zachętę ktoś się zgodzi na spotkanie z agentem:tak::tak::tak::tak:tak na początek żebyś się za szybko nie zniechęciła:tak::tak::tak:

Luna to się nasiedziałaś u gina:szok: a gdzie tak późno jeszcze przyjmują???????????

Anaconda moja Misia często skarżyła się na ból brzuszka przed pójściem do przedszkola w sierpniu jak chodziła na dyżur i nie było jej koleżanek i inne panie przedszkolanki, to było na tle nerwowym bo 1 września minęło jak ręką odjął, ma swoje koleżanki i już jest dobrze:tak::tak::tak:

Patrysia Ty trochę przystopuj z tym remontem, sprzątaniem, szpachlowaniem i tymi wszystkimi pracami na drabinie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:zapomniałaś, ze jesteś w ciąży:rofl2:??? ja rozumiem, ze chęć przeprowadzki jest silna ale weź pod uwagę swój stan:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no dobra, ochrzaniłam Cię a Ty zrobisz z tym co zechcesz:eek:

w przedszkolu w piątek Mikołaj, ciekawe co rodzice wymyślili na prezenty:confused2:i jak dobrze, ze ja w tym roku nie musiałam się tym martwić:-D:-D:-D

miłego dnia

Luna to się nasiedziałaś u gina:szok: a gdzie tak późno jeszcze przyjmują???????????
Agunia, bo on zawsze przyjmuje więcej niz może, wiecznie wszędzie spóźniony bo żadnej nie odmówi, po nie jeszcze były 3 babki, każdą ma średnio 45 min!!! Nie chcę myśleć o której w domu była ta ostatnia.

A ja wstawiam pranko, zbieram się do tego Ginia zadzwonić.

Hej,jestem i ja
U gina było ok,zrobiłm i usg dopochwowe,wkładka w porządku nie wyjął ,bo to bez sensu by było pozbawiać sie srodka antykoncepcyjnego:tak:za miesiąc pójdę znowu bo z wrażenia cyto nie zrobiłam ,ale moze i dobrze ,bo zrobię juz na państwowym wikcie:tak:

No i umówiliśmy sie na wypalanke na 21grudnia. Troche tak sobie przed swiętami, no ale powiedzial, że nie ma co czekac, bo i tak zaniedbałam:zawstydzona/y:.

No pewnie, po co wyciągać i lateksowo się bawić:-D. A cyto, no wizisz, przynajmniej za darmo będzie:tak:

reklama
madziula lunka a przystojni choć ci lekarze od przyjemności????:rofl2::rofl2::rofl2:
zaraz kładę antonia spać i w spokoju kawulca wypiję bo nie daje mi antocha wypić kawy non top za łapkę i na podłogę matka:-D:-D:-D:-D

Do góry