reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Madea, na ile??? te buty???

Brakuje ci trzeciej niewiadomej :) Mi wyszło, ze chcieli zrobić w 30,25 dnia, ale czy to dobrze to sie okarze :-p

Juz jest 14.50, samo sie podbiło bez mojej pomcy :)

Ostatnia edycja:
reklama
Zadanie rozwiazane wiec sie nie wczytuje a matme lubie:)

Ja cos zaczynam chorobe tzn cos mi zimno juz mleko z miodem wypilam na rozgrzanie i zaraz do wanny lece.Laura spi wiec mam luzik:tak:

U znajomej fajnie dzieciaczki sie bawily Laura nie chciala do domu isc:-D ale w srode robie babskie sniadanko to dzieci znow beda mogly sie pobawic:tak:
Cos mnie miesnie bola wiec na noc zaraz sobie aspiryne wypije:eek:

Z tymi promocjami to trzeba uwazac ja nie przegladam paragonow wiec nawet nie wiem ile razy mnie oszukano:szok:Anaconda Malinka dobrze ze sie nie dalyscie:tak:

hej, wpadłam się wieczornie przywitać a już muszę zmykać kąpać małą i coś poprasować na jutro;-);-);-)
dzień dobry kobietki jak zawsze kiedy coś się dzieje piwerwsze o kim myslę to WY ;]

potrzebuję rady bo z nerwów już nie myślę logicznie
jak dobrze, ze jesteś:tak::tak::tak::tak:

znaleźlismy mieszkanko i dogadaliśmy sie co do ceny pod koniec tego tygodnia mamy podpisac umowę i zaczynamy załatwiać w banku kredyt bo trochę nam bedzie brakować nieduże ale i tak się cieszę jednak zwolnią je dopiero pod koniec maja wiec do tego czasu jeszcze musimy się przemęczyć

między nami jest zdecydowanie lepiej póki co uważam ,że decyzja wyprowadzenia się z Warszawy dla naszego związku była dobrą decyzją
tutaj juz nie ma jego kolegów którzy go gdzieś wyciągaja teraz mnie wyciągaja ale nie wykorzystuję tego nadmiernie
zawsze inaczej jak ma się w poblizu swoich przyjaciół

Laura nadal w okresie buntu ma odpały straszne ale szybciej pojmuje że się źle zachowała i łóadnie przeprasza więc się naprostowuje ;]

ogólnie na dzień dzisiejszy nie mogę narzekać i oby tak zostało
o idealnie nigdy nie jest
super, ze Wam się układa, zmiana miejsca zrobiła dobrze waszemu zwiazkowi:tak::tak::tak:

Witam poweekendowo
Nie odzywałam się bo przez cały weekend u teściowej byliśmy, a dzisiaj od rana biegam jak głupia wkurzona na maksa bo przez Carrefoura pół dnia straciłam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A teraz opiszę o co chodzi. Maja zażyczyła sobie od mikołaja barbie muszkieterkę i w gazetce z carrefoura były takie po 78,99zł, więc dzisiaj rano pojechałam i ją kupiłam, a ponieważ kupowałam jeszcze inne rzeczy to na paragon nie spojrzałam, no i dopiero w domu patrzę a tam cena za lalkę 119zł, więc wkurzona powiedziałam sobie że nie popuszczę i znowu się wyszykowałam do tego marketu (a dodam że godzinę przez Lublin się jedzie a autobusy rzadko) i dalej do obsługi klienta że oszukują, a ta do mnie że może mi zrobić zwrot i oddać kasę bo jak to mi tłumaczyła tylko lalka w różowej sukience kosztuje 78,99zł a inne (ja wzięłam w niebieskiej) kosztują 119zł, więc ja do niej gdzie tam jest to napisane i dlaczego w takim razie wszystkie lalki są na półce z jedną ceną 78.99zł i mówię do niej że mi nie chodzi o to że mi oddadzą kasę i po sprawie bo oszukują klientów itd i wzięłam nazwisko osoby odpowiedzialnej za dział zabawki i tak tego nie zostawię, dosyć już masz oszustw na każdym kroku:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Szczerze powiem nie doczytałam wszystkiego, ale postaram się później nadrobić.
rzuciło mi się tylko w oczy że nasza Dorotka męczy się w małżeństwie i chce rozwodu, którego nie dostała. Dziewczyno olej tego bydlaka i nie męcz się niepotrzebnie, dużo życia jeszcze przed tobą, a jak ty będziesz spokojna i szczęśliwa to i twoja córcia też:tak::tak::tak:
A i jeszcze piesek Patrysi jest na pierwszym planie rozmów. Ja się nie wypowiem ale skoro to duży pies będzie to i dużo przestrzeni będzie potrzebował, ale na zdjęciu wygląda ślicznie:tak::tak::tak:
bo w marketach promocje zawsze są podejrzane:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:już kilka razy się nadziałąm ale nie zawsze mogę się wrócić i kłócić bo często rachunek ogladam dopiero w domu a do sklepu mam daleko:no::no::no:ale kilka razy robiłam zwrot bo mi za dużo naliczyli złodzieje marketowi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

moi rodzice się pogodzili:-D:-D:-Dtata zawiózł mamę do tego szpitala aż mi ulżyo:tak::tak::tak: mama jutro ma operację, strasznie długa ta operacja bo od 8.30 do 15 planowo:szok: mam nadzieję, ze wszystko pójdzie dobrze bo to operacja na otwartm sercu i przez jakiś czas serce pracuje tylko dzięki maszynie:-:)-(trzymajcie kciuki

dobrej nocki dziewczyny;-)

Agnes jak pazurki bo chyba z mokrymi pisalas:szok:

a z moimi pazurkami wszystko w porządeczku :tak::tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-)

Witam,
weszłam sie tylko przywitac i spadam bo posprzatac trzeba:-p

Patryk chory siedzi wdomu- nie pozwalam mu wogóle z pokoju wychodzić żeby zarazków nie roznosił bo onj ak kaszle to ma całe mieszkanie, bo nie przegadasz zeby sie zasłanial:eek::eek::eek::eek: wczaraj prawie wpier.... ode mnie dostał jak przylazł do pokoju i kołlo małego mi kaszlał prosto na niego:crazy:

chybatak wszyscy w koło sie będziemy zarażać:eek:

oby Was nie pozarażał a zwłaszcza Maksia :tak::tak::tak::tak: no i zdrówka dla Patryka :-)

Julu właśnie wsypał rybom opakowanie 150ml karmy i mówi MAMO NIE MA:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy:.

widocznie rybki były głodne :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

MALINKA tez sie ciesze ze przezylas pracowity weekend z @

Ja od jutra zaczynam prace I juz sie boje Chyba pierwszy telefon to w wc bede wykonywala Najgorszy ten pierwszy raz hihihihi

trzymma kciuki aby wszystko było ok i napisz jak Ci poszło :tak::tak::tak::tak:

dzień dobry kobietki jak zawsze kiedy coś się dzieje piwerwsze o kim myslę to WY ;]

potrzebuję rady bo z nerwów już nie myślę logicznie

witaj mlena:-):-):-):-):-):-)

ostatnią miesiączkę miałam 17 października w niedziele zrobiłam test ciążowy nic nie wykazał zastanawiam się czy gdybym, była w ciąży to już by coś pokazał czy za wcześnie na to
nie mam kasy na prywatną wizytę a na kasę chorych termin za miesiac ;/

test jak najbardziej powinien wykryc ciążę więc raczej nie jesteś a spóxnia Ci sie bo sie denerwujesz ,mi tez zawsze ze sresu się przesuwa ale dla pewności zawsze mozesz zrobić drugi test ale raczej wyjdzie negatywny moim zdaniem :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

znaleźlismy mieszkanko i dogadaliśmy sie co do ceny pod koniec tego tygodnia mamy podpisac umowę i zaczynamy załatwiać w banku kredyt bo trochę nam bedzie brakować nieduże ale i tak się cieszę jednak zwolnią je dopiero pod koniec maja wiec do tego czasu jeszcze musimy się przemęczyć

między nami jest zdecydowanie lepiej póki co uważam ,że decyzja wyprowadzenia się z Warszawy dla naszego związku była dobrą decyzją
tutaj juz nie ma jego kolegów którzy go gdzieś wyciągaja teraz mnie wyciągaja ale nie wykorzystuję tego nadmiernie

Laura nadal w okresie buntu ma odpały straszne ale szybciej pojmuje że się źle zachowała i łóadnie przeprasza więc się naprostowuje ;]

cieszę się zezaczyna Wam sie układać i ze jets już lepiej.oby tak dalej :tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-)

ostatnią miesiączkę miałam 17 października w niedziele zrobiłam test ciążowy nic nie wykazał zastanawiam się czy gdybym, była w ciąży to już by coś pokazał czy za wcześnie na to
nie mam kasy na prywatną wizytę a na kasę chorych termin za miesiac ;/
Uuu to trochę długo, ale tak jak dziewczyny pisały to może być przez nerwy więc na spokojnie zrób następny test i się wtedy okaże co i jak :tak:
Widzisz Słońce, i właśnie dlatego, że się denerwujesz, to się spóźnia, tak działa ją nerwy, ja zawsze jak sobie wkręcę, że zaciążyłam to mi sie spóźnia, też mam stracha przed tym.

Powtórz dla świętego spokoju jeśli musisz:) Na bank wyjdzie negatywny.

A jak Wam teraz się układa? Jak leci? Gdzie jesteście?
Luna ja też tak mam z nerwów, chociaż tabletki biorę ale i tak stracha zawsze mam :sorry:

To super że u Was się układa :-D:-D:-D oby tak dalej :tak::tak::tak:
Witam! Usypiałam Zuze 2 godziny:szok::wściekła/y:Ale wreszcie zasnela chociaż nie wiem na jak długo. Obiad mam już gotowy(reszta mięska od imienin:biggrin2:).
wczoraj chcielismy kupic komputer stacjonarny bo monitor mamy elegancki i stwierdzilismy ze lepiej wziąc lepszy stacjonarny niż w tej cenie tani laptop. Niestety byliśmy w 3 marketach i tylko w jednym były stacjonarne i droższe niż laptopy. I jednak kupilismy sredniej klasy laptopa. Napaliłam sie na kuchenke pod zabudowe bo nasz ledwo pika a i piekarnik popsuty. Otworzyli nowy market euro i kuchenka pod zabudowe od 700zł:szok:Więc chyba sie zdecydujemy na raty bo jest promocja 3x0%:tak:
Zgubiłam obraczke:wściekła/y::-(
zaraz nadrobie co nieco;-)
To zrób sobie prezent z tą kuchenką, moim zdaniem na prawdę tania :tak: a gdzie obrączkę zgubiłaś?
A JA CHORUJE NA LAPTOPA ale moge sobie tylko pochorowac :-(
A ja w ramach urozmaicenia nie kochalam sie juz prawie od roku :-)
Rok? :szok::szok::szok::szok: to nawet ja bym tyle nie wytrzymała chociaż ostatnio mam anty do seksu :tak:
Dorota od roku:szok::szok::szok::szok:kurcze jak mogę zapytać to czemu????? bo mi to by tak ciężko było tyle czasu:cool2::cool2::cool2:my mieliśmt przez to swego czasu problemy ale to był okres ciąży i pietruszka tłumaczył mi że się bał ale to już załatwione obgadane;-)
my mamy różne temperamenty to fakt ja to z tych co mogą codziennie a pietrucha tak 1-2 w tygodniu ale osiągneliśmy kompromis ;-)a jak się ociąga to już mam sposoby co ubrać i zrobić co by miał ochotę:-p
No Ty Kochana to jak zawsze z seksem :-D:-D:-D tylko zazdrościć ;-);-)
Dzisaj ja odrabiam matematykę :szok::rofl2:

zaklad stolarski otrzymal zamowienia na wykonanie 720 taboretow. aby zrealizowac zamowienie na czas postanowiono wykonywac dziennie jednakowa ilosc taboretow. po wykonaniu 66 1/3 % zamowienia usprawniono produkcje tak ze dzienna produkcja wzrosla o 4 taborety zas zamowienie zrealizowano o 5 dni wczesniej. w ciagu ilu dni planowano wykonac zamowienie
Taa hehe :-D:-D:-D zabawne, noga z tego byłam i nadal jestem :tak:
Teoretycznie tak.... tylko cos dalej w obliczeniach sie chrzani... :eek:

Madeuska, w taki sam sposób liczysz czy inaczej??
Jak to zobaczyłam to zupełnie jak mój zeszyt z matmy hehe :-D tylko ja tam miałam jeszcze rysunki :tak:
podbiłam z konta M:rofl2::rofl2:
I bardzo dobrze hehe :-D:-D:-D a mi ktoś dopiero dzisiaj zalicytował sukienkę, a to już końcówka a dwa tygodnie była :tak:
moi rodzice się pogodzili:-D:-D:-Dtata zawiózł mamę do tego szpitala aż mi ulżyo:tak::tak::tak: mama jutro ma operację, strasznie długa ta operacja bo od 8.30 do 15 planowo:szok: mam nadzieję, ze wszystko pójdzie dobrze bo to operacja na otwartm sercu i przez jakiś czas serce pracuje tylko dzięki maszynie:-:)-(trzymajcie kciuki

dobrej nocki dziewczyny;-)
Będę trzymać kciuki na pewno &&&&&&&&&&&&& :tak::tak::tak::tak: wszystko będzie dobrze :tak::tak::tak:

No i nadrobiłam chociaż kawałek dzisiejszego dnia :tak: Kubek już śpi prawie od godziny i ja też zaraz się kładę bo ten bąk nie daje rano pospać :sorry: M wszystko załatwił z wojem teraz tylko czekać aż zadzwonią kiedy ma się pojawić w robocie :-D i mam nadzieję że dadzą mu szybko mieszkanie :tak: a ja ostatnio mam doła, wszystko mnie wkurza :no: i nie wiem przypadkiem czy to nie od tabletek anty anty :sorry: bo ostatnio jak je biorę to jakaś podminowana chodzę :crazy: będę musiała znowu się przejść do gina i znowu kasa pójdzie :no: ale to chyba poczekam do stycznia :tak: bo mi przepisała ostatnio na pół roku tabletki :-) a zawsze hehe :-D to ja spadam bo M zapewne za pół godziny będzie i idę spać póki go nie ma :tak: spokojnej nocki życzę :tak::tak:

reklama
Witam wieczornie.
Julu to ma poniedziałki pechowe :wściekła/y::wściekła/y:- 2 tygodnie temu palucha w prowadnice wsadził a dzisiaj wziął w łazience maszynkę jednorazową (M kupił na kursie,bo nożyki mu zeszły) i kolano sobie ogolił i wypreparował kawałek skóry 1x1,5 cm i 1 mm grubości:szok::szok::surprised::surprised::crazy:.

Do góry