reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Faktycznie roboty sobie zrobilas ale warto bylo bo posciel sliczna i napewno znajdzie sie kupiec:tak:
dzieki babki za zdroweczko MOj ma mi jeszcze aspirynke przywiezc do wieczora bede jak rybka:-D

Malinka ale zrobilas dobrze dzieciaczkom.Sama lubie sie tak byczyc na wyrku w poscieli.Chyba dolacze do niech:-D

Mi ostatnio jak chorowałam i nic nie chciało pomagać to właśnie aspiryna zadziałała:tak::tak::tak:
Idę teraz obiad zjeść, Maja śpi więc na chwilkę zajrzałam ale zaraz zmykam bo robota czeka:-p:-p:-p

reklama
LUNA a o ktorej ten gin musial byc w domu :-DFajny on jest :tak:
A posciel sliczna
ANKA zdrowka kochana

Ja bylam w pracy Dostalam bony na 300 zl Hura bo bede miala za co swieta wyprawic Czyli jedzenie na swieta zrobic :tak:
Pozniej na szczepieniu I Oliwka nie plakala za dlugo
Teraz robie dla niej zupke A dla nas kuraka z piekarnika i ziemniaczki z warzywkami :tak:

3 majcie kciuki pozniej bo zaczynam telefonowac ;-)

A posciel sliczna
ANKA zdrowka kochana

Ja bylam w pracy Dostalam bony na 300 zl Hura bo bede miala za co swieta wyprawic Czyli jedzenie na swieta zrobic :tak:
Teraz robie dla niej zupke A dla nas kuraka z piekarnika i ziemniaczki z warzywkami :tak:

ale c prezent zrobili:tak:
ja w tamtym roku dostałam 600 zł bo pracowałam a teraz ponieważ na wychowawczym to ani złotówki:no::no::no:
kciukaski będą&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Mi ostatnio jak chorowałam i nic nie chciało pomagać to właśnie aspiryna zadziałała:tak::tak::tak:
Idę teraz obiad zjeść, Maja śpi więc na chwilkę zajrzałam ale zaraz zmykam bo robota czeka:-p:-p:-p
mam nadzioeje ze i u mnie bedzie dzialac Jak narazie lykam Gripostad
A posciel sliczna
ANKA zdrowka kochana

no to trzymam kciuki:tak:

My po obiedzie Garnki pozmywane.laura patrzy na bajke a ja zaraz spakuje mojego i wysle w daleka podroz ale w czwartek juz bedzie z nami wiec nie zdaze zatesknic
lali cos mi dzis duzo pije:szok:non stop wola pic a normalnie to ani razu mi nie zwola kubek stoi caly dzien i jest problem zeby go wypila:cool2:
Ja na chorobe tak spijam mam nadziej ze u niej to nie oznaka jakies infekcji:eek:

Dorcia kciuki zaciśnięte, dobrze będzie!!!:tak:

A my po ekspresowych zakupach, mała poleciala bez pampka i dała radę, tylko sie bałam, bo za chny nie chciała przed wyjsciem sie wysiusiać, w sklepie juz tanczyla:-D
A teraz musze sie wziasc za ten balagan co mi narobila jak ja z łóżeczkiem walczylam:-D

Brawo mam barzdiej sie stresowala niz coreczka:cool2:
Dala rade a to najwzniejsze i za to jej chwala:-) Teraz bedzie coraz lepiej Najgorzej na poczatku sie przelamac i mam tu na mysli Ciebie bo mal juz wie o co chodzi:-p

Ja chyba wlacze zelazko i pojade z tym koksem:cool:

Dziekuje za kciuki Przydadza sie Napewno zdam relacje po pierwszych telefonach Juz do mnie kolega dzwonil co go bede umawiac Mam sobie meliske wypic hihihihi

ANKA nie bierz sobie za bardzo moje slowa do glowy Ale ja jak slysze ze dziecko nagle zaczelo bardzo duzo pic to mnie sie zaraz wlancza lampka CUKRZYCA bo lerzalam teraz w szpitalu z takimi dziecmi i wlasnie sie nasluchalam o tym Ze dziecko bardzo duzo pije I sika I tak przez pewien czas Pozniej dziecko chudnie itp
Ale wiem ze u was to nie to :tak:

Oliwka juz po zupce Zaniedlugo ja z mama bede jadla Mama wlasnie wrocila z pracy Po obiedzie biore sie za robote :tak:

dorota nie mialam telefonu ze soba jak dostałam sms:-p byłam sama- nie chciało mi sie małego pchać tak daleko:-p:-p:-p zosawiłam go z tatą:-p

no wlaśnie ciekawe co z Anabubąi Doowiklą- dawno się nie odzywały:sorry:

reklama
Dziekuje za kciuki Przydadza sie Napewno zdam relacje po pierwszych telefonach Juz do mnie kolega dzwonil co go bede umawiac Mam sobie meliske wypic hihihihi

ANKA nie bierz sobie za bardzo moje slowa do glowy Ale ja jak slysze ze dziecko nagle zaczelo bardzo duzo pic to mnie sie zaraz wlancza lampka CUKRZYCA bo lerzalam teraz w szpitalu z takimi dziecmi i wlasnie sie nasluchalam o tym Ze dziecko bardzo duzo pije I sika I tak przez pewien czas Pozniej dziecko chudnie itp
Ale wiem ze u was to nie to :tak:

Oliwka juz po zupce Zaniedlugo ja z mama bede jadla Mama wlasnie wrocila z pracy Po obiedzie biore sie za robote :tak:
moja ma takie czasmi odchyly:tak: chyba napila sie za wszystkie czasy narazie nie wola.Cukrzyca?? jakby sie to utrzymywalo przez 3 dni napewno polece do lekarza:rofl2:a z sikanie to normalnie wlasnie dziwne bo pije a sika normalnie:cool2:
Czy ktoś wie co się z Anabubą dzieje???

dorota nie mialam telefonu ze soba jak dostałam sms:-p byłam sama- nie chciało mi sie małego pchać tak daleko:-p:-p:-p zosawiłam go z tatą:-p

no wlaśnie ciekawe co z Anabubąi Doowiklą- dawno się nie odzywały:sorry:

z Anabuba nie mam pojecia a Dowikla korzysta z uprzejmosci tesciowej- czytaj laptopik tesciowej

Ja skonczylam prasowac:-pMojego wyslalam wiec mam spokojnie w domku do rana:laugh2:Na 10 robie sniadanko bedzie 5 dzieci i 4 babeczki:rofl2:jednym slowem wesolo

Do góry