anka26_x_07
Mama Laury :)
nie ma co sie nakrecac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ANKA dziekiNr telefonow oni mi daja Wiem ze jedne nr maja jak np pojda do kogos i ten ktos tez im poda kilku znajomych Wiec stad te nr A te inne to sama nie wiem Mam imie i nazwisko i nr telefonu to dzwonie
M jak milosc zobaczylam Spac mi sie chce Zaraz ide spac bo nie wiem jak nocka dzis bedzie po tym szczepieniu
Mi ostatnio jak chorowałam i nic nie chciało pomagać to właśnie aspiryna zadziałała
Idę teraz obiad zjeść, Maja śpi więc na chwilkę zajrzałam ale zaraz zmykam bo robota czeka![]()
LUNA a o ktorej ten gin musial byc w domuFajny on jest
A posciel sliczna
ANKA zdrowka kochana
Ja bylam w pracy Dostalam bony na 300 zl Hura bo bede miala za co swieta wyprawic Czyli jedzenie na swieta zrobic
Pozniej na szczepieniu I Oliwka nie plakala za dlugo
Teraz robie dla niej zupke A dla nas kuraka z piekarnika i ziemniaczki z warzywkami
3 majcie kciuki pozniej bo zaczynam telefonowac ;-)
ale c prezent zrobili
ja w tamtym roku dostałam 600 zł bo pracowałam a teraz ponieważ na wychowawczym to ani złotówki
kciukaski będą&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Dziekuje za kciuki Przydadza sie Napewno zdam relacje po pierwszych telefonach Juz do mnie kolega dzwonil co go bede umawiac Mam sobie meliske wypic hihihihi
ANKA nie bierz sobie za bardzo moje slowa do glowy Ale ja jak slysze ze dziecko nagle zaczelo bardzo duzo pic to mnie sie zaraz wlancza lampka CUKRZYCA bo lerzalam teraz w szpitalu z takimi dziecmi i wlasnie sie nasluchalam o tym Ze dziecko bardzo duzo pije I sika I tak przez pewien czas Pozniej dziecko chudnie itp
Ale wiem ze u was to nie to
Oliwka juz po zupce Zaniedlugo ja z mama bede jadla Mama wlasnie wrocila z pracy Po obiedzie biore sie za robote![]()
no jak milo ze ktos o mnie pamieta:-)Czy ktoś wie co się z Anabubą dzieje???
Hej Laseczki, ja właśnie wróciłam z dwudniowego noclegu u rodziców.
Fajnie było heheeheh:-)
I poszukuję malinkiMam interesik do niej :-)
![]()
czarek tez juz spi sobie zsnal z butla w dziubku
mam pytanie czy mozna sprawdzic takiemu malemu dziecku cukier w krwi za pomocą glukometru???
troche mnie to niepokoi, on ma duzo takich czerwonych krostek-plamek na buźce a ostatnio mial jakies krostki na jajeczkach
teraz to wogole juz sie boje![]()
gratuluje pracyDorota no to gratuluje!!! Pierwsze koty za ploty
A skad Ty masz te numery telefonow?