Anabuba
czarownica mroźnego lądu
witam porannie
duza w szkole,mala zjadlao 6 kasze i spi:-)
nocka ok,tylko mi przez ta pelnie glupoty sie snily,pogoda sie popsula i cos polatuje z nieba,ale nie jest zimno.
o kurcze.wspolczuje.daj znac co z mama i bratem
oby nic jej nie byo.poprostu na przyszlosc pamietaj o tym co napisala As.tak samo nie rozumiem lekarzy ktorzy szczepia dziecko z katarem,bo przeciez katar moze byc objawem powaznej infekcji i co wtedy?
tazke Dorotka pamietaj,zeby nastepnym razem nie szczepic po antybiotyku od razu ani po zwyklym przeziebieniu.
duza w szkole,mala zjadlao 6 kasze i spi:-)
nocka ok,tylko mi przez ta pelnie glupoty sie snily,pogoda sie popsula i cos polatuje z nieba,ale nie jest zimno.
Witam wieczorowo wpadam na chwilke. Niestety nie dam rady Was poczytac dzisiajDzisiaj rano zawiozłam Zuze do Chrzestnej a sama pojechałam kupic Zuzi szczepionke na pneumo bo w promocji jest jade z powrotem brat Młody dzwoni ze Mama w szpitalu, wiec zapierdzielam do szpitala. Mama od 1 w nocy miała biegunke i wymiotowała. Była tak słaba że nie mogła mówić i podnieść sie z łóżka żeby iść do wc wiec Młody zadzwonił po karetke. Mama zdążyła sie odwodnic przez jedną noc. Normalnie szok. Tam dostała temp. 38.5. Nie mogli jej zbić. Z młodym poszłam do przychodni bo też rozpalony i wymiotował. Myślałam że zatruli sie czadem bo wczoraj sie z pieca kopciło a maja go w kuchni i coś mi śmierdziało dymem jak weszłam do nich. Młodego też do szpitala położyli już sie wystraszyłam że to AH1N1 ale lekarz mówi ze RACZEJ nie. Zobaczymy jak jutro wyniki wypadna.
o kurcze.wspolczuje.daj znac co z mama i bratem
Hej u nas nocka masakra Pol nocy Oli nie spala Bo chciala sie bawic A pol poplakiwala jakby cos ja bolalo No ale zyjemy hihihi
AS o tej cukrzycy to ja to tez tak wiem ale Ty to super opisalas
A CO DO SZCZEPIENIA TO NIE BADALA NAS NASZA PANI DOKTOR ALE WIEDZIALA ZE MIALA ANTYBIOTYK
NIE PISZCIE MI NAWET O JAKIS SKUTKACH UBOCZNYCH BO JA JUZ WIECEJ O MARTWIENIE SIE O ZDROWIE OLIWKI TO JUZ NIE WYTRZYMAM WIEC MAM NADZIEJE ZE NIC JEJ NIE BEDZIE PO TYM SZCZEPIENIU
Napiszcie tylko czy skoro do teraz jest ok to juz tak bedzie???????????
Oliwka patrzy na bajki Zaraz jakies sniadanie i Brzydule z wczoraj zobacze
A skuli tego szczepienia Jak jej do teraz nic nie ma to mam nadzieje ze nic jej nie bedzie Wczoraj to Oliwka byla taka fajna MALA SMIESZKA teraz tez jest ok![]()
oby nic jej nie byo.poprostu na przyszlosc pamietaj o tym co napisala As.tak samo nie rozumiem lekarzy ktorzy szczepia dziecko z katarem,bo przeciez katar moze byc objawem powaznej infekcji i co wtedy?
tazke Dorotka pamietaj,zeby nastepnym razem nie szczepic po antybiotyku od razu ani po zwyklym przeziebieniu.