Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Witam:-):-)
Ja dzisiaj Maję do przedszkola wyszykowałam ale mąż przywiózł ją z powrotem do domu bo po drodze skarżyła się na ból brzuszka i mówiła że jej się zbiera na wymioty
Tak więc siedzimy dzisiaj razem w domu
A tak przy okazji mam pytanie do mam dzieci czteroletnich i większych: czy wasze maluchy też się skarzą na ból brzuszka?
Miałam jechać dzisiaj po prezent mikołajkowy ale przełożyć muszę to na jutro bo przecież nie będę kupowała prezentu przy Mai![]()
olbo to na tle nerwowym,czy tez dobry spsob zeby nie isc do pzredszkola labo gorzej.u mojej sasdaiadki dzieciak majac 7 lat miala podobnie.ze 3 razy co 3tygodnie-ze rano wymioty,bole brzucha i mdlosci.i tak pare dni,pozniej ok i za jakis czas znowu.ona i lekarz mysleloi ze to jelitowka.w koncu zrobia badanie na pazotyty ale nic nie wyszlo.ale kazala mu zrobic kue na gazete(bo nie ma juz nocnika) no i sie okazalo ze dzieciak ma owsiki!!!!!!!!!dostal leki i wszytsko sie ksnczlo.wez to pod uwage
to mialas tempo:-)Dzięki, jednak mam wypalanke
Dorcia kciukasy za tel i szczepienie.
ja już wczoraj nie dałam rady wejść. W przychodni byłam o 18.18 a wyszłam z gabinetu o 22.05! Masakra normalnie, ile kobitek było, a ja oczywiście prawie na szarym końcu.
W dodatku P miał problem z Małą, przze z 2 h nie mógł jej uspokoić aż się zanosiła, późńiej jej aż tchu brakowałao, a ja abiedna, jeden autobus mi uciekł, drugi spóżniej się już 17 min to ruszyłam dupe i biegiem przez całe miasto do domu, dolecialam w 22min.!!! Nie iwem jakim cudem, a mała zdążyła zasnąć 3 min przed moim przyjsciem. Zjadałm kawałek chlebka i ległam , poległam.
Na wypalankę umówiłam się na dzis , ale kurcze okazało się, że źle wyliczyłma, tzn tygodnie mi sie pomyliły i za późno juz po okresie jestem, musze do niego zadzwonic i podać te daty, na drugi miesiąc bedzie pewnie zabieg, wg moich obliczen 21gr.
u mojego tez nieraz nizel poslizgi sa

wita,m dziewczeta
ja tylko na chwile
my juz po sniadanku wiec zaraz zmykamy na mieszkanie robic dalej...
bede sama z Sewkiem bo m na rano do roboty...
ale mamy juz skonczone wc i lazienke... - kafelkowanie sie zakonczylo... ale sie ciesze
wczoraj czyscilam z fug no i wanne mylam - szczerze to mi sie juz odechcialo jej mycia na dobre pare miesiecy
ja wczoraj polozylam gladz w duzym pokoju na scianach wiec mamy biale sciany jak narazie (a co chwile trzeba gladzic albo tynkowac te sciany bo sa tak krzywe ze konca nie widac) ale dzis zabieram sie za sufit i kuchnie...
m wczoraj kupil gladz wiec powinno starczyc
ale ogolnie to jestem genialna tak sie ostatnio zabralam za szlifowanie scian oscelacyjna ze sie spalila... - dobrze ze kosztowala 30 zl bo to tescowa ale jakby tak kosztowala 200 zl to bylby problem bo chcielismy dac ja bo jest na gwarancji ale ja za duzo na glowie mam i nie wiem gdzie jest paragon - trzeba bedzie kupic nowa albo m ja zreperuje
dobra ja zmykam bo chce dzis to skonczyc
a w piatek - WKONCU przychodzi elektryk - na niego czekalismy odkad zaczal sie remont i wkoncu znalazl dla nas czas
milego dnia Wam zycze
Pati kobieto uwazaj na WAs!!!!!!!!!!!!!!
moze chociaz zostaw ten sufit w spokoju co??????????

Było by miło, b pói co to co 30 dni powinna być podbijana-paranoja, ja wczoraj bez podbitej poszłam, na szczescie do spoko lekarza, hihi, ale na drzwiach było: przed wejsciem do gabinetu zgłaszać się do rejestracji z ważną legit.....
u mnie w osrdoku nie sprawdzaja,ale gdzies indziej potrafia
No i umówiliśmy sie na wypalanke na 21grudnia. Troche tak sobie przed swiętami, no ale powiedzial, że nie ma co czekac, bo i tak zaniedbałam.
No pewnie, po co wyciągać i lateksowo się bawić. A cyto, no wizisz, przynajmniej za darmo będzie
![]()
a moze chemicznie co?ja mialam kwasem 2 czy 3 razy wypalane,nie boalalo nic,normlanie w gabinecie chwile.takie uczucie jak przy cytologii.pozneij jakis czas bez seksu ale dualo mi sie wyleczyc,a spora juz mialam.od tamej ory to mam Igrupe nawet:-)
Antonio padł (zwany przez dziadka banderasem:-)) dzieciaki czytają tzn adam przysypia znów gorączka julka udaje że umie czytaćj miałam spokojnie kawulca z wami wypić ale chyba nic z tego bo w kuchni sajgon pospolity i może by tak to ogarnąć
![]()
ja to mysle o nim Toni Soprano

jednak Antek podlapala grype od Julki?a jak oa?a Tonis jak?
Malina ,ale ci sie pochorowali ,zdrówka !!
Mój Ksawek wczoraj dostał 5 w zerówce za zaśpiewanie kolędy ,której se pięknie na pamiec nauczył
Zaś moja panna wczoraj doznała kontuzji pleców i z rykiem czekała na mnie po w-f w szkole zebym ja odebrała ,bo nie była w stanie sie uczyć.....ta.........
dokładnie pokazała mi miejsce w okolicy krzyżowej po lewej stronie kręgosłupa ,czyli mięsnie chyba ,a co najlepsze to po maśći i tabletce przeciwbólowej które dostała wzoraj dziś NIC ją nie boli,wnoisek nasuwa sie sam ,ze z mojej córki panikara i że wszystko co mówi trzxeba przez 2 dzielić![]()
dziecii...
witam i ja
troche powalona choroba ale jestem
Dzis mniesnie mnie nie bola ale ciekawe co bedzie wieczorkiem.Biore leki wiec mysle ze choroba sie nie zgniezdzi na dobre
Laura lata mi tu z fletemglowa az boli
Wydrukowalam jej Hello Kitty do kolorowania i Cliforda Cliforda pokolorowala a Kityy jeszcze nie tknela
lece na row
zdowka
A bo on taki lek na całe zło, pogadac, poświrowac, baaaaardzo dokładnie zbadać, wywiad przeprowadzić, wczoraj np babka od niego się dowiedziala, że ma tarczyce, naprzepisywał jej badań, polecił dobrego lekarza itd. Jak której ciąże prwadził to i o dzidziusi pamięta pogadać, dobre rady sypie, no bardzo fajnie, ale coś za coś. No każda nażeka ze tak długo sie czeka, ale zadna zrezygnować z niego nie chce.
,
to calkiem jak z moim ginem.o wszytsko pyta.a niby kto mi dal leki na zylaki????????