reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam porannie
duza w szkole,mala zjadlao 6 kasze i spi:-)
nocka ok,tylko mi przez ta pelnie glupoty sie snily,pogoda sie popsula i cos polatuje z nieba,ale nie jest zimno.

Witam wieczorowo wpadam na chwilke. Niestety nie dam rady Was poczytac dzisiaj:no:Dzisiaj rano zawiozłam Zuze do Chrzestnej a sama pojechałam kupic Zuzi szczepionke na pneumo bo w promocji jest jade z powrotem brat Młody dzwoni ze Mama w szpitalu, wiec zapierdzielam do szpitala. Mama od 1 w nocy miała biegunke i wymiotowała. Była tak słaba że nie mogła mówić i podnieść sie z łóżka żeby iść do wc wiec Młody zadzwonił po karetke. Mama zdążyła sie odwodnic przez jedną noc. Normalnie szok. Tam dostała temp. 38.5. Nie mogli jej zbić. Z młodym poszłam do przychodni bo też rozpalony i wymiotował. Myślałam że zatruli sie czadem bo wczoraj sie z pieca kopciło a maja go w kuchni i coś mi śmierdziało dymem jak weszłam do nich. Młodego też do szpitala położyli już sie wystraszyłam że to AH1N1 ale lekarz mówi ze RACZEJ nie. Zobaczymy jak jutro wyniki wypadna.

o kurcze.wspolczuje.daj znac co z mama i bratem

Hej u nas nocka masakra Pol nocy Oli nie spala Bo chciala sie bawic A pol poplakiwala jakby cos ja bolalo No ale zyjemy hihihi
AS o tej cukrzycy to ja to tez tak wiem ale Ty to super opisalas :tak:

A CO DO SZCZEPIENIA TO NIE BADALA NAS NASZA PANI DOKTOR ALE WIEDZIALA ZE MIALA ANTYBIOTYK
NIE PISZCIE MI NAWET O JAKIS SKUTKACH UBOCZNYCH BO JA JUZ WIECEJ O MARTWIENIE SIE O ZDROWIE OLIWKI TO JUZ NIE WYTRZYMAM WIEC MAM NADZIEJE ZE NIC JEJ NIE BEDZIE PO TYM SZCZEPIENIU
Napiszcie tylko czy skoro do teraz jest ok to juz tak bedzie???????????
Oliwka patrzy na bajki Zaraz jakies sniadanie i Brzydule z wczoraj zobacze

A skuli tego szczepienia Jak jej do teraz nic nie ma to mam nadzieje ze nic jej nie bedzie Wczoraj to Oliwka byla taka fajna MALA SMIESZKA teraz tez jest ok :tak:

oby nic jej nie byo.poprostu na przyszlosc pamietaj o tym co napisala As.tak samo nie rozumiem lekarzy ktorzy szczepia dziecko z katarem,bo przeciez katar moze byc objawem powaznej infekcji i co wtedy?
tazke Dorotka pamietaj,zeby nastepnym razem nie szczepic po antybiotyku od razu ani po zwyklym przeziebieniu.

reklama
Witam z rana:-):-):-)
Maja w przedszkolu i chyba ten wczorajszy ból brzuszka to była wymówka żeby do przedszkola nie iść bo jak tylko mąż ją odwiózł to szalała w domu i na nic się nie skarżyła:tak::tak::tak:
Ja dzisiaj wreszcie po prezent mikołajkowy jadę i przy okazji może też coś sobie kupię:-p:-p:-p

tym bardziej ze u Darka w rodzinie okolo 30 procent rodziny (z obydwu stron!!!) jest chorych na cukrzyce, dlatego sie boje zeby to genetycznie nie bylo, kurde jutro rejestruje sie do lekarki, boje sie, wiem ze moge wygladac teraz jak panikara, no ale nic na to nie poradze :no::no::no::no::crazy::crazy::crazy::crazy:

Nie panikuj, samo częste picie jeszcze o niczym nie świadczy, moja Maja też dużo pije i jest zdrowa:tak::tak::tak:

I jestem po pierwszych telefonach :tak:Nie bylo latwo Ludzie sa przerozni I jedni fajni a drudzy beznadziejni No ale udalo mi sie kolege umowic na 2 spotkania
Oni powiedzieli ze jak na poczatke to SUKCES :tak:
Oni zadowoleni wiec i ja zadowolona
Jutro postaram sie do kogos zadzwonic wczesniej Jak Oli pojdzie spac Jak ktos bedzie w pracy to mi nie odbierze albo powie ze czasu nie ma bo jest w pracy No ale moze sie cos uda A jak nie to jak mama wroci z pracy to wykonam kilka telefonow Przez ten czas mama z Oli bedzie Pozniej ja zas sie nia zajme Pozniej zas kilka telefonow I tak w kolko popoludniu :tak:

Pierwsze koty za płoty i dobrze że na samym początku udało ci się kogoś umówić na spotkanie - to motywuje do dalszej pracy:tak::tak::tak:

Oliwka jeszzce nie śpi :no::no::no::no::no: znowu mam problem z jej spaniem ,chodzi mi za późno spać i śpi mi w nocy ok 9-10H to mało kurczę a w dzień śpi zależy zazwyczaj 1,5-2h. no ale w nocy mogłaby troszke dłużej bo ja się przez nia nie wysypiam :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ja też uważam że moja stanowczo za mało śpi:-p:-p

olbo to na tle nerwowym,czy tez dobry spsob zeby nie isc do pzredszkola labo gorzej.u mojej sasdaiadki dzieciak majac 7 lat miala podobnie.ze 3 razy co 3tygodnie-ze rano wymioty,bole brzucha i mdlosci.i tak pare dni,pozniej ok i za jakis czas znowu.ona i lekarz mysleloi ze to jelitowka.w koncu zrobia badanie na pazotyty ale nic nie wyszlo.ale kazala mu zrobic kue na gazete(bo nie ma juz nocnika) no i sie okazalo ze dzieciak ma owsiki!!!!!!!!!dostal leki i wszytsko sie ksnczlo.wez to pod uwage

Będę to miała na uwadze i jak zacznie się jeszcze skarżyć to pójdę z nią do lekarza:tak::tak::tak:

Witam się..... głodna:crazy:

a nie moge juz nic zjesc- bo późno- ćwiczenia codzienne zrobione, na skakance też poskakałam i tylko śniadanie obiad i monte przyniesione przez teściówkę dziś zjadłam ostatni raz o 17:tak::-)
Anabuba on dużo rzezy nie wie ktore małe dzieci wiedza:eek:
a możesz gadac i gadać- ale ojciec go tak rozpieścil:sorry:

dzisiaj znow miałam załamke bo matme mu tłumaczyłam....:eek: 5-1/2? nie wie!!!!!!!!!:crazy:

straszne to bo jak syzyfowa praca- pól roku temu wiedział teraz juz nie wie:eek:
zalegości od przedszkola i dlatego tak to potem wychodzi- za dużo materiału naraz do opanowania i nie umie- przecież jak on nie wie ile jest 12-5 od razu, tylko musi na palcach policzyć:confused2::confused2:

czasem az brak słó i płakać się chce........

za Maksa nauke na szczęście od początku się wezmę ja i nie dopuscze do tego żeby nie wiedział takich prostych rzeczy:cool2:

ide spac bo jeszcze będzie nie korcic żeby coś zjeść:-p

Oj tak to jest jak chłopak od początku zaniedbany, a tak swoją drogą to gdzie jest jego matka i dlaczego z nią nie mieszka?

Witam wieczorowo wpadam na chwilke. Niestety nie dam rady Was poczytac dzisiaj:no:Dzisiaj rano zawiozłam Zuze do Chrzestnej a sama pojechałam kupic Zuzi szczepionke na pneumo bo w promocji jest jade z powrotem brat Młody dzwoni ze Mama w szpitalu, wiec zapierdzielam do szpitala. Mama od 1 w nocy miała biegunke i wymiotowała. Była tak słaba że nie mogła mówić i podnieść sie z łóżka żeby iść do wc wiec Młody zadzwonił po karetke. Mama zdążyła sie odwodnic przez jedną noc. Normalnie szok. Tam dostała temp. 38.5. Nie mogli jej zbić. Z młodym poszłam do przychodni bo też rozpalony i wymiotował. Myślałam że zatruli sie czadem bo wczoraj sie z pieca kopciło a maja go w kuchni i coś mi śmierdziało dymem jak weszłam do nich. Młodego też do szpitala położyli już sie wystraszyłam że to AH1N1 ale lekarz mówi ze RACZEJ nie. Zobaczymy jak jutro wyniki wypadna.

Współczuję przeżyć i oby to nic groźnego nie było:tak::tak::tak:

Hej u nas nocka masakra Pol nocy Oli nie spala Bo chciala sie bawic A pol poplakiwala jakby cos ja bolalo No ale zyjemy hihihi
AS o tej cukrzycy to ja to tez tak wiem ale Ty to super opisalas :tak:

A CO DO SZCZEPIENIA TO NIE BADALA NAS NASZA PANI DOKTOR ALE WIEDZIALA ZE MIALA ANTYBIOTYK
NIE PISZCIE MI NAWET O JAKIS SKUTKACH UBOCZNYCH BO JA JUZ WIECEJ O MARTWIENIE SIE O ZDROWIE OLIWKI TO JUZ NIE WYTRZYMAM WIEC MAM NADZIEJE ZE NIC JEJ NIE BEDZIE PO TYM SZCZEPIENIU
Napiszcie tylko czy skoro do teraz jest ok to juz tak bedzie???????????
Oliwka patrzy na bajki Zaraz jakies sniadanie i Brzydule z wczoraj zobacze

A skuli tego szczepienia Jak jej do teraz nic nie ma to mam nadzieje ze nic jej nie bedzie Wczoraj to Oliwka byla taka fajna MALA SMIESZKA teraz tez jest ok :tak:

Współczuję nieprzespanej nocki, a skoro lekarz wyraził zgodę na szczepienie Oliwki to chyba wiedział co robi:sorry::sorry:

Niziutka jestem mam tylko 162cm, a kg muszę zgubić coby w święta móc się porządnie najeść smakołyków:-p:-p:-p
Od poniedziałku jestem na diecie sb:tak::tak::tak:

to sczupla jestes
ja mam 167cm i waze 60kg:happy:

Kłamać nie mogę że należę do grubasów ale odkąd biorę tabsy to waga mi skacze w górę i mus ją kontrolować a teraz troszkę brzuszek wystaje więc chcę zrzucić te 4kg:tak::tak::tak:
A ty też gruba nie jesteś, zresztą nieraz waga nie ważna tylko jak się jest zbudowanym, ja niestety mam szerokie biodra:crazy::crazy::crazy:

Kłamać nie mogę że należę do grubasów ale odkąd biorę tabsy to waga mi skacze w górę i mus ją kontrolować a teraz troszkę brzuszek wystaje więc chcę zrzucić te 4kg:tak::tak::tak:
A ty też gruba nie jesteś, zresztą nieraz waga nie ważna tylko jak się jest zbudowanym, ja niestety mam szerokie biodra:crazy::crazy::crazy:

ja tez mam szerokie ale to rodzinnemam 1metr owodu:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2:

reklama
Do góry