reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ANABUBA ja tez mam 167 cm a waze 51 kg :tak:ja to bym chciala przytyc troche bo za chuda jestem hihihih

Dzwonilam do przyhodni i powiedzieli mi ze mam sie nie martwic ze skoro do teraz nic sie nie dzialo to juz nie powinno sie dziac :tak:
Ja tez mam nadzieje ze skoro ja zaszczepili to wiedzieli co zrobic
Normalnie mam kaca moralnego ze zapomnialam o tym antybiotyku Normalnie JA TO DURNA JESTEM NARAZAM SWOJE DZIECKO OJ WYRODNA MATKA ZE MNIE I BEZ MOZGOWA MATKA :wściekła/y::wściekła/y:

Juz bede o tym pamietac

reklama
Witam z rana:-):-):-)
Maja w przedszkolu i chyba ten wczorajszy ból brzuszka to była wymówka żeby do przedszkola nie iść bo jak tylko mąż ją odwiózł to szalała w domu i na nic się nie skarżyła:tak::tak::tak:
Ja dzisiaj wreszcie po prezent mikołajkowy jadę i przy okazji może też coś sobie kupię:-p:-p:-p

Tak to jest jak chłopak od początku zaniedbany, a tak swoją drogą to gdzie jest jego matka i dlaczego z nią nie mieszka?
Jego matka zostawiła M i Patryka ze sobą nie brała:-p dluga historia:-p w kadym bądź razie jak Adam chodił od pracy to ona wychodzila na randki i nie miała czasu uczyć Patryka;-)

Anabuba tak luna zapłaciła:-p dzięki:-)

Kłamać nie mogę że należę do grubasów ale odkąd biorę tabsy to waga mi skacze w górę i mus ją kontrolować a teraz troszkę brzuszek wystaje więc chcę zrzucić te 4kg:tak::tak::tak:
A ty też gruba nie jesteś, zresztą nieraz waga nie ważna tylko jak się jest zbudowanym, ja niestety mam szerokie biodra:crazy::crazy::crazy:

ja tez mam szerokie ale to rodzinne mam 1metr owodu:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2:

Hej Laseczki ;-) Ponoć ciut obfitsze biodra dobrze się kojarzą Panom :tak: bo podobno kobiety o takich kształtach to najlepsze kandydatki na żonę i do rodzenia dzieci;-) :-D I wcale się nie śmieję hhehee też taka byłam kiedyś :tak::tak::tak:

ANABUBA ja tez mam 167 cm a waze 51 kg :tak:ja to bym chciala przytyc troche bo za chuda jestem hihihih

Dzwonilam do przyhodni i powiedzieli mi ze mam sie nie martwic ze skoro do teraz nic sie nie dzialo to juz nie powinno sie dziac :tak:
Normalnie mam kaca moralnego ze zapomnialam o tym antybiotyku Normalnie JA TO DURNA JESTEM NARAZAM SWOJE DZIECKO OJ WYRODNA MATKA ZE MNIE I BEZ MOZGOWA MATKA :wściekła/y::wściekła/y:

Juz bede o tym pamietac
za chuda?:-p ja mam 168 i chce schudnąć do 50:-p bo po ciąży troche jeszcze zostało:-p:-p

anakonda to walczysz o podobną wage co ja:-D:rofl2: ja mam 56 i chce schudnać jeszcze 6.... w pasie chce mieć 63 jak przed ciążą- czyli 9 cm do zrzucenia jeszcze mam:confused2: no i uda- uda to największy problem bo w ciąży mi poszło w kita straszliwie:confused2: mam nadieje ze skakanka i ćwiczenia pomogą:eek:

Juz bede o tym pamietac

niby powinni wiedziec co robia ale to lekarz powinien Ci wygonic do domu bez szczepienia.to nie Twoja wina.miala prawo nie wiedziec:tak::tak::tak::tak::tak:
nie jestes wyrdona!!!!!!!!!!!
my madre bo juz mamy wieksze dzieci.spokojnie:-)
Tak to jest że trzeba niekiedy samemu przypominać lekarzom pewne rzeczy mimo że mają wszystko w karcie zapisane:crazy::crazy::wściekła/y::wściekła/y:

Jego matka zostawiła M i Patryka ze sobą nie brała:-p dluga historia:-p w kadym bądź razie jak Adam chodił od pracy to ona wychodzila na randki i nie miała czasu uczyć Patryka;-)

Anabuba tak luna zapłaciła:-p dzięki:-)

To że z facetem się nie ułożyło i że się ludzie rozstają to rozumiem bardzo dobrze, ale tego że własne dziecko się zostawia to jest dla mnie niezrozumiałe i taka baba jak dla mnie jest spalona na całej linii i dobrego zdania o kimś takim na pewno mieć nie będę:no::no::no:

Hej Laseczki ;-) Ponoć ciut obfitsze biodra dobrze się kojarzą Panom :tak: bo podobno kobiety o takich kształtach to najlepsze kandydatki na żonę i do rodzenia dzieci;-) :-D I wcale się nie śmieję hhehee też taka byłam kiedyś :tak::tak::tak:

Mój mąż też mi ciągle powtarza że ja nie mam z czego się odchudzać i że mam piękny tyłeczek:-p:-p:-p

hej Makunga
ja juz ze 2razy pytalam jak sie czujesz!
ale widze ze mojego wczorajszego dluiego posta nikt nie czytal:-:)-:)-:)-:)-(
ktory to juz tydzien?

za chuda?:-p ja mam 168 i chce schudnąć do 50:-p bo po ciąży troche jeszcze zostało:-p:-p

anakonda to walczysz o podobną wage co ja:-D:rofl2: ja mam 56 i chce schudnać jeszcze 6.... w pasie chce mieć 63 jak przed ciążą- czyli 9 cm do zrzucenia jeszcze mam:confused2: no i uda- uda to największy problem bo w ciąży mi poszło w kita straszliwie:confused2: mam nadieje ze skakanka i ćwiczenia pomogą:eek:

To ty to już przesadzasz z wagą:szok::szok::szok:
Przecież będziesz miała niedowagę wg bmi

reklama

chcesz wygladac jak wieszak na ubrania??????????????:-p:-p:-p:rofl2:
ja rok po urozeniu Pauliy wazylam 49kg i wygladalam ja szkieltor.55-56kg to najlepsza waga dla mnie.a mam grube kosci

ale fakt.szerkie biodra to i ciaze bylo pozno widac isie lepiej rodzilo

Do góry