madziulanatasza
Fanka BB :)
no nie ma suwaczka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Wierz mi, że i ja dokładnie o tej godzinie coś lizałama teraz liżę sobie lizaczka![]()

Dokładnie, nie raz już ich na tym przyłapałam.celowa roborta,mysla ze ludzie w zakupowym szlanstwie nie spojrza na rachunek
Myśl poprostu genialna!!!!jestemide zrobić śniadanko
![]()
ja mam 162 , waga mi się trztma na jednym poziomie, ale brzuch raz płaski, raz wywalony. Musze porobić jakieś badania na trzustkę, żoładek, czy cuś, bo to chyba nie normalne.Niziutka jestem mam tylko 162cm, a kg muszę zgubić coby w święta móc się porządnie najeść smakołyków
Od poniedziałku jestem na diecie sb![]()
jasne, ale co z Tobą kochana ostatnio, jakaś przyćmiona taka, tak być nie możeA JA ZNOWU MEGA NIEWYSPANA, POCZYTAŁAM CO U WAS ALE JAKOS WENY BRAK NA ODPISYWANIE :-( sorki za caps
Wybaczycie mi :-(
Na uda i podnoszenie pośladków polecam rower!Z ud to najtrudniej zgubić bo moja siostra wiecznie z tym walczyć a brzuszek to wiadomo po ciąży i raczej długo będzie odstawał, ale jak będziesz regularnie ćwiczyć to powinnaś wrócić do formy![]()

Ja ja aj zauważyam, i zastanawiałam się ile mój taki z zakupami i tobołami waży, hihino to ladnie
a mikt nie zauwzyla mojego wysilku wczorajszego ale jestescie:--
-(
mowie o tych 60kg na pace
dobra nie bede sie upominac![]()
Oj, odkąd rzuciłam to tez tego doświadczam, masakra jaki smród, a włosy jak cuchną, wczoraj P się do mnie przytulił i niuchnęłam jego włosyByłam rano u mamy na kawie ,była tam też kolezanka mamy która pali ,śmierdzę teraz tak dymem ,ze mi niedobrze ,ludzie jak fajki śmierdzą okrutnie to nikt dopóki pali nie ma tej świadomości,aż mi nie dobrze.
Ksawier mój znowu kataru dostał,ja zwariuje ,będę musiała go chyba w domu przytrzymać ,juz sama nie wiem dziś puściłam go do szkoły jeszcze,masakra jakaś ,szykuje sie, trzecia infekcja
Dziewcyny robię prxzymiarki do porządków światecznych ,to już tylko 3 tygodnie ,a nie chce mi sie ...wymyśliłam że zaxczne od poniedziałku![]()

Fantastyczne podejścieJa przy wzroście 170 ważyłam 53 kg. i wszyscy mówili, że wyglądam jak szkieletor, żebym się wzięła za siebie i przytyła ...Tak więc posłuchałam hehehhehehe i teraz mam piękny brzusio przed sobą hihiiihhiihiihihihih
![]()

drugi raz nie zaznaczam

a wózek kobieto toż to czołg

ale poczekajcie do stycznia w święta pojesz i zawsze to rocznik 2010:-)

ja tam jak będe mieć 60 to będe szczęśliwa na maxa;-)

ale to koszt bo taxi ...ech no nic czekać nie będe bo julka jest 3 tydzień chora a zresztą jeszcze spróbuję koło 14 zadzwonić bezpośrednio do pani doktor bo ta baba w rejestracji to

lizakaluna a co lizałaś?

lunka tak myślałam że lizAkaDla mnie nie poj ete nie przyjąć chorego dziecka, ano ale... czesto tak bywa właśnie, że to w rejestracji jest mur, a doktórka chetnie pomoże.
lizaka![]()

;-)