reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Neska, świetny list:DDD krótko i zwięźle:-):-) Moj pieciolatek zazyczył sobie lunety, słodyczy, zabawki malutkiej z mikolajem;-) no i "cos dla mamusi i tausia";-) Kochany jest...:)

reklama
Piszecie o karmieniu.

A czy jest oprocz mnie jakas dziewczyna ktorej siara juz leci dobry miesiąc??na razie tylko z lewej piersi.Ale jest tego dosc sporo szczegolnie wieczorem.Mnie i meża to nie brzydzi.A piersią karmić bardzo chcę i mam nadzieje ze bedzie mi to dane.

Co do dodatkowego becikowego u nas przysluguje ono kazdemu a daje je wojt gminy z budzetu.Taka zacheta do rozrodu:-D:-D:-D:-D:-D:-D

W Axa jest karencja 6 miesieczna wlasnie.Ja ubezpieczylam sie juz we wrzesniu.Więc 3 tys mi sie należą za poród:tak::tak:

Ktoras pisała o zurku.Zjadlabym mhm taki jak moj R robi.Swoją drogą fajnie jest mieć męża kucharza polecam wszystkim:-p:cool2::cool2:

już po obiadku

ja się miesiąc temu dowiedziałam że muszę wrócić do pracy w CZERWCU chociaż na tydzień żeby awansu nie stracić na mianowanego (jestem nauczycielem) ale potem 2 miesiące wakacji więc luzik

jakbym nie musiała wracać na ten tydzień do do pracy od września:tak:
ja po tak długiej nieobecności będę spragniona moich dzieciaków wyzwań nawet tej biurokracji:rofl2:

my mamy nianie po Natalce bo mała pójdzie od września do przedszkola więc szukanie nam odpada:-D

a jak to jest z tym naborem do przedszkoli??? które z was zapisywały dzieciaki w tym roku do 3 latków??? bo weszłam na tą stronke od rekrutacji i tam póki co na nowy rok jeszcze nic nie ma:-(
kombinują jak mogą:no:

mam pytanko czy któraś z was ma kontakt z Emilka jakoś na privie bo coś jej dawno nie było:-(

mam nadzieje że się trzyma teraz taki świąteczny czas...

mam też fajne wieści moja bratowa ta która poroniła w sierpniu jest znów w ciąży więc wizja zostania matką chrzestną znowu jest realna:tak::tak::tak: ma termin na 18lipca

missi ty też niedługo do nas tak napiszesz o sobie trzymaj się jeśli nas czytasz daj znać
buziol

Mississ pisała ostatnio, i dzielnie walczy:tak::tak::tak:na pewno wszystko będzie dobrze, bo musi być...
Tak się dołowałam ostatnio że nie mam żadnych takich znajomych, żeby coś odziedziczyć po ich dzieciaczkach, a tu proszę taka niespodzianka, dzwoniła koleżanka(poznana kiedyś w szpitalu) że da nam nowiutenki stojak pod wanienke jakos podkładkę pod to i w ogóle ma dużo ubranek prawie że nowiutkich, ale się cieszę, już nie mogę się doczekać ,aż ich odwiedzimy:-D:-D

mag nooo jest czego zazdroscić bo On uwielbia siedzieć w kuchni.Przychodzi z pracy (w kuchni) i nawet po 12 godzinach chce mu sie gotować.I to nie zwykle schabowe..:-D:-D

Rybka ja mam to szczescie ,ze u nas w przyjmują wszystkie dzieci do przedszkola wiec nie mam tego problemu.Pamietam jak moja szwagierka synka do zlobka w 3 miesiacu ciazy zapisywala:sorry:

mazia to tym bardziej masz fajnie:-):-)
ja uwielbiam jeść, przeróżne rzeczy, zwłaszcza, jak mi ktoś je gotuje:-D

np. właśnie grzeję ten żurek od mamci

mykam więc, bo trzeba się tez wykąpać:tak:

reklama
Witam was:)
Byłam dziś na tym badaniu cukru, jakoś wypiłąm glukozę, słodka była, potem mi się trochę tylko spać chciało. Mam nadzieję ze wujdzie mi niska, bo jakbym miała jeszcze raz ją badać... Chyba bardziej bałąm się kłucia niz picia tej glukozy. Biorę sie za nadrabianie od wczoraj:)

Do góry