reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Żeby mnie się chciało tak jak mnie się nie chce...:confused2::confused2::confused2:
Boże zabrałeś siły zabierz i ochotę :-D:-D:-D:-D:-D:-D
już mam wszystkie okna w domu umyte i założone firanki swieże i tak przed świętami je pewnie jeszcze będe myła ale to taak już na szybciora szybki i ok:tak::tak:
nawet Adam całe mieszkanie odkurzył a julka ułożyła zabawki więc mi zostało tylko umyć podłogi jak antek zaśnie:tak:jak to dobrze czasami mieć duże dzieci;-)
posiedziałam z dzieciakami na allegro i wybrały sobie co by chciały od mikołaja a więc:
adam Cobi KLOCKI CREATIVE W PLASTIKOWEJ SKRZYNI 21000 (829236295) - Aukcje internetowe Allegro
i powiedział tylko to to mi się podoba najbardziej:tak:
a julka to :
WÓZKI DLA LALEK, LALKOWE- MINI SPACERÓWKA !!! (836346974) - Aukcje internetowe Allegro
albo
Duży Wózek dla Lalek-Jokomisiada_baby (824635457) - Aukcje internetowe Allegro
albo https://ssl.allegro.pl/item811797561_duze_rozowe_wozki_dla_lalek_paulinka_2_kolory.html
i powiedzci który wózek ładniejszy???????
a dla Banderasa prezen czeka na strychu to taki sześcian z karzdego boku co innego i mówiąca książeczka i guziczki i cyferki mnóstwo światełek dźwięków i moc różności dla malucha może jeszcze jak starczy funduszy to pomyślimy o drewnianych klockach dla niego:tak:
świetne te wózeczki, że za naszych czasów takich nie było :no::no::no::no:

reklama
Natalineczka tekst numer jeden:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-DBOŻE ZABRAŁEŚ SIŁY ZABIERZ I OCHOTĘ:-D:-D:-D:-D no chyba to sobie w kuchni na lodówce zawiesze:-D:-D:-D:-D:-D
MH pozwoliłam im wybrać co chcą z myślą że pewnikiem połowa będzie albo nie praktyczna albo nie na moją kieszeń....a tymczasem moje dzieci siedziały ponad godzinę i adam tylko klocki i to nie lego:szok: a to mnie cieszy bo on uwielbia budować a myślę że za tą cenę to korzystnie bo tego jest jednak 1000 elementów a Julinka wózek tylko się nie mogła zdecydować i wybór zostawiła mikołajowi:-D:-D:-Da najlepsza była ze stwierdzeniem to może nie listy do mikołaja tylko mu mama puść meila z tymi stronkami co chcemy to zamówi mikołaj:-D:-D:-D:-Dnormalnie ten mikołaj pewnikiem już też nowoczesny co?????????:rofl2:

Natalineczka tekst numer jeden:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-DBOŻE ZABRAŁEŚ SIŁY ZABIERZ I OCHOTĘ:-D:-D:-D:-D no chyba to sobie w kuchni na lodówce zawiesze:-D:-D:-D:-D:-D
MH pozwoliłam im wybrać co chcą z myślą że pewnikiem połowa będzie albo nie praktyczna albo nie na moją kieszeń....a tymczasem moje dzieci siedziały ponad godzinę i adam tylko klocki i to nie lego:szok: a to mnie cieszy bo on uwielbia budować a myślę że za tą cenę to korzystnie bo tego jest jednak 1000 elementów a Julinka wózek tylko się nie mogła zdecydować i wybór zostawiła mikołajowi:-D:-D:-Da najlepsza była ze stwierdzeniem to może nie listy do mikołaja tylko mu mama puść meila z tymi stronkami co chcemy to zamówi mikołaj:-D:-D:-D:-Dnormalnie ten mikołaj pewnikiem już też nowoczesny co?????????:rofl2:
wiesz cały świat idzie na przód to czemu mikołaj w tyle miałby zostać :eek::eek::eek::-D:-D:-D:-D

jupi umyłam okno w kuchni:-D:-D:-D:-D
ale szalejesz, iw dodatku masz juz wszystkie umyte:szok:

nowoczesny mikolaj:)) Fajnie ze wpadlas na taki pomysl i same wybraly sobie prezenciki.Ja tylko chodze z Lali po sklepach i patrze co sie jej podoba.Mialam jej kupic dla BB sanki z reniferem ale jak jej pozkaalam to sie nie zachwycala wiec kupie cos innego:laugh2:

No to gratulacje, ale u ciebie jest o tyle lepiej że jak karmisz to dziecko zabierze ci zbędne kg:tak::tak::tak:
niestety nie karmie, ale to już Ci dziewczyny napisały:rofl2::rofl2::rofl2:
no to gratulacje, chudniesz w oczach, możnaby powiedziać :tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D
hahah bez przesady:rofl2::rofl2::rofl2: ale ile to wyrzeczeń kosztuje:eek::eek::eek:
no to juz piekny brzuszek ma pamietam swoj jak bylam w 24tc sliczny byl kurcze teskni mi sie za brzuniem ale co tam trzeba zaczekac jeszcze pol roku:-D Fajnie ze mozesz tak sobie popatrzec i jeszcze dotknac:happy:

uwielbiam jezyki bakaliowie pychotka:-p

fajne sa te maty kiedys sama myslalam zeby kupic dla siebie:sorry:

uwielbiam rajstopy z Woli sa extra gatunkowo i rozmiar taki jak pisze na opakowaniu.Osttanio kupilam 2 pary na 98 i sie okazaly za male spadaja Laurze z dupki:wściekła/y::crazy:

milo Cie zobaczyc.Obijasz sie troche z BB Ty paskudo jedna, prosze sie poprawic:rofl2:

super wiesci, jak nie masz czasu to tylko melduj:)

wspolczuje Ci i trzymam kciuki za szybkie rozwiazanie klopotow;-)

nokia!!

ja tez mam taka wymowke:sorry:

to tak jak ja:) zmarzluch ze mnie taki ze szok:rofl2:

Kochana zdrowka dla Was biedny Antoszek, fajnie ze macie wizyte w domu a babka z recepcji to chyba dzieci nie ma.A sex faktycznie uzdrawia:wściekła/y :tak: Mojego nie ma to i grzac mnie nie ma kto heheh ale dzis sie to zmieni:rofl2:;-)

i ja dloaczam sie do zyczonek:tak::-)

no to gratuluje, tylko nie rob z siebie kosciotrupa:sorry:
Podaj te swoje wymiary ile to juz masz bo moze Ci juz wystarczy:-D;-)
nie no bez przesady chce schudnąć tylko do wymiarów sprzed ciąży:sorry: a nikt na mnie kościotrup nie mówił:sorry:
chce mieć 90 65( a najlepiej 60) 90:sorry: no i kita muse rcucić bo uda to mam masakra:eek::eek::eek::eek: sam tłuszcz i cellulit no i na brzuchu tez fałdki a nie twardy:-p:-p:-p dlatego chce schudnąc- to zalezy od kości jakie kto ma- u jednej osoby 60 w pasie to kościotrup a u drugiej nie:-p

Dokładnie ,Mikołaj też już na pewno kumaty w te komputerowe tematy:tak:
Daliśmy Ksawierkowi taką fajną ksiazke,Przyjaciele z przedszkola ,dla dzieci 5-6 letnich ,bardzo fajna, podzielona na dzaiły z matematyką ,czytaniem ,poznawaniem swiata i malowaniem:tak:jest przeszczęśliwy:tak:
PRZYJACIELE Z PRZEDSZKOLA DLA DZIECI W WIEKU 5-6 LAT OPRACOWANIE ...

Polecam, sa rózne dla dzieci młodszych też,bo już dla starszych nie znalazłam, ale tu chodzi o wprowadzenie dzieci w szkolny świat :tak:
ZAPOmniałam sie pochwalic ,ze pani logopeda bardzo chwali Ksawka ,który nauczył siewszystkich sz,cz ,dz szcz i różnych szeleszczących zbitek,mamy go tylko w domu pilnować ,poprawiac i utrwalać ,choc w domu mam wrażenie tak bardzo sie nie stara ,ale sama słyszę poprawę

Ostatnia edycja:
reklama
Witam i ja,mam przerwę w pracy to zajrzałam:tak:.Jutro im mówię,żeby sobie kogoś szukali:-p:sorry::crazy::crazy::crazy:.
Ja masz zjeśc na tej robocie własną wątrobę nabawic się wrzodów to uciekaj, niech się sami z sobą męczą.

jupi umyłam okno w kuchni:-D:-D:-D:-D
KOchanie, może zechciałabyś do mnie zawitać, ja Ci nawet masaż stóp fundnę, wszystko co zechcesz, tylko umyj mi okna:-D:-D:-D;-):-D:-D:-D
A dzieciaki tzreba koniecznie pchwalić. Zaraz spojrzałam na cenę tych wózków, i proszę a TY byś zaraz chciała taki za ponad 200zł!!!:-D:-D:-D
Mi równiez najbardziej podoba się ten
https://ssl.allegro.pl/item811797561_duze_rozowe_wozki_dla_lalek_paulinka_2_kolory.html#gallery

nie moge zrozumiec mojego synka, on mi coś opwiada a ja nie kumam :no::no::no::no::no::-D:-D:-D:-D:-D:-D
Matali, bo to specjalny słownik jest potzrebny, a Ty go jeszcze nie masz,pisz do MIkołaja, może coś wykombinuje:-D:-D:-D

:-DBOŻE ZABRAŁEŚ SIŁY ZABIERZ I OCHOTĘ:-D
jak bum cyk cyk-u mnie zawiśnie!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dwa gary gołąbków się gotują, kurza twarz, farsz mi został, albo kapusty zabrakło, nie mogę się zdecydować:rofl2::rofl2::rofl2:
mała już bez gorączki absolutnie, wariuje i woła na dwór, no dzis z nią jeszcze nie wyjdę, może jutro jak tak ładnie będzie.
Wyszłam z kuchni wsiadam na nowoczesną miotłę-odkurzacz się rozumie:-D. A co, ja też moge być nowoczesna:-D:-D:-D

Do góry