reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Oj tak piorunem przeleciałam
mama poszła, ja po zakupach, trza sie za dom zabrac i obiad na dziś i gołabki robię.
Mała już lepiej, nie ma temperatury, rumience zeszły, wigor wrócił, oby tak dalej. Dziękujemy za życzenia zdrówka.

z tego co wiem to po przypalance dzwigac jakis czas nie mozna.no i jak mi kilku lekarzy mowilo to metoda dla kobiet co nie chce wiecej dzieci,a wy sie moze na 2 jeszcze zdecydujecie:-)
No właśnie, ja tak do konca to sie nogami i recami:-Dnie zapieram, ze juz ani jedno, bo chciec bym chciala barzo, i jak sytuacja sie pooprawi to oczywiscie ze bedzie.

normalnie nie jedna z nas w lustro w tym momencie spojrzała

wszystkiego najlepszego w dniu imienin dla Ksawerego madziulki niech mu się spełnią wszystkie sny i marzenia i te prośby z listów do mikołaja:happy:
malinka z familią
dolaczam sie o zyczen, i duuuzo zdrowka

amarylisek trzeciego pąka puścił, ale boje sie że go przemrożiłam bo wczoraj stał na oknie a okno było otwarte :no::no::no::no::no::no: ma jeszcze małego pączka ale coś nie chce zakwitnąć :sorry::sorry::sorry::sorry:
ooo, szkoda kwiatuszka, one take ladne, mialam, ale zasuszyłam:zawstydzona/y:

Spadam babencje, no nie ma mocnych, ni iwme,, czy dam rade jeszcze wejsc, jakby co to do jutra rana.
GG zostawiam wlaczone

reklama
Witam! Byłam rano u Mamy bo potem hipoterapia. Zuza śpi wiec zabrałam sie za obiad i za siebie:tak:Widze że chorowitek dużo wszystkim zdrówka życze. U nas jakoś spokój chociaż mnie wczoraj strasznie mdliło na wieczór i gardło troche boli.:-( Mama jutro z Młodym wychodza. Miał podwyższony cukier pewnie od nerwów no i od czekolady bo wiadomo jak w szpitalu to Ciocie i Babcia czekoladki znoszą;-)

W sumie tanio.
A jaki koszt przesyłki?

Witam się i idę spać.:-D:-D:-D:-D,bo za godzinkę pobudka,ooo już niecała godzinkę.:szok::szok::-D:-D:-D
Ty wogóle zakładasz piżamę?:-)Bo tak myslę ze na godzine to sie nie opłaca:-D:-D

Mój też taka niezdara życiowa:-p:-p:-p
A co do przymrozku to mam teraz wymówkę żeby za okna się nie brać bo przecież za zimno:-p:-p:-p:-p
Ja miałam firany prać i okna myć. O działce że nie skopana nie wspomne:sorry:Co tam najwyżej na wiosne sie skopie:cool:

Witam sie z rana
Malina prawdziwa jaskinia bakcyli u ciebie ,zdrowiejcie w końcu:tak:
Mamita dobrze że z mamą lepiej ,a brat nie ma cukrzycy to co mu jest??
Agnes ty wstajesz kobieto po 6 rano ,zeby obiad ugotować:szok: a m w domu siedzi!!!jesteś za dobra ,jakby musiał to by sie nauczył,a tak jest jak turbodymomen-nie musi:tak::-D:-D
Agunia ,pakuj sie pakuj,cieszę sie że spełni sie twoje marzenie o własnym kącie na świecie:tak:
Dorota rozkrecasz sie z tym dzwonieniem :tak:
Straszna tragedia dotknęła twoich znajomych As(*)
A ja zapomniałam sobie fasolki wczoraj namoczyć i zaraz mnie trafi ,bo nie wiem co na obiad ,jakiejś zupiny uwarze:eek:
Brat miał chyba infekcje tylko a cukier sie podniósł bo nażarł sie słodyczy i troche martwił o Mame:-p
sto lat!!!!

As mial zajecia i w przychodni i w szkole do teraz chodzi do psychologa, al zero efetów, jak znade wiecej casu to Ci napisze co i jak

musze sie pochwalic ze przez 9 dni ćwiczen, ograniczania się w jedzeniu i braku słodyczy schudłam 3kg
3 cm w talii
4 cm w biodrach
2 cm w udzie:rofl2::rofl2::rofl2:
Szybko waga leci!

Ostatnia edycja:
reklama
już mam wszystkie okna w domu umyte i założone firanki swieże i tak przed świętami je pewnie jeszcze będe myła ale to taak już na szybciora szybki i ok:tak::tak:
nawet Adam całe mieszkanie odkurzył a julka ułożyła zabawki więc mi zostało tylko umyć podłogi jak antek zaśnie:tak:jak to dobrze czasami mieć duże dzieci;-)
posiedziałam z dzieciakami na allegro i wybrały sobie co by chciały od mikołaja a więc:
adam Cobi KLOCKI CREATIVE W PLASTIKOWEJ SKRZYNI 21000 (829236295) - Aukcje internetowe Allegro
i powiedział tylko to to mi się podoba najbardziej:tak:
a julka to :
WÓZKI DLA LALEK, LALKOWE- MINI SPACERÓWKA !!! (836346974) - Aukcje internetowe Allegro
albo
Duży Wózek dla Lalek-Jokomisiada_baby (824635457) - Aukcje internetowe Allegro
albohttps://ssl.allegro.pl/item811797561_duze_rozowe_wozki_dla_lalek_paulinka_2_kolory.html
i powiedzci który wózek ładniejszy???????
a dla Banderasa prezen czeka na strychu to taki sześcian z karzdego boku co innego i mówiąca książeczka i guziczki i cyferki mnóstwo światełek dźwięków i moc różności dla malucha może jeszcze jak starczy funduszy to pomyślimy o drewnianych klockach dla niego:tak:

Do góry