reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam
ja tez dzis niewyspana
mala sie obudzila kolo 2 z placzem i wyla do 3.30 z malymi przerwami ;[[[[[
nie wiedzialam o cojej chodzi tylko mamo i mamo.w koncu powiedziala ze chce siusiu,wiec ja p wysadzil i poszla grzecznie spac.tylko jeszcze upomniala sie o mleko ;/
chyba jej 5 wychodza albo miala zly sen.a moze siusiu jej sie chcialo i dlatego sie obudzila a zaomniala jak sie mowi...a co ja niby wrozka jestem?czarownica owszem ae nie wrozka...

Paulina juz w szkole,mala spi.

reklama
ale ale...
ty masz ładniusie suwaczki, zmiana na lepsze ??? ;-);-);-);-)
Oj tak nowy rok sie zbliza małymi kroczkami to trzeba zmienic cos
Lunka papuguj mnie to nie przeszkadza:-)
A tak to witam sie i ja wstalismy o 7:30 i ja sobie kawusie pije a dzieci sie ubieraja.Zaraz sobie brzydule obejrze ale najpierw musze szybko ogarnąc bo przydzie mikołaj do KAMILKA troche za wczesnie no ale co zrobic:tak:

Mamitka dobrze z mam juz lepiej

Ja nie musiałąm pytać, bo odpowiedź była już wcześniej:tak::-D

No musze z nim koniecznie jeszcze o tym pogadać, ale zadzwonie dopiero w nowym roku, chyba, że zadzwonie pzed 21 i powie, że wymrazanke mi zrobi, to sie zgodze przed swietami, bo po wypalance, to ponoć średnio można się czuć, a ja mam 2 wigilie do przygotowania.

No to juz wiem, czemu jak byłam u Beaty ciągle na mnie kichała, ale nie chciała mi powiedzieć o co chodzi. A ona co skończy używac gaz to go zakręca i przykrywa kurek, bo ma baaaardzo pomysłowe koty.
HIHIHI, zamiast zakręcać to jej jeszcze bardziej odkręcałam-chyba:rofl2:

ja juz sie gubie czasami w tym co pisze:sorry::sorry::sorry::-p
kurek ten u gory sie normlanie odkreca i zakreca,sa zreszta strzalki.mowilam o aworze ktory sie do butli przykreca ze jego w inna strone niz wszytsko.
z tego co wiem to po przypalance dzwigac jakis czas nie mozna.no i jak mi kilku lekarzy mowilo to metoda dla kobiet co nie chce wiecej dzieci,a wy sie moze na 2 jeszcze zdecydujecie:-)

Witam porannie
Maja w przedszkolu a ja jak zwykle z kawą do komputera, zaraz będę was czytać i cytaty robić:tak::tak::tak:

skad Ty bierzesz takie fotki?:-)

A tak to witam sie i ja wstalismy o 7:30 i ja sobie kawusie pije a dzieci sie ubieraja.Zaraz sobie brzydule obejrze ale najpierw musze szybko ogarnąc bo przydzie mikołaj do KAMILKA troche za wczesnie no ale co zrobic:tak:

trzeba zmieniac pewnie.ja zmienila kolro wlosow:tak::tak::tak::tak::-)
blue velvet sie nazywa-na moich wlosach taka ciemna sliwka wyszla,w cienym siwetle wygladaja jak czarne

dzis o 7 bylo u mnie -5.fajie wygladalo bo szrona za oknem,wschodzace slonce i ksiezyc na horyzoncie:-):-):-)

pranie juz sie kreci ,trzebaby jakas zupke wymyslic.moze z kapusta pekinska?:sorry:

Ja rowniez witam mamuski:tak:
MARTA przykro mi ze masz problemy w pracy Ja tego nie poczytam bo nie mam dostepu do zamknietego:no:

Wszystkim co mialy zla noc wspolczucia i zycze udanego dnia

Wszystkim zycze udanego dnia

U nas nocka lepsza Choc bylo kilka pobudek I troche u nas na lizku spala Teraz Oliwka nie daje mi pisac Wiec narazie lece Dzis po jej drzemce idE Z NIA DO KOLEZANKI I JEJ poltorej miesieczne coreczki :tak:

witam się z rańca.:-):-)

zimno dzis jest -2C i szron na dachach i samochodach brrrr nie lubię minusowych temperatur :no::no::no::no::no:

sniadanko juz zjedliśmy,dziś wstałam o 6.30 bo musiałam ugotować obiad,M dziś z Oliwką zostaje więc on to taki sierota ze jakoś nie potrafi jednoczesnie zająć się dzieckiem i zająć się obiadem.jakoś ja musiałam wszystko ogarniać przez te 2 lata :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
a u niego się nie da :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:

Brzydulke obejrzałam :tak::tak::tak::tak::tak:

dobra uciekam bo jeszcze siedzę w szlafroku:tak::tak::tak::tak:
trzeba się powoli szykowac do pracy :tak::tak::tak::tak::tak:

to miłego dzionka dziewczyny :-):-):-):-):-)

Sniadanko i po sniadanku ani widu ani slychu:laugh2:Posprzatne i wlasnie koncze zupke Laura jakbym wykrakala wczoraj:crazy: pila duzo a dzis prosze lejacy katar z nosa i kaszel sie pojawil:crazy:
Robie juz syrop z cebuli dzieki Agnieszce:-)nie znam tego:eek: ale juz sie robi Najwazniejsze ze pomaga:cool2:
Chcialam Laure polozyc spac ale niestety nie chce i woli bajki ogladac.Pewnie za godzinke sama padnie bo wstala o 8:rofl2:

Zdrówka dla Lali i faktycznie syrop z cebuli pomaga, zawsze sama go robię jak tylko Maję coś bierze:tak::tak::tak:

hej kolezanka wlasnie niedawno poszla Fajnie jest sie tak spotkac z inna mamuska :tak:
Musze pochwalic Oliwke ale przed ta kolezanka Oliwka stala w sypialni i trzymala sie wersalki Ja sie z nia bawilam Wyszlamz drugiego pokoju i ja ja gonilam Oliwka nie wiedziala w pierwszym momencie co zrobic i sie puscila I uciekala :tak:
Od tego momentu jak tylko stoi przy tym lozku to sie puszcza i idzie sama Oczywiscie trzeba ja asekurowac bo jak zrobi kilka kroczkow to upada Juz uderzyla glowka o drzwi od lazienki ale nic sie nie stalo I wogole od tego momentu puszczenia sie Oliwka coraz wiecej chce chodzic na nogach Ale jeszcze pewnie chwilke aby ona chodzila sama Czyli abysmy nie musieli jej asekurowac ALE SIE CIESZE MOWIE WAM MASAKRA

Gratulacje dla Oliwki:tak::tak::tak:

Ech znów smutna wiadomość.
Niedawno moja znajoma z Listy miłośników goldena pożegnała męża.Zmarł mając 45 lat.
W dziwnych okolicznościach.
Nikt prawie nic nie wiedział co się stało.:sorry::sorry::sorry:
Teraz dostałam linka do artykułu.
I wszystko jasne.
Samobójca w lesie :: artykuł z portalu Życie Pabianic z kategorii Miasto - nasze sprawy

Co to nasze życie warte.???
Zostawił Kasię z Daszką bez niczego.
Konta zablokowane,część rzeczy zajął już komornik :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wszystkie pieniądze,które wpływają automatycznie odbierają wierzyciele.
Ruszyły aukcje na allegro.

Faktycznie tragedia, wyrazy współczucia (*)

Udalo mi sie kolezanke umowic na jedno spotkanie
Jak mi tak ludzie odmawiaja to mam dosc dzwonienia Ale jak ktos sie zgodzi to zaraz sie ciesze i moge dalej dzwonic hihihih

Tak to jest że jak widać rezultaty to się chce pracować a jak nie widać to człowiek ma dosyć:tak::tak::tak:

ANKA niestety musze ja jeszcze asekurowac Bo Oli jest taka ze ona juz by wczesniej umiala chodzic Tylko to jest taki bojaczek i bala sie puscic I wiem ze jak zaryje kilka razy Zwlaszcza teraz jak odwazyla sie puszczac i isc to jak walnie kilka razy to zas sie zniecheci Znam moje dziecko Ale wiem ze za kilka dni juz nie bede jej asekurowac Bo nie uchowam jej od upadkow itp

Lepiej że jest uważna niż jak miałaby na oślep biegać, zobaczysz później jak już będzie chodziła ile niepotrzebnych słuczeń was ominie przez jej strach:tak::tak::tak:

u nas zimowo sie zapowiada wczoraj na wieczorek przymrozek w nocy snieg, jak wstalam z 5 cm sniegu lezalo ale slonce swiecilo i troche stopnialo, ale teraz mroz sie zbiera, jak od mamy wyjezdzalam to szybki skrobałam teraz jest -1 prawie ;-);-);-)
wiec moze jednak zima przyjdzie

To u was zima pełną parą:tak::tak::tak:

ja właśnie czekam na zakończenie aukcji na allegro,licytuje nowe rajtuski frote z woli,na razie jest tylko moja kwota 8zł a do końca licytacji 14min.mam nadzieję ze wygram i nikt nie zalicytuje bo by mi sie taniutko udało kupić.

u mnie w sklepie koło mnie takie rajstopy frote kosztuja 23zł :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: normalnie zdebiaąłm jak usłyszałam tą cenę więc bardzoz alezymi aby wygrac tą aukcję,kurczę 8zł a 23Ł:szok::szok::szok::szok::szok::szok:

No ja Mai zawsze takie frotowe kupuję bo są super cieplutkie:tak::tak::tak:

Czesc wszystkim pamiętacie mnie jeszcze

Jasne że pamiętamy:tak::tak::tak:

Witam! Przepraszam ale wpadam zameldować tylko że z Mama lepiej,a Bratu powiedzieli rano że na 100% ma cukrzyce a wieczorem zrobili krzywa curowa i powiedzieli ze tp nie cukrzyca. W każdym razie jest dobrze z czego sie ciesze. Poza tym byłam z Zuza na ostatnim szczepieniu.

Super że z mamą lepiej:tak::tak::tak:

Ad widzę, że Ty tak szłaś spaćjak ai jak, tylko , że już dawno wstałam, bo przed 6. Lipa.
Mała wczoraj obudziła się z popołudniowej drzemki rozpalona, marudna i osowiała. Maiała tylko 37.4 więc podałam wit c, wapno i rutinaceę. Nocka do bani, a to było jej za gorąco i się rozkopywała, a to za chłodno i tzra było ja przykrywać, to tego cały czas boli ją skóra ( takie odnosze wrażenie, bo na każdy dotyk płacze AŁA ), no i picie i mleko, bo przed snem się nie najadła, no i nie pospałam. Mama maiłą przyjechać raniutko, ale będzie u lekarza dopiero o 8, więc u mnie pewnie po 10.

Dużo zdrówka życzę:tak::tak::tak:

witam
ja tez dzis niewyspana
nie wiedzialam o cojej chodzi tylko mamo i mamo.w koncu powiedziala ze chce siusiu,wiec ja p wysadzil i poszla grzecznie spac.tylko jeszcze upomniala sie o mleko ;/
chyba jej 5 wychodza albo miala zly sen.a moze siusiu jej sie chcialo i dlatego sie obudzila a zaomniala jak sie mowi...a co ja niby wrozka jestem?czarownica owszem ae nie wrozka...

Oj to mocna kawka potrzebna na to niewyspanie:tak::tak::tak:

Suwaczki faktycznie odnowione i bardzo ładne:tak::tak::tak:
U Mai w przedszkolu jutro ma być mikołaj:tak::tak::tak:

skad Ty bierzesz takie fotki?:-)

Z netu:-D:-D:-D:-D

dzis o 7 bylo u mnie -5.fajie wygladalo bo szrona za oknem,wschodzace slonce i ksiezyc na horyzoncie:-):-):-)

U nas też z rana przymrozek był, chyba już tak będzie bo w końcu grudzień mamy:szok::szok::szok:

sniadanko juz zjedliśmy,dziś wstałam o 6.30 bo musiałam ugotować obiad,M dziś z Oliwką zostaje więc on to taki sierota ze jakoś nie potrafi jednoczesnie zająć się dzieckiem i zająć się obiadem.jakoś ja musiałam wszystko ogarniać przez te 2 lata :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
a u niego się nie da :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:

Mój też taka niezdara życiowa:-p:-p:-p
A co do przymrozku to mam teraz wymówkę żeby za okna się nie brać bo przecież za zimno:-p:-p:-p:-p

reklama
Witam,

dziecviaki dzisiaj lepiej spały, ale tylko odrobinkę :tak:

Nokia 3720 PL DWA KOLORY 24GW +1GB SLASK SKLEPY SS (837935475) - Aukcje internetowe Allegro
a proszę a niech sie cieszy i nie narzeka że złą żonę ma ;-);-);-);-)
chyba że tą
na pewno jakies cos z uszczelkami i super hiper wytrzymałą
(pracuje w piaskowcu i co miesiąc praktycznie telefon do wymiany) :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
SAMSUNG B2700 NOWE Gw. 24mc FVat 22% BEZ LOGO (835330952) - Aukcje internetowe Allegro
a co jak szalec to szalec ;-);-);-);-);-)

szalejesz :tak: Pierwszy mi się podoba :tak:

witam
ja tez dzis niewyspana

Jak ja ci zazdroszcze tego, ze ci mała tak śpi :sorry:

W senie masz już dekoracje świąteczne :tak::rofl2:

trzeba zmieniac pewnie.ja zmienila kolro wlosow:tak::tak::tak::tak::-)
blue velvet sie nazywa-na moich wlosach taka ciemna sliwka wyszla,w cienym siwetle wygladaja jak czarne

pranie juz sie kreci ,trzebaby jakas zupke wymyslic.moze z kapusta pekinska?:sorry:

Ja sobie kupiłam coś w odcieniu czrwieni, zobaczymy co z tego bedzie. :eek::rofl2:

Do góry