anka26_x_07
Mama Laury :)
Malinka koniecznie zmierz
Pierwsze butki jakie Laura miala to byly z numerem 17 a miala wtedy 8mc
Ja wcinam ciasto i popijam kawke
Po zupce mozna sobie pozwolic

Ja wcinam ciasto i popijam kawke

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ach, kobieto, gdybys miała przepraszac za każda pomoc miałabyś o 500postów więcejW takim razie w poniedziałek wysyłka na Szczecin.
ups...właśnie się złapałam na tym,że znów pomogłam...
Sorki dziewczyny mogłam na priv..![]()
Dobra ,ja na razie odpadam idę za mojego syna sie wziać ,znowu ma sie koLedĘ uczyć ,tym razem :gdy się Chrystus rodzi"normalnie rozwijam se wokalnie przy nim![]()
Skoro kapcie 19.5 dobre to 21 też powinny być dobrejak tak piszecie to jak banderas wstanie to mu zmierzę stopę raz jeszcze ale kapciuszki ma numer 19.5![]()
Ja pisałam wyraźnie,że długość buta a nie wkładki.Moja helenka jest z lutego, pierwsze buty kupiliśmy jej zimówki, w rozmiarze 21, wtedy miał mniej niz roczekAle napewno wkładka nie miała 15 cm
Ech znów smutna wiadomość.
Niedawno moja znajoma z Listy miłośników goldena pożegnała męża.Zmarł mając 45 lat.
W dziwnych okolicznościach.
Nikt prawie nic nie wiedział co się stało.
Teraz dostałam linka do artykułu.
I wszystko jasne.
Samobójca w lesie :: artykuł z portalu Życie Pabianic z kategorii Miasto - nasze sprawy
Co to nasze życie warte.???
Zostawił Kasię z Daszką bez niczego.
Konta zablokowane,część rzeczy zajął już komornik
Wszystkie pieniądze,które wpływają automatycznie odbierają wierzyciele.
Ruszyły aukcje na allegro.
To powinny być dobreProstuję długość stopy Bandersa zmierzona przez tatusia to 12.5 cm powiedział prawie 13 cm:-)
a ja się na tej numeracji dla maluszków już nie znam ale znać się niebawem będe![]()
no kochana, to i tobie koncza sie wygodne czasyhej kolezanka wlasnie niedawno poszla Fajnie jest sie tak spotkac z inna mamuska
Musze pochwalic Oliwke ale przed ta kolezanka Oliwka stala w sypialni i trzymala sie wersalki Ja sie z nia bawilam Wyszlamz drugiego pokoju i ja ja gonilam Oliwka nie wiedziala w pierwszym momencie co zrobic i sie puscila I uciekala
Od tego momentu jak tylko stoi przy tym lozku to sie puszcza i idzie sama Oczywiscie trzeba ja asekurowac bo jak zrobi kilka kroczkow to upada Juz uderzyla glowka o drzwi od lazienki ale nic sie nie stalo I wogole od tego momentu puszczenia sie Oliwka coraz wiecej chce chodzic na nogach Ale jeszcze pewnie chwilke aby ona chodzila sama Czyli abysmy nie musieli jej asekurowac ALE SIE CIESZE MOWIE WAM MASAKRA
Zaraz obiadek i troche podzwonie Ale dzis mnie brzuch boli i nie bede sie wysilala z tymi telefonami![]()
Przykre, co oni teraz zrobia...Ech znów smutna wiadomość.
Niedawno moja znajoma z Listy miłośników goldena pożegnała męża.Zmarł mając 45 lat.
W dziwnych okolicznościach.
Nikt prawie nic nie wiedział co się stało.
Teraz dostałam linka do artykułu.
I wszystko jasne.
Samobójca w lesie :: artykuł z portalu Życie Pabianic z kategorii Miasto - nasze sprawy
Co to nasze życie warte.???
Zostawił Kasię z Daszką bez niczego.
Konta zablokowane,część rzeczy zajął już komornik
Wszystkie pieniądze,które wpływają automatycznie odbierają wierzyciele.
Ruszyły aukcje na allegro.