madziulanatasza
Fanka BB :)
Dobra ,ja na razie odpadam idę za mojego syna sie wziać ,znowu ma sie koLedĘ uczyć ,tym razem :gdy się Chrystus rodzi"normalnie rozwijam se wokalnie przy nim

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W takim razie w poniedziałek wysyłka na Szczecin.
ups...właśnie się złapałam na tym,że znów pomogłam...
Sorki dziewczyny mogłam na priv..![]()
As bo w dupe dostaniesz już ci tow rowie tłumaczyłamW takim razie w poniedziałek wysyłka na Szczecin.
madziula moja julka do dziś śpiewa chała na wysokości i wcale jej nie poprawiam bo to słodkieDobra ,ja na razie odpadam idę za mojego syna sie wziać ,znowu ma sie koLedĘ uczyć ,tym razem :gdy się Chrystus rodzi"normalnie rozwijam se wokalnie przy nim![]()
Malina turbodymomen przy tobie wysiada normalnie,choć pamiętaj -on nic nie musi!
A ja sie pochwale ,zee sama wymieniłam butlę z gazemo taka jestem zdolna
![]()
MADZIULA no gratki
LUNKA ja też bym nie wiedziała w którą stronę nawet kręcić
no sosik z żołądków gotowy zaraz nastawię ryż i będzie obiadzio
łazienka błyszczy
Antonio zrobił samodzielnie 2 krokijeszcze ze 2-3 tygodnie i pewnie zacznie sam chodzić
a wtedy to już wszędzie będzie go pełno
o i buty mu trzeba będzie kupić
ale czytałam kiedyś że najgorzej jako pierwsze buty kupić buty zimowe i tu rozkmina to jakie mu kupić najlepiej pierwsze buty?????
a tak na serio nie wiem ,patrz tylko żeby wyskie nad kostke było i ze sztywnym zapietkiem ,a będzie git,oj,nie posiedzisz niedługo jak ci antonio zacznie lumfrować po mieszkaniu![]()
W takim razie w poniedziałek wysyłka na Szczecin.
witam sie i ja
posty nadrobione ale cytatow brak
Tak wiec z tego co pamietam
Akcja dla MH : wysylam mega kopniaka z pozytywna energia
Medeuska Ty chcesz jak kosciotrup wygladac
Malinka szkoda ze Cie nie widzialam w akcji ale masz nauczke i teraz juz bedziesz pamietala o burakach
AS 21 to chyba nie ma takiej duzej wkladki ja mam z Bartka buty 24 i to jest 15,5cm.Laura ma dlugosc stopy 14,5cm i but 24
Luna , Makunga ale sie usmialam
Dorota pytalam o numery bo czesto ktos dzwoni do mojej mamy a ta sie wkur... i zastanawia skad oni maja jej numer
reszte za pominiecie przepraszam
Sniadanko i po sniadanku ani widu ani slychuPosprzatne i wlasnie koncze zupke Laura jakbym wykrakala wczoraj
pila duzo a dzis prosze lejacy katar z nosa i kaszel sie pojawil
Robie juz syrop z cebuli dzieki Agnieszce:-)nie znam tegoale juz sie robi Najwazniejsze ze pomaga
Chcialam Laure polozyc spac ale niestety nie chce i woli bajki ogladac.Pewnie za godzinke sama padnie bo wstala o 8![]()
witam sie i ja
posty nadrobione ale cytatow brak
Tak wiec z tego co pamietam
Akcja dla MH : wysylam mega kopniaka z pozytywna energia
Medeuska Ty chcesz jak kosciotrup wygladac
Malinka szkoda ze Cie nie widzialam w akcji ale masz nauczke i teraz juz bedziesz pamietala o burakach
AS 21 to chyba nie ma takiej duzej wkladki ja mam z Bartka buty 24 i to jest 15,5cm.Laura ma dlugosc stopy 14,5cm i but 24
Luna , Makunga ale sie usmialam
Dorota pytalam o numery bo czesto ktos dzwoni do mojej mamy a ta sie wkur... i zastanawia skad oni maja jej numer
reszte za pominiecie przepraszam
Sniadanko i po sniadanku ani widu ani slychuPosprzatne i wlasnie koncze zupke Laura jakbym wykrakala wczoraj
pila duzo a dzis prosze lejacy katar z nosa i kaszel sie pojawil
Robie juz syrop z cebuli dzieki Agnieszce:-)nie znam tegoale juz sie robi Najwazniejsze ze pomaga
Chcialam Laure polozyc spac ale niestety nie chce i woli bajki ogladac.Pewnie za godzinke sama padnie bo wstala o 8![]()
Dziewczyny to jak to możliwe ,że roczne dziecko ma taką nogę jak Wasze panny tyle starsze od Antonia?Chyab doszedł ten kopniak i cała reszta miłych słówek też, Macie dziewczyny mocMusimy jakiś sabat czarownic użadzić
A co do butów masz rację moja Helenka ma 15 cmrozmiar 24
![]()