reklama
anaconda27
styczniówka2006
madziula nic straconego jak nie namoczysz fasolki a chcesz żeby się nie gotowała ół dnia to namocz ją teraz na godzinkę a potem do gotowania dodaj pół łyżeczki sody oczyszczonej będzie mięciutka i szybko się ugotuje![]()
Nawet nie wiedziałam że jest taki sposób

anka26_x_07
Mama Laury :)
ellooo
wpadlam na chwilunie
Laura noc na szczescie przespala cala ale strasznie kaszlala Nad ranem otworzylam okno bo w sypialni suche powietrze od kaloryfera.Musialam wczoraj go wlaczyc bo Lali strasznie kaszlala i kichala.Wsumie wstalysmy o 9:30
Zjadlysmy sniadanko Laure wysmarowalam Pulmexem dalam jej syropu i jest ok.
POczytalam ale z cytatami wyjade pozniej
Laura ma w rece nozyczki wiec ide ja nadzorowac
wpadlam na chwilunie
Laura noc na szczescie przespala cala ale strasznie kaszlala Nad ranem otworzylam okno bo w sypialni suche powietrze od kaloryfera.Musialam wczoraj go wlaczyc bo Lali strasznie kaszlala i kichala.Wsumie wstalysmy o 9:30
Zjadlysmy sniadanko Laure wysmarowalam Pulmexem dalam jej syropu i jest ok.
POczytalam ale z cytatami wyjade pozniej

Laura ma w rece nozyczki wiec ide ja nadzorowac
Mama Helenki
i Aniki :D
wszystkiego najlepszego w dniu imienin dla Ksawerego madziulki niech mu się spełnią wszystkie sny i marzenia i te prośby z listów do mikołaja
malinka z familią
![]()
Dołączam się do życzeń

Spadam cośik ogarnąć chałupke

anaconda27
styczniówka2006
Ja też dołączam się do życzeń dla Ksawerego

I też spadam pranie rozwiesić bo właśnie pralka skończyła prać

I też spadam pranie rozwiesić bo właśnie pralka skończyła prać

Natalineczka555
kocham kochać :)
kurcze oby ci sie nie pochorowałaAd widzę, że Ty tak szłaś spaćjak ai jak, tylko , że już dawno wstałam, bo przed 6. Lipa.
Mała wczoraj obudziła się z popołudniowej drzemki rozpalona, marudna i osowiała. Maiała tylko 37.4 więc podałam wit c, wapno i rutinaceę. Nocka do bani, a to było jej za gorąco i się rozkopywała, a to za chłodno i tzra było ja przykrywać, to tego cały czas boli ją skóra ( takie odnosze wrażenie, bo na każdy dotyk płacze AŁA ), no i picie i mleko, bo przed snem się nie najadła, no i nie pospałam. Mama maiłą przyjechać raniutko, ale będzie u lekarza dopiero o 8, więc u mnie pewnie po 10.
Tak w ogóle to się witam, mam cytaty, zaraz z nimi wracam

zdrówka życzę

o i dobre wytlumaczenie, ja tez niestety nie mam jak okien umycMój też taka niezdara życiowa
A co do przymrozku to mam teraz wymówkę żeby za okna się nie brać bo przecież za zimno![]()

o nie wiedzialam ze taki sposob jestmadziula nic straconego jak nie namoczysz fasolki a chcesz żeby się nie gotowała ół dnia to namocz ją teraz na godzinkę a potem do gotowania dodaj pół łyżeczki sody oczyszczonej będzie mięciutka i szybko się ugotuje![]()

dołączam się dożyczonek ;-);-);-);-)wszystkiego najlepszego w dniu imienin dla Ksawerego madziulki niech mu się spełnią wszystkie sny i marzenia i te prośby z listów do mikołaja
malinka z familią
![]()

a u nas mrożno i zimowo tak jakoś ;-);-);-);-)
amarylisek trzeciego pąka puścił, ale boje sie że go przemrożiłam bo wczoraj stał na oknie a okno było otwarte

Natalineczka555
kocham kochać :)
anacondziu zdublowałam twojego posta 

tak jakoś mi sie powiedziało sorki

tak jakoś mi sie powiedziało sorki

anaconda27
styczniówka2006
anacondziu zdublowałam twojego posta
tak jakoś mi sie powiedziało sorki![]()
Ja nic nie widzę

medeuska
październikowa mama'09
sto lat!!!!wszystkiego najlepszego w dniu imienin dla Ksawerego madziulki niech mu się spełnią wszystkie sny i marzenia i te prośby z listów do mikołaja
malinka z familią
![]()
As mial zajecia i w przychodni i w szkole do teraz chodzi do psychologa, al zero efetów, jak znade wiecej casu to Ci napisze co i jak
musze sie pochwalic ze przez 9 dni ćwiczen, ograniczania się w jedzeniu i braku słodyczy schudłam 3kg
3 cm w talii
4 cm w biodrach
2 cm w udzie

reklama
anaconda27
styczniówka2006
musze sie pochwalic ze przez 9 dni ćwiczen, ograniczania się w jedzeniu i braku słodyczy schudłam 3kg
3 cm w talii
4 cm w biodrach
2 cm w udzie
No to gratulacje, ale u ciebie jest o tyle lepiej że jak karmisz to dziecko zabierze ci zbędne kg

Podziel się: