reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

wszystkiego najlepszego w dniu imienin dla Ksawerego madziulki niech mu się spełnią wszystkie sny i marzenia i te prośby z listów do mikołaja:happy:
malinka z familią
Disney-Mickey-Mouse-5854.jpg

reklama
ellooo

wpadlam na chwilunie
Laura noc na szczescie przespala cala ale strasznie kaszlala Nad ranem otworzylam okno bo w sypialni suche powietrze od kaloryfera.Musialam wczoraj go wlaczyc bo Lali strasznie kaszlala i kichala.Wsumie wstalysmy o 9:30
Zjadlysmy sniadanko Laure wysmarowalam Pulmexem dalam jej syropu i jest ok.
POczytalam ale z cytatami wyjade pozniej:sorry:

Laura ma w rece nozyczki wiec ide ja nadzorowac

Ad widzę, że Ty tak szłaś spaćjak ai jak, tylko , że już dawno wstałam, bo przed 6. Lipa.
Mała wczoraj obudziła się z popołudniowej drzemki rozpalona, marudna i osowiała. Maiała tylko 37.4 więc podałam wit c, wapno i rutinaceę. Nocka do bani, a to było jej za gorąco i się rozkopywała, a to za chłodno i tzra było ja przykrywać, to tego cały czas boli ją skóra ( takie odnosze wrażenie, bo na każdy dotyk płacze AŁA ), no i picie i mleko, bo przed snem się nie najadła, no i nie pospałam. Mama maiłą przyjechać raniutko, ale będzie u lekarza dopiero o 8, więc u mnie pewnie po 10.

Tak w ogóle to się witam, mam cytaty, zaraz z nimi wracam
kurcze oby ci sie nie pochorowała :no::no::no::no::no:
zdrówka życzę :tak::tak::tak::tak:
Mój też taka niezdara życiowa:-p:-p:-p
A co do przymrozku to mam teraz wymówkę żeby za okna się nie brać bo przecież za zimno:-p:-p:-p:-p
o i dobre wytlumaczenie, ja tez niestety nie mam jak okien umyc :no::no:;-);-);-);-);-)
madziula nic straconego jak nie namoczysz fasolki a chcesz żeby się nie gotowała ół dnia to namocz ją teraz na godzinkę a potem do gotowania dodaj pół łyżeczki sody oczyszczonej będzie mięciutka i szybko się ugotuje:tak:
o nie wiedzialam ze taki sposob jest :eek::eek::eek::eek:

wszystkiego najlepszego w dniu imienin dla Ksawerego madziulki niech mu się spełnią wszystkie sny i marzenia i te prośby z listów do mikołaja:happy:
malinka z familią
dołączam się dożyczonek ;-);-);-);-)
gallery6307prezent330.jpeg

a u nas mrożno i zimowo tak jakoś ;-);-);-);-)
amarylisek trzeciego pąka puścił, ale boje sie że go przemrożiłam bo wczoraj stał na oknie a okno było otwarte :no::no::no::no::no::no: ma jeszcze małego pączka ale coś nie chce zakwitnąć :sorry::sorry::sorry::sorry:

malinka z familią
sto lat!!!!

As mial zajecia i w przychodni i w szkole do teraz chodzi do psychologa, al zero efetów, jak znade wiecej casu to Ci napisze co i jak

musze sie pochwalic ze przez 9 dni ćwiczen, ograniczania się w jedzeniu i braku słodyczy schudłam 3kg
3 cm w talii
4 cm w biodrach
2 cm w udzie:rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
Do góry