anaconda27
styczniówka2006
A ja jeśli chodzi o kolorek włosów to ostatnio czekoladowy robiłam i bardzo mi się podoba

Idę głowę myć bo już godz.9 a ja siedzę tylko przed kompem

Idę głowę myć bo już godz.9 a ja siedzę tylko przed kompem

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja jeśli chodzi o kolorek włosów to ostatnio czekoladowy robiłam i bardzo mi się podoba
Idę głowę myć bo już godz.9 a ja siedzę tylko przed kompem![]()
Lunka zdrowka
WIKTORIA jasne ze pamietamyJAK tam Twoje prace domowe?Dalej szyjesz?
U was to juz zimno jak na -
U mnie +2 a i tak zimno strasznie Ja to taki zmarzluch jestem Choc zime bardzo lubie
Agnes mielj pracy
Jeny ja jeszcze w szlafroku Oliwka pojadla kanapke z powidlami
Jak ja karmilam to tez sobie zjadlam taka kanapke bo mi Oliwka smaku narobila
Ide sie ogarnac i posprzatac Obiad mam i dla Oliwki i dla nas od wczorajwiec luzik
Kasia przed wszystkim musiała w ciągu kilku dni rozdać psy ,bo oni mieli hodowlę Golden Retrieverów i cavalierów.Najlepsza hodowla tych psów w Polsce pod wzgledem układania do polowań i tresury .
Psy warte po kilka tys.oddawała za darmo wśród znajomych ,by tylko miały dobre domy, to było najważniejsze.Drugi etap to przeprowadzka "Z Maciachowego pola " czyli z domku na wsi -do bloków do Pabianic chyba .
Co z ich domkiem na wsi będzie to pojęcia nie mam
Kasia wzięła ze sobą do bloków 3 psy na dożywocie Tostera,Kiwi i Tulkę chyba ,którym lista LMG zapewniła już przez najbliższe miesiące worki z karmą.
Co miesiąc inny rejon Polski robi zbiórkę na karmę.
Ok 500 zł miesięcznie potrzeba na Acanę dla 3 psów
Dla Kasi tylko te psy zostały,to dla nich teraz żyje i dzięki nim jakoś jeszcze funkcjonują.Psychotropy też niestety poszły w ruch.
Oj dużo by pisać.
Luna u nas na LMG jest 340 osób.
Z czego połowa pisze na liście regularnie.
Zrobiliśmy zbiórkę,wystawiliśmy różne aukcje,Kasia też wystawiła pamiątki po Jacku głównie książki i aparaty fotograficzne,bo miał ich całą kolekcje.
I tak jakoś parę tys,na początek się zebrało.
Teraz trzeba im właśnie wędkę zamiast ryby czyli Kasia i Daszka muszą iść do pracy.Daszka ma dwadzieścia kilka lat właśnie niedawno zaczęła studia,na które oczywiście nie ma pieniędzy.
To tak w skrócie.
A tacy byli szczęśliwi.
maciachowepole.pl
trzeba wejść na trochę prywaty o nas.
super wieści.
Gratulacje
nie smutaj się jak nie ta praca to innaWitam znowu bez humoru i na maxawq.Nic dziwnego że bo pracy mi się z niechęcią szło,od stycznia daję sobie luz
.
Nie mam sił na pisanie.
wiki a ktoś ty?????Czesc wszystkim pamiętacie mnie jeszcze
no i super że wszystko się dobrze skończyłoWitam! Przepraszam ale wpadam zameldować tylko że z Mama lepiej,a Bratu powiedzieli rano że na 100% ma cukrzyce a wieczorem zrobili krzywa curowa i powiedzieli ze tp nie cukrzyca. W każdym razie jest dobrze z czego sie ciesze. Poza tym byłam z Zuza na ostatnim szczepieniu.
bo wróżka to jawitam
ja tez dzis niewyspana
mala sie obudzila kolo 2 z placzem i wyla do 3.30 z malymi przerwami ;[[[[[
nie wiedzialam o cojej chodzi tylko mamo i mamo.w koncu powiedziala ze chce siusiu,wiec ja p wysadzil i poszla grzecznie spac.tylko jeszcze upomniala sie o mleko ;/
chyba jej 5 wychodza albo miala zly sen.a moze siusiu jej sie chcialo i dlatego sie obudzila a zaomniala jak sie mowi...a co ja niby wrozka jestem?czarownica owszem ae nie wrozka...
Paulina juz w szkole,mala spi.
madziula nic straconego jak nie namoczysz fasolki a chcesz żeby się nie gotowała ół dnia to namocz ją teraz na godzinkę a potem do gotowania dodaj pół łyżeczki sody oczyszczonej będzie mięciutka i szybko się ugotujeWitam sie z rana
Malina prawdziwa jaskinia bakcyli u ciebie ,zdrowiejcie w końcu
Mamita dobrze że z mamą lepiej ,a brat nie ma cukrzycy to co mu jest??
Agnes ty wstajesz kobieto po 6 rano ,zeby obiad ugotowaća m w domu siedzi!!!jesteś za dobra ,jakby musiał to by sie nauczył,a tak jest jak turbodymomen-nie musi
Agunia ,pakuj sie pakuj,cieszę sie że spełni sie twoje marzenie o własnym kącie na świecie
Dorota rozkrecasz sie z tym dzwonieniem
Straszna tragedia dotknęła twoich znajomych As(*)
A ja zapomniałam sobie fasolki wczoraj namoczyć i zaraz mnie trafi ,bo nie wiem co na obiad ,jakiejś zupiny uwarze![]()
No co ty naprawdę ?to lecę namaczać teraz Malina jak będzie twarda to wiem gdzie cie szukaćmadziula nic straconego jak nie namoczysz fasolki a chcesz żeby się nie gotowała ół dnia to namocz ją teraz na godzinkę a potem do gotowania dodaj pół łyżeczki sody oczyszczonej będzie mięciutka i szybko się ugotuje![]()