reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

sto lat!!!!

As mial zajecia i w przychodni i w szkole do teraz chodzi do psychologa, al zero efetów, jak znade wiecej casu to Ci napisze co i jak

musze sie pochwalic ze przez 9 dni ćwiczen, ograniczania się w jedzeniu i braku słodyczy schudłam 3kg
3 cm w talii
4 cm w biodrach
2 cm w udzie:rofl2::rofl2::rofl2:

no to gratulacje, chudniesz w oczach, możnaby powiedziać :tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D

reklama
helo helo turn you radio on:-):-):-):-)
witam moje panie wieczorowo.dzieciaczki moje juz kawalek jak spia,mala w przerwie na wspolnej juz pslaa duza po.stary jeszcze w lazence.zaliczylam dzis kominek u bratowej,pogadalysmy,brzusio juz ladnie widac:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::-)przelom 5 i 6miesiaca:-)
wzielam pare filmow.mam jowego housa;))))))))) i nowa czesc oszukac przeznaczenie.ciekawe jaka bedzie.

to ide poczytac i mam nadzijej ze jak tuw roce to jeszcze ktoras bedzie:-p:-p:-p:-p:-p:-D
no to juz piekny brzuszek ma pamietam swoj jak bylam w 24tc sliczny byl kurcze teskni mi sie za brzuniem ale co tam trzeba zaczekac jeszcze pol roku:-D Fajnie ze mozesz tak sobie popatrzec i jeszcze dotknac:happy:
Oliwka usnęła dziś o 21.30 więc nie tak tragicznie :tak::tak::tak:

obejrzałam sobie barwy szczęścia i Housa :tak::tak::tak::tak:

Niedługo M wróci z pracy.

jeszcze trochę posiedzę a potem do wyrka :tak::tak::tak::tak:

właśnie spałaszowałam jeżyki :-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

As bardzo mi przykro ,tragedia dla tej rodziny :tak::tak::tak::tak:

miałam cos napisac ale zapomniałam co :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:
uwielbiam jezyki bakaliowie pychotka:-p
a mojej Paulinie sie przypomnailoz e dostala w tamtym roku od mikolaja taka mate do tanczenia i dluzgo z niej nie korzystala.tak wiec dzis ja wyciagnela i cos tam probowala

sklaeroza nie boli-
Natali zazdroszcze Ci tego csniegu i mrozku:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:wole snieg niz taka szarowe paskudna
fajne sa te maty kiedys sama myslalam zeby kupic dla siebie:sorry:
ja właśnie czekam na zakończenie aukcji na allegro,licytuje nowe rajtuski frote z woli,na razie jest tylko moja kwota 8zł a do końca licytacji 14min.mam nadzieję ze wygram i nikt nie zalicytuje bo by mi sie taniutko udało kupić.

u mnie w sklepie koło mnie takie rajstopy frote kosztuja 23zł :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: normalnie zdebiaąłm jak usłyszałam tą cenę więc bardzoz alezymi aby wygrac tą aukcję,kurczę 8zł a 23Ł:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
uwielbiam rajstopy z Woli sa extra gatunkowo i rozmiar taki jak pisze na opakowaniu.Osttanio kupilam 2 pary na 98 i sie okazaly za male spadaja Laurze z dupki:wściekła/y::crazy:
Czesc wszystkim pamiętacie mnie jeszcze
milo Cie zobaczyc.Obijasz sie troche z BB Ty paskudo jedna, prosze sie poprawic:rofl2:
Witam! Przepraszam ale wpadam zameldować tylko że z Mama lepiej,a Bratu powiedzieli rano że na 100% ma cukrzyce a wieczorem zrobili krzywa curowa i powiedzieli ze tp nie cukrzyca. W każdym razie jest dobrze z czego sie ciesze. Poza tym byłam z Zuza na ostatnim szczepieniu.
super wiesci, jak nie masz czasu to tylko melduj:)
Problemy w pracy :-(ale na otwartym nie nadają się do opisania:no:.
Z prasowania zostało mi 3 pary spodni i 2 bluzki ale nie dałam już rady ustać.M poległ z chłopakami a ja z tego wszystkiego spać nie mogę:no::-( i na 8:30 :wściekła/y::wściekła/y:a nie na 9-tą i jakby się dało to nawet wcześniej.Bo ja co prezes CLA:crazy:,że ustalam godziny odjazdów autobusów:sorry2::wściekła/y::wściekła/y:- nasz samochód na warsztacie:tak::-p.
Wiki,widzę odmianę w suwaczkach.
wspolczuje Ci i trzymam kciuki za szybkie rozwiazanie klopotow;-)
Nokia 3720 PL DWA KOLORY 24GW +1GB SLASK SKLEPY SS (837935475) - Aukcje internetowe Allegro
a proszę a niech sie cieszy i nie narzeka że złą żonę ma ;-);-);-);-)
chyba że tą
na pewno jakies cos z uszczelkami i super hiper wytrzymałą
(pracuje w piaskowcu i co miesiąc praktycznie telefon do wymiany) :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
SAMSUNG B2700 NOWE Gw. 24mc FVat 22% BEZ LOGO (835330952) - Aukcje internetowe Allegro
a co jak szalec to szalec ;-);-);-);-);-)
nokia!!
Mój też taka niezdara życiowa:-p:-p:-p
A co do przymrozku to mam teraz wymówkę żeby za okna się nie brać bo przecież za zimno:-p:-p:-p:-p
ja tez mam taka wymowke:sorry:
A ja na dzisiaj kopytka sobie wymyśliłam:tak::tak::tak:
Ja też straszny zmarzluch jestem:tak::tak::tak:
to tak jak ja:) zmarzluch ze mnie taki ze szok:rofl2:
[*]

nie smutaj się jak nie ta praca to inna:tak:

wiki a ktoś ty?????:-D:-D:-D:-D
no wreszcie śliczne suwaczki i zdjęcie:tak:

no i super że wszystko się dobrze skończyło :tak:

bo wróżka to ja:rofl2:
Witam lasencje:happy:
antek dołączył do chorych dzieci:-(
zamówiłam im dziś wizytę domową bo ja z 3 chorych dzieci z gorączką szła nie będe:no:pani w rejestracji oczywiście mówiła nie bo.....ale pani doktor była i powiedziała że będzie koło 15 -15.30:tak: antek ma 37.9 i kaszle dałam mu lipomal czopka na gorączke mu nie daję bo jeszcze nie jest to taka gorączka:tak:
nocka ok tzn banderas spał od 21 do 7.20 z jedną pobudką o 23.20 na łyka wody za to adam z julką chodzili jak ćmy do kuchni po picie a mieli sok i kubki u siebie w pokoju:wściekła/y:pietruszka w pracy a też go coś rozkłada wczoraj miał 37.6 i coś go mięśnie bolały:-:)-( może wczorajszy sex go uzdroił:-p
tylko ja się trzymam jeszcze w tym iedlisku bakteri:tak:ale ja coziennie 2-3 ząbki czosnku zjadm:tak:
ide zaraz robić syrop z cebuli :tak:
Kochana zdrowka dla Was biedny Antoszek, fajnie ze macie wizyte w domu a babka z recepcji to chyba dzieci nie ma.A sex faktycznie uzdrawia:wściekła/y :tak: Mojego nie ma to i grzac mnie nie ma kto heheh ale dzis sie to zmieni:rofl2:;-)
wszystkiego najlepszego w dniu imienin dla Ksawerego madziulki niech mu się spełnią wszystkie sny i marzenia i te prośby z listów do mikołaja:happy:
malinka z familią
Disney-Mickey-Mouse-5854.jpg
i ja dloaczam sie do zyczonek:tak::-)
sto lat!!!!

As mial zajecia i w przychodni i w szkole do teraz chodzi do psychologa, al zero efetów, jak znade wiecej casu to Ci napisze co i jak

musze sie pochwalic ze przez 9 dni ćwiczen, ograniczania się w jedzeniu i braku słodyczy schudłam 3kg
3 cm w talii
4 cm w biodrach

no to gratuluje, tylko nie rob z siebie kosciotrupa:sorry:
Podaj te swoje wymiary ile to juz masz bo moze Ci juz wystarczy:-D;-)

sto lat!!!!

3 cm w talii
4 cm w biodrach
no to gratulacje szybko ci idzie:tak::tak::tak:
Bandras zasnął ja miałam zabrać się za porządki skonczyłam na tym że zebrałam suche pranie nastawiłam nowe i co myk do kompa:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
ale zaraz mykam prasować:tak:

Ja też dołączam się do życzeń dla Ksawerego:tak::tak::tak:
I też spadam pranie rozwiesić bo właśnie pralka skończyła prać:tak::tak::tak:
HM...On ma na imie Ksawier,ale obchodzi dziś :tak:ale oczywiście wszystkim dizekuje
sto lat!!!!

3 cm w talii
4 cm w biodrach

Gratulacje Medeuska ,pięknie:tak:
A u mnie zupa sie pyrtoli ,b ędzie ogórkowa ,łazienkę posprzątałam,jeszczę pranie powesić ,ułożyć suche posprzątać kuchnie i kotrytarz ,coś mi dziś dzionek za szybko ucieka:szok:

Oliwka spi Ja ide podlogi posprzatac i ubrac sie juz do wyjscia Jak oli wstanie to zje zupke i lecimy do kolezanki Jak mi sie uda to jeszcze cos podzwonie

MALINAK no to zdrowka w tym domowym szpitalu ci zycze Ty tak nie szalej z tym seksem coby choroba i na ciebie nie przeszla:-D:-D:-D
MEDEUSKA no to gratulacje Ale ty chuda jestes z tego co pisze Anka wiec nie szalej kobito :tak:
MALINKA ja tez nie slyszalam o tym sposobie z fasolka :no:

Dolanczam sie do zyczen dla KSAWEREGO

Ide bo non stop ktos puka do mnie I zaraz Oli wstanie przez tego mojego durnego psa I niczego nie zrobie

reklama
Malinka to nalog heheh ja mam to samo bawie sie z Laura w ZOO i to samo mowie zaczekaj mama zaraz wroci hihihi i myk na kompa:-D:-D
Obiad mam z wczoraj wiec luzik Chlop wieczorem bedzie w domku to cos wymysle a jak nie to zmowimy:-D:-D

Do góry