reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

AS to straszne I strasznie mi przykro :-(

Udalo mi sie kolezanke umowic na jedno spotkanie
Jak mi tak ludzie odmawiaja to mam dosc dzwonienia Ale jak ktos sie zgodzi to zaraz sie ciesze i moge dalej dzwonic hihihih

reklama
no kochana, to i tobie koncza sie wygodne czasy:-D:-D:-D.Dratki

Przykre, co oni teraz zrobia...
Kasia przed wszystkim musiała w ciągu kilku dni rozdać psy ,bo oni mieli hodowlę Golden Retrieverów i cavalierów.Najlepsza hodowla tych psów w Polsce pod wzgledem układania do polowań i tresury .
Psy warte po kilka tys.oddawała za darmo wśród znajomych ,by tylko miały dobre domy, to było najważniejsze.Drugi etap to przeprowadzka "Z Maciachowego pola " czyli z domku na wsi -do bloków do Pabianic chyba .
Co z ich domkiem na wsi będzie to pojęcia nie mam :no:
Kasia wzięła ze sobą do bloków 3 psy na dożywocie Tostera,Kiwi i Tulkę chyba ,którym lista LMG zapewniła już przez najbliższe miesiące worki z karmą.
Co miesiąc inny rejon Polski robi zbiórkę na karmę.
Ok 500 zł miesięcznie potrzeba na Acanę dla 3 psów :szok::szok::szok:
Dla Kasi tylko te psy zostały,to dla nich teraz żyje i dzięki nim jakoś jeszcze funkcjonują.Psychotropy też niestety poszły w ruch.
Oj dużo by pisać.
Luna u nas na LMG jest 340 osób.
Z czego połowa pisze na liście regularnie.
Zrobiliśmy zbiórkę,wystawiliśmy różne aukcje,Kasia też wystawiła pamiątki po Jacku głównie książki i aparaty fotograficzne,bo miał ich całą kolekcje :sorry::sorry:.
I tak jakoś parę tys,na początek się zebrało.
Teraz trzeba im właśnie wędkę zamiast ryby czyli Kasia i Daszka muszą iść do pracy.Daszka ma dwadzieścia kilka lat właśnie niedawno zaczęła studia,na które oczywiście nie ma pieniędzy.:no:
To tak w skrócie.
A tacy byli szczęśliwi.
maciachowepole.pl
trzeba wejść na trochę prywaty o nas.

AS to straszne I strasznie mi przykro :-(

Udalo mi sie kolezanke umowic na jedno spotkanie
Jak mi tak ludzie odmawiaja to mam dosc dzwonienia Ale jak ktos sie zgodzi to zaraz sie ciesze i moge dalej dzwonic hihihih
super wieści.
Gratulacje

Ostatnia edycja:
AS przykre wiadomosci, szkoda dziewczyny mloda a juz taki szok:-(Wspolczuje

Dorota gratulacje dla Oliwki i nie ma jej co asekurowac sama musi nauczyc sie upadac z godzinki na godzinke bedzie coraz lepiej:tak:

Malinka kazda firma ma inna numeracje wiec nie ma sie co jej uczyc :-D:-DZawsze p[atrz na dlugosc wkladki i po klopocie;-)

A ja sie zmylam bo mialam telefon.Dzwonila kumpela zebym przyszla do niej na noc.Ale ja z chora Laura nigdzie sie nie wybieram.Potem zadzwonilam do bratanka od Bodzia bo ma urodzinki.I wkoncu obiecalam Laurze ze bedziemy malowaly farbami .Tak wiec piekne rysunki wykonala na koncu mame pomalowala na kotka:) Umylam dziecko, dalam, kolacje, dawke lekarstw i na koniec pizamka i mycie zabkow.Obecnie coreczka spi a mam buszuje w necie:-D

MARTA a to co sie stalo ze nie masz humorku i zla jestes?
ANKA niestety musze ja jeszcze asekurowac Bo Oli jest taka ze ona juz by wczesniej umiala chodzic Tylko to jest taki bojaczek i bala sie puscic I wiem ze jak zaryje kilka razy Zwlaszcza teraz jak odwazyla sie puszczac i isc to jak walnie kilka razy to zas sie zniecheci Znam moje dziecko Ale wiem ze za kilka dni juz nie bede jej asekurowac Bo nie uchowam jej od upadkow itp

Udalo mi sie umowic na 2 spotkanie Czyli dzis tez 2 spotkania mam umowione :tak:
Lece na barwy szczescia

Dorota kazda matka zna swoje dziecko i wie najlepiej co dla niego dobre:tak:Gratuluje 2 telefonow na koncie;-)

Marta pisz co sie dzieje!

A ja sama nie wiem czego szukam w necie:-p:-p to tu to tam i na bb zagladam co jakis czas ale tu pustka:eek:

ANKA masz racje My mamy znamy swoje dzieciaki :tak:
Dzieki za gratki telefonow Dzis jakos weny do dzwonienia nie mialam Moze jutro bedzie lepiej :tak:

Wlasnie sama nie wiem co tu takie pustki :-:)no:

Przesyłam trochę słoneczka w ten pochmurny dzień:-):-)

sielanka :tak::tak::tak::tak::tak:
a u nas śnieg:tak::tak::tak::tak:

Hej Laseczki ;-) Ponoć ciut obfitsze biodra dobrze się kojarzą Panom :tak: bo podobno kobiety o takich kształtach to najlepsze kandydatki na żonę i do rodzenia dzieci;-) :-D I wcale się nie śmieję hhehee też taka byłam kiedyś :tak::tak::tak:
a ja bym chciala troszke wieksze bioderka :tak::tak::tak:
Hej laski ,ja mam 176 wzrostu a waże:szok: a nie powiem:-D odchudzam sie:tak:
Anabuba ,ale sie kobieto rozpisałaś ,normalnie post za postem
Makunga wspólczuje przezyć i trzymam kciuki za zdrowie mamy:tak:
Dorotka ,będzie dobrze:tak:
Wiecie aki wczoraj numer odwaliłam:szok:
wjeżdżał mój m na podwórko ja stałam i mu bramę przytrzymywałam ,kiedy przejezdżał obok mnie zobaczyłam ,ze coś sie ciągnie z tyłu,nadepłam na to i sie urwało,jak samochód zatrzymał i chciał odpalic to nie szło,zdechł,po cvhwili sie skapnał ,ze cała prawa strona nie świeci (ten kabelco go urwałam to musiał byc jakiś przewód)ale sie nie przyznałam,K w pól godziny naprawił i podłaczył akumulator pod prostownik,a to będzie moja tajemnica ,po prost zapewniłam mu rozrywke .
\Dowody sie juz wyrabiają ,złożyliśmy wczoraj dokumenty!!:tak:
Spotkałam bardzo miłą panią w zusie,otóz w wakacje miałam załozoną działalność i musiałam płacić składke ,płaciłam w lipcu za lipiec i w sierpniu za sierpień ,a zusowski system zaksie gował mi lipiec za czerwiec(kiedy działalności nie miałam) a za sirpień za lipiec i przyszło mi wezwanie w listopadzxie do zapłaty skałdki:szok:To ,ze uważam ,ze syf mają to jedno ,bo jakim cudem wciagać komuś składjke na miesiac kiedy działalności NIE MA.
a dwa samemu to potem trzeba odkr ecioć .ale trafiłam na pania która mi wszystko przez telefon wyjaśniła ,wydrukowałam sobie formularz ,wypełniłam i wysłałam ,dostałam wczoraj odpowiedz,ze coś tam było zle ,ale ona wypełniła to za mnie i dostałam podbitą kopię,że złożone,proszę jak fajna urzędniczka:tak:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
przynajmniej mu sie nie nudziło :-D:-D:-D
Mi też się nie chce za okna brać a brudne jak diabli:tak::tak::tak::tak:
u mnie tez brudne i tyle samo chęci ;-);-);-)
No dobrze by było jakby ( najprawdopodobniej Synuś ;-)) został jeszcze do Nowego Roku w brzuszku. Leżeć nie musimy, ale musimy duuuuużo odpoczywać...:tak:

Dziewczynki, a co Was tak wszystkie na odchudzanie wzięło :eek::eek::eek::szok::szok::szok:

Ja przy wzroście 170 ważyłam 53 kg. i wszyscy mówili, że wyglądam jak szkieletor, żebym się wzięła za siebie i przytyła ...:tak: Tak więc posłuchałam hehehhehehe i teraz mam piękny brzusio przed sobą hihiiihhiihiihihihih:tak::-D:-D:-D
mi tez mowia ze strasznie schudłam ostatnio, moj mi mowi popatrz na siebie szkieletnico :tak::tak::tak::tak:
Jeju-ale ja mam u was braki :-(
Wybaczycie mi?
Jutro na 12 mam zamówione auto :-) No i jutro pierwsza noc w nowym mieszkaniu :-) Nawet nie wiecie jak się cieszę....Centralne ogrzewanie,ciepła woda cały czas,a nie jak bojler załączę...Kurcze,dla niektórych to zwykłe codzienne rzeczy,a ja się cieszę jak głupia :-D
W ogóle to wywalamy już Anulce dziecięce łóżeczko...Będzie spała na takim niskim tapczaniku ;-)
Mam tylko nadzieję że nie będzie żadnych wycieczek okołonocnych urządzać :-D
No i właściwie to trochę zła jestem...Bo sama będę tę przeprowadzkę robiła...Tzn.z ekipą-ma byc 4 facetów bo mąż mój w pracy będzie...Chciałam żeby cały weekend + piątkowe wolne było dla nas,więc wpadłam na szalony pomysł wyprowadzki jutro :-D
A nie mam nic spakowane,na dodatek mam okropnego lenia i mi się pakować nie chce...
eh
Aha,Anulka zdrowiutka,przeszły jej te problemy z katarkiem...zobaczymy...Powinno być już teraz dobrze :-)
Tym bardziej że zostawiamy tutaj zagrzybiałą meblościankę którą kupiliśmy w sierpniu za 600zł...Wściekła o to jestem no ale...
ale juz na s2oim bedzieta i w zdrowym mieszkanku i to dobrze :tak::tak::tak::tak::tak:
Witam cioteczki
Ja tylko na chwilke bo jestem wlasnie u siorki:tak::tak::tak::tak:
U nas ok:-)Mie wiem kiedy bede ,iala laptopa bo ten co mial mi go naprawic nie ma czsu:wściekła/y::no:i najwczesniej bede miala naprawionego w niedziele:no::wściekła/y:
Z braku internetu to ja caly czas sprzata:szok::-DMam juz pomyte okna,stale piore,prasuje ,sprzatam i gotuje hehe:-D:-D:-D:-D:-D
I juz nie mam co sobie wymyslac hehe
kochana my tu z tęsknoty usychamy, róbże ten necik i wracaj prędzikiem do nas :tak::tak::tak::tak:
Dowikluś a mi tak tęskno za tobą i szczypiorkami i ich wyczynami:tak::tak::tak::tak:
laski zapchałam sobie ze swojej głupoty kibelek :wściekła/y:rano wylałam resztkę zupy z wczoraj do w-c i nastawiłam pranie weszłam do łazienki sprzątać a tam mi fekalia górą wychodzą:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: idę przepychać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ot głupia malina nie wie że jak jest w garze big burak to się go do kosza wywala a nie do w-c:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ech...........
byłam w rowie swoje zdanie wyraziłam:tak:
DOWIKLUŚ WRACAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ooooo to ja tezx musze do kosza wywalac, zawsze to w wc szło :tak::tak::tak::tak::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
wychodzilam z zalozenia ze skoro nieraz twarda kupka sie rozpuszcza bez problemu to warzywko przegotowane tez powinno :tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D

W takim razie w poniedziałek wysyłka na Szczecin.
ups...:zawstydzona/y::zawstydzona/y: właśnie się złapałam na tym,że znów pomogłam...:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Sorki dziewczyny mogłam na priv..:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
ty pomocniczujko nasza co to za minki, juz mi sie tu usmiechaj :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::tak::tak::tak:
hej kolezanka wlasnie niedawno poszla Fajnie jest sie tak spotkac z inna mamuska :tak:
Musze pochwalic Oliwke ale przed ta kolezanka Oliwka stala w sypialni i trzymala sie wersalki Ja sie z nia bawilam Wyszlamz drugiego pokoju i ja ja gonilam Oliwka nie wiedziala w pierwszym momencie co zrobic i sie puscila I uciekala :tak:
Od tego momentu jak tylko stoi przy tym lozku to sie puszcza i idzie sama Oczywiscie trzeba ja asekurowac bo jak zrobi kilka kroczkow to upada Juz uderzyla glowka o drzwi od lazienki ale nic sie nie stalo I wogole od tego momentu puszczenia sie Oliwka coraz wiecej chce chodzic na nogach Ale jeszcze pewnie chwilke aby ona chodzila sama Czyli abysmy nie musieli jej asekurowac ALE SIE CIESZE MOWIE WAM MASAKRA

Zaraz obiadek i troche podzwonie Ale dzis mnie brzuch boli i nie bede sie wysilala z tymi telefonami :no:
gratulacje dla oliwki :tak::tak::tak::tak::tak:
Ech znów smutna wiadomość.
Niedawno moja znajoma z Listy miłośników goldena pożegnała męża.Zmarł mając 45 lat.
W dziwnych okolicznościach.
Nikt prawie nic nie wiedział co się stało.:sorry::sorry::sorry:
Teraz dostałam linka do artykułu.
I wszystko jasne.
Samobójca w lesie :: artykuł z portalu Życie Pabianic z kategorii Miasto - nasze sprawy

Co to nasze życie warte.???
Zostawił Kasię z Daszką bez niczego.
Konta zablokowane,część rzeczy zajął już komornik :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wszystkie pieniądze,które wpływają automatycznie odbierają wierzyciele.
Ruszyły aukcje na allegro.
szkoda chłopa i rodzinki, ale te komentarze ludzie nie maja serca :no::no::no::no::no:

przebrnęłam wreszcie uffff

u nas zimowo sie zapowiada wczoraj na wieczorek przymrozek w nocy snieg, jak wstalam z 5 cm sniegu lezalo ale slonce swiecilo i troche stopnialo, ale teraz mroz sie zbiera, jak od mamy wyjezdzalam to szybki skrobałam teraz jest -1 prawie ;-);-);-)
wiec moze jednak zima przyjdzie

reklama
helo helo turn you radio on:-):-):-):-)
witam moje panie wieczorowo.dzieciaczki moje juz kawalek jak spia,mala w przerwie na wspolnej juz pslaa duza po.stary jeszcze w lazence.zaliczylam dzis kominek u bratowej,pogadalysmy,brzusio juz ladnie widac:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::-)przelom 5 i 6miesiaca:-)
wzielam pare filmow.mam jowego housa;))))))))) i nowa czesc oszukac przeznaczenie.ciekawe jaka bedzie.

to ide poczytac i mam nadzijej ze jak tuw roce to jeszcze ktoras bedzie:-p:-p:-p:-p:-p:-D

Do góry