reklama
mrozik_j
Sierpniowa mama'07
Marti - dlaczego bedziecie bez kasy - przecież na działalności jak jest to też dostanie za zwolnienie od ZUS-u. Daj znać jak wróci, czy wszystko w porządku.
A mnie dzisiaj coś muli. Kupiłam colę, mam nadzieje że pomoże... Boję sie żeby to nie grypa żołądkowa mnie łapała, bo teściowa dzwoniła że całą noc z niej leciało... No ale już ze 3 dni sie nie widzieliśmy... wiec mam nadzieję ze to nie grypa...
A mnie dzisiaj coś muli. Kupiłam colę, mam nadzieje że pomoże... Boję sie żeby to nie grypa żołądkowa mnie łapała, bo teściowa dzwoniła że całą noc z niej leciało... No ale już ze 3 dni sie nie widzieliśmy... wiec mam nadzieję ze to nie grypa...
Wystarczy, że ma działalnosć krócej niz 2 lata i nie płaci całej składki społecznej. Jesli juz płaci cały ZUS to dostanie, tylko czy 800zł (z czego 224 trzeba i tak zapłacić składki zdrowotnejMarti - dlaczego bedziecie bez kasy - przecież na działalności jak jest to też dostanie za zwolnienie od ZUS-u. Daj znać jak wróci, czy wszystko w porządku.

Dzisiaj wstałam nawet przyzwoicie a nie gniłam w łózku do południa ;-) i nawet nie było tak tragicznie. Trzeba by zjesć sniadanie ale odechciewa mi się jak pomysle jak beda mnie znowu bolały dziasła :-( Zwykła kanapka to ból, krwawienie itp. Dobry sposób na odchudzanie heh
czarnuszka gratulacje
neska współczuje zakupów w sobotę, mi tam tłok i stanie w kolejkach nie przeszkadza, ale mój M prawie dostaje szału
Nawet bym powiedziałą że lubię ten przedświąteczny chaos
marti8 dobrze że to nic poważnego
A ja już po sniadaniu, i chyba zaraz palnę sobie kawkę z sękaczem
Ostatnio kupiłam sobie w realu, uwielbiam sękacze
neska współczuje zakupów w sobotę, mi tam tłok i stanie w kolejkach nie przeszkadza, ale mój M prawie dostaje szału
marti8 dobrze że to nic poważnego
A ja już po sniadaniu, i chyba zaraz palnę sobie kawkę z sękaczem
moniSkaBe
Fanka BB :)
hej dziewczyny :-)
Marti jej.. dobrze, ze sie nic nie stało.. ja cie..
a my wczoraj odbylismy rozmowe z moimi rodzicami odnosnie wynajmu. Efekt jest taki, ze mama chodzi naburmuszona.
No coz.. w skrocie to wyszlo na to, ze uwazaja, ze nie damy sobie rady z malym dzieckiem sami.
Moj tata zasugerował wziecie kredytu, bo po co komus pchac pieniadze.
Tylko poki co nie stac nas na to, zeby zamiast 600 zł wynajmu, oddawac do banku rate ponad 1000 zł.
ogolnie wyszla niemila atmosfera, bo nie jest milo jak ktos z góry nas skresla, ze na pewno nie damy rady.
a my wczoraj odbylismy rozmowe z moimi rodzicami odnosnie wynajmu. Efekt jest taki, ze mama chodzi naburmuszona.
No coz.. w skrocie to wyszlo na to, ze uwazaja, ze nie damy sobie rady z malym dzieckiem sami.
Tylko poki co nie stac nas na to, zeby zamiast 600 zł wynajmu, oddawac do banku rate ponad 1000 zł.
ogolnie wyszla niemila atmosfera, bo nie jest milo jak ktos z góry nas skresla, ze na pewno nie damy rady.
witajcie
marti boziu ważne że nic się nie stało

a ja wczoraj od 16 do 22 znowu miałam dzień wymiotny jakaś masakra jak na początku ciąży szok

dziś lepiej póki co
a mały szaleje i skacze mi po pęcherzu bo tam ma nóżki

miłego dnia
marti boziu ważne że nic się nie stało

a ja wczoraj od 16 do 22 znowu miałam dzień wymiotny jakaś masakra jak na początku ciąży szok

dziś lepiej póki co
a mały szaleje i skacze mi po pęcherzu bo tam ma nóżki

miłego dnia
Hmmm to jest tak, że pracuje w szpitalu na 1/2 etatu, i tam płacą za niego wszystko składki, i ze szpitala dostanie jakieś grosze, a na działalności jest w pogotowiu(tak się cwaniaki wycwanili) i po prostu nie będzie mógł brać dyżurów, no ale zobaczymy jak to będzie...
Dzięki dziewczyny za miłe słowa, jeszcze go nie ma, czeka na wyniki tomografi
Dzięki dziewczyny za miłe słowa, jeszcze go nie ma, czeka na wyniki tomografi
tutaj jest o tym wypadku
Zderzenie samochodu z karetką w Warszawie :: TVN News & Services Agency
Zderzenie samochodu z karetką w Warszawie :: TVN News & Services Agency
reklama
Nie przejmuj sie, tylko rób swoje. Najlepiej nie wchodzić w zbedne dyskusje tylko postawić przed faktem dokonanym- wynajmujemy i już. Skoro Wy jestescie pewni, że dacie radę to przecież błogosławieństwa nie potrzebujecie :-) czasami rodzice bardziej sie zamartwiaja niż powinni.hej dziewczyny :-)
Ja tak zrobiłam jak kupiłam mieszkanie (fakt że 2 lata juz poza domem mieszkałam, ale 22 lata miałam)- zadzwoniłam po fakcie do ojca i powiedziałam, że kupione. Reakcje i jego słowa zapamietam do konca zycia