Zgadzam się, pogoda w Szczecinie - totalnie depresyjna, a u mnie w domu jeszcze w dodatku zaczyna robić się zimno i facet do pieca przyjdzie wieczoremPochmurno u nas depresja.
.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zgadzam się, pogoda w Szczecinie - totalnie depresyjna, a u mnie w domu jeszcze w dodatku zaczyna robić się zimno i facet do pieca przyjdzie wieczoremPochmurno u nas depresja.
.
my mamy 22 a rano mamy troszke mniej kolo 20..i mi jest zimno wtedy....no 25 to nawet dla mnie za duzoa w uk zalecana temperatura dla dziecka to 18-19 stopni
![]()
O hej Moka super ze wrocilas poopowiadaj nam jak sie malutka chowaWitam się po przerwie
Wróciłyśmy z Alą do domu już w piątek, ale potrzebowałam troszkę czasu na wstępne ogarnięcie sytuacjiWidzę, że już dużo dzieciaczków grudniowych przyszło na świat!
my mamy 22 a rano mamy troszke mniej kolo 20..i mi jest zimno wtedy....
boje sie ze maly tez bedzie marzl...![]()
hmmm ja co do tego mam watpliwosci....
poza tym Daff nie napisala ze dostali zaswiadczenie ze sie wyplaci..
tylko ze "obiecal ze uszykuje ja jutro"...
no ale nie bede sie spierac..takie sa moje odczucia z tego co sie uczylam pamietam;-)..
a prawo pracy mialam dwa lata temu i szczerze nie pamietam tych kwestii dokladnie...
w kazdym razie jezeli jest to praca na czarno to oboje dzialaja nielegalnie..;/
a zaswiadczenie rzeczywiscie moze pomoc w dostaniu zasilku..
i moze go Daffi wykorzystac jako dowod...
ale jednoczesnie bedzie dowodem na to ze jej maz pracowal "na czarno" i nie odprowadzal podatku...