wiesienka123
mama Asi
hej, trochę nadrobiłam zaległości,ale piszecie w takich ilościach ze ciężko odpisać każdej z osobna
ja jeszcze nie zaczęłam na święta nic robić, ale może w następnym tygodniu coś sie uda. Ja grzyby mam z Pl, moja mama jak przylatywała w listopadzie to przywiozła - pamięta o wszystkim- nawet dołączyła kartkę, ze jak będę chciała cos z nich robić, mam je namoczyć na noc. Moja Asia dzis jak spiaca krolewna, budzi sie tylko na jedzenie- teraz po spacerze tez jeszcze spi, lece konczyc obiad, zajrze później, pozdr. 
ja jeszcze nie zaczęłam na święta nic robić, ale może w następnym tygodniu coś sie uda. Ja grzyby mam z Pl, moja mama jak przylatywała w listopadzie to przywiozła - pamięta o wszystkim- nawet dołączyła kartkę, ze jak będę chciała cos z nich robić, mam je namoczyć na noc. Moja Asia dzis jak spiaca krolewna, budzi sie tylko na jedzenie- teraz po spacerze tez jeszcze spi, lece konczyc obiad, zajrze później, pozdr. 
Pytam grzecznie dlaczego jeszcze nie dostalam pieniedzy za chorobowe a pani zerka w komputer i mowi ze mi sie nie nalezy bo za malo skladek mam
Wywalilam jej wszystkie moje dokumenty na stol a ona oczy w piec zloty i mowi ze oni nie maja tego w systemie tylko 2008 rok maja
.Za to pieczarki będę smażyć w panierce-z tym,że nie kapelusze(bo zle się smażą),tylko kroję na plasterki-pyszka:-)
A ja tu sernik w planach mialam,bo juz 2dni sie zabieram i obiad trza zmajstrowac,a tu jak dotad nawet zjesc za wiele nie zdarzylam.Moze chociaz brzucha reszte zgubie dzieki temu..

bo wszystko pyszne
nogi i kręgosłup mi z d..y wychodzą po całym dniu w kuchni :-( jeszcze mi synek teraz zasnął i znowu będzie szalał do 11 lub 12
dało rade ale wolę wałkiem