mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Wiecie za czym będę płakać ? za PIZZĄ!, kebabem, McDonaldem!![]()
ale hola !! przeciez w pizzy sa same dobre rzeczy !! bez przesadyzmu !!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale pomysl ze my jeszcze swieta mamy przed soba !!!
ale hola !! przeciez w pizzy sa same dobre rzeczy !! bez przesadyzmu !!
hej
mój się wczoraj nie ruszał 11 godzin- nic, zero. Ale wieczorem po 22-00 lekko się przeciągał ;-) coraz mniej miejsca. Nawet jak pukam to nie odpowiada.
Przed pierwszym porodem Oskar chyba 3 dni siedział cicho i się przygotowywał do natarcia ;-)
Galerianki ???? nie widziałam tego filmu- dobry jest.
Co do tych dziewczyn- hmmmm niestety w naszym mieście jest Gateria Centrum i te małolaty faktycznie siedza w knajpie i tylko widac jak wychodzą z facetami i idą na parking. Rodzice nie chcą dac na szmaty, wiec znalazły inny sposób. A normalnych chłopaków wyzywaja o frajerów- jakas masakra.
czyli moze to byc cisza przed??
Daff moze razem ale szkoda ze nie razem na sali![]()
Ja będę rodzić tam gdzie mieszka moja mama ... opieka szpitalna i porodowa super,tylko tam trzeba te 100 km dojechać z bólami ekhmm ... a to już nie lada wyczyn.
Ja dzisiaj na 15:00 ale znając życie to wejdę do dżina jak Ty już pewnie wrócisz do domutak kobita się godzin trzyma, swoje odstać trzeba jak za czasów PRL, tyle, że prywatnie!
![]()
No nie wiem Mea ...:-) syr tłuszczem ocieka![]()
no ja tez mialam taka ze czekalam po godzinach ale zmienilam lekarke na super fajna i wchodze o czasie :-)