reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Czesc laski
Ja na pewno bede robic
*rybe po grecku
*spróbóje w tym roku sledzi w mandarynkach
*sałatke gyros
*jakies miecho upieke
*moje kochene gołabki
*stado pierogów z kapusta i grzybami i nie wiem co jeszcze Na wigilie idziemy do moich starych sasiadów ale zarcie tez musze zabrac .Zawsze u nas była wiec 1szy raz wychdzimy az tak dziwnie.W zeszłym roku robiłam sama na 9osób a miało byc 12 z 8miesiecznym marudzącym dzieciem na rekach które to nie chciało spac :wściekła/y::wściekła/y:

Hej,

:wściekła/y:A ja na te święta to chyba głodować będę:wściekła/y:
Wszystkie dania wigilijne, które uwielbiam są niewskazane dla matek polek (czyt. karmiących).

i do przychodni bym musiala po rececpte na vigantol:wściekła/y:

Ja to bym wolała chodzić po receptę na vigantol za parę złoty niż kupować witaminkę D w kapsułkach (najnowsze zalecenia ze szpitala) za 30 parę złotych, do tego witamina K też w kapsułkach i też 30 kilka złotych i w aptece ponad 70 zł zostaje co miesiąc.

hej laski ja wrocilam zupke wstawilam....
ja nie wiem co bede robic ale zapewne bigos,salatke gyrosa,rybke smazona-karpia,pierozki i nie mam wiecej pomyslow my tylko wigilie spedzamy w domu to nie chce duzo robic bo dla nas tylko pozniej wyrzucam...

asienka jak tam dzieciaki jak oliwka reaguje na dzidzie??
daj jakies foteczki malutkiej...

PR a wy w domu na swieta czy w gosci gdzies na wigilie??

hej dewczny
ja robie barszyk
uszka
pierogi
krokiety
troszke sałatki- bo tylko ja jem
kluski
i cos pieke:-)
moj maz kocha jak wszystko jest własnej roboty wiec z kuchnia sie nie zegnam. Najgorsze ze grzybow nie mam w tym roku i przyjdzie mi kupywac suszone chyba ze tesciowa ma jakis nadmiar.

asienka- no to masakra z cenami ale wiedza ze i tak i tak kupisz dziecku wiec wymyslaja.

annes kiedy moge wpasc po ta albe??

ja nie robie barszczu z uszkami bo nikt u mnie nie jeda dla mnie samej to bez sensu....
tak samo z ryba po grecku rok temu robilam to stary wyjadal rybe a ten sos sciagal :wściekła/y::wściekła/y: wiec powiedzialam ze nie bede robic...:tak:
:tak:

reklama
Do góry