reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

asienka- no to masakra z cenami ale wiedza ze i tak i tak kupisz dziecku wiec wymyslaja.

Jeszcze trochę i sama się przekonasz.

Jak urodziłam Oliwkę to wystarczył vigantol za kilka zł. Przecież tak naprawdę to ta sama witamina. Różnica jest tylko w cenie.

asienka jak tam dzieciaki jak oliwka reaguje na dzidzie??
daj jakies foteczki malutkiej...

Oliwka bardzo pozytywnie nastawiona. Cieszy się z lalki. Jak znajdę chwile to jakieś fotki wrzuce.

Ostatnia edycja:
reklama
hej laski znalazlam chwilunie
ja mialam plany na swieta ze u rodzicow ale jak to w zyciu bywa ze spalaja na panewce i wsumie na dzien dzisiejszy to ja nie wiem gdzie bede i chodze jakby zla
bo planuj planuj i co...:wściekła/y::wściekła/y:
a ja lubi barszczyk ale bardziej zupe grzybowa na wigilie mniam

asienka a nie mozesz poprosic rodzinnej o recepte na vugantol?
a my na swiata troche tu troche tam ale i tak cos robie co by mama sam wszystkoe sama nie robila
beata- tak ja daje curry.. jak chcesz to ci potem poszukam przepisu i wkleje;]

wy tu o tych sledziach a ja ich nie lubie bleee wszyscy lubia z rodziny tylko nie ja dla mnie to i tak surowa ryba i nie ma znaczenia jak bedzie zrobiona
dziwna jestem hehe:-D:-D:-D

hej ja juz ogarnełam
u mnie w dom tez barszczu nie było ale odkad mieszkam z moim P to co rokuu gotuje taki prawdziwy i tez bardzo lubie. A za to moj nie je karpia a tyle co dla mnie to mama zawsze daje wiec nie robie.

Madzia-ja jestem w domku. Ta szatke mozesz zatrzymac wiec jak cos to ja przerob zeby na Haniule pasowała. A i nie ma tego sznura co sie zawiazuje ale cos pewnie wykabinujesz. jak cos to wadaj pod 26 jakby dzwi zamkniete były.

Asienka- juz słyszałam o tych kapsułkach bo jak ciocia 5 mies temu urodziła to małemu tez kazali to brac. Kurcze a chca zeby dzieci wiecej sie rodziło to powinni takie zeczy jak witaminki sponsorowac powinno byc jako wyprawka i tyle.

dziewczyny ale to jest naciaganie czy ten nasze dzieci urodzone teraz sa inne od tych urodzonych pare lat temu? sa takie same a przepisywanie dla nich tych farmaceutykow to jest czysty biznes dla firm farmaceutycznych tak jak z lekami
wyszedl jakis antybiotyk na bazie amokscyliny nazwe ma inna cena 4 razy wieksza a w srodku taka sama tableta itp. moga byc tylko inne dodatki
robia z nas glupkow w zywe oczy:wściekła/y::wściekła/y:

dobra lece na poczte musze cos wyslac no a mi sie niechce caly dzien tylko gdzies biegam
odebralam kozaki jakos ok zrobili za to oddalam mojego buty wyrwal futrowke 30zl zaplacilam no ale buty duzo drozsze byly wiec i tak sie oplaca:-)

reklama
Do góry